Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia_67

Czy kobieta po 30-stce ma szansę spotkać fajnego mężczyznę?

Polecane posty

Już próbowałam kilka razy i nic nie wyszło. Nie byli wobec mnie szczerzy do końca.

ps a jak dwoje bardzo chce to i 500km przejedzie a uświadomiła mi kiedyś poznana w autobusie pewna dziewczyna, która jechała do chłopaka właśnie taką odległość, a mówiła mi, że była wcześniej z facetem ze swojego osiedla i nie było to co okazało się po kilku latach a teraz jest taka odległość i wszystko ok, bo kiedyś tak myślałem, że taka odległość jest nie do pokonania a jednak ona uświadomiła mi, że jak dwoje chce to da się radę, w końcu auta są tanie :-P czego nie można powiedzieć o paliwie :-D

Odległość to nie jest problem sam w sobie. Chodzi mi o możliwość lepszego poznania tej drugiej osoby. Nie mam dobrych doświadczeń związanych z poznawaniem przez internet. Nie chcę powtórek.

Nikogo nie skreślam, ale te znajomości za dużo mnie kosztowały( nie chodzi o pieniądze). Nie potrafię już zaufać, a bez tego nie ma nawet przyjaźni.

to fakt ale cóż mam na to poradzić jak sam nie mam sposobu ani szczęścia tak jak Ty więc nie mam recepty na rozwiązanie tego problemu, pytałaś o dziewczyny z topiku w którym piszę więc o ile mi wiadomo to dwie mają kogoś a reszta chyba bez zmian o ile mi wiadomo

W tym wieku nie jest łatwo spotkać kogoś fajnego. Zresztą trudno jest poradzic cokolwiek, bo kazdy człowiek jest inny i kazda sytuacja jest inna. Nie ma jednej recepty na wszystko.

a Ty masz wymagania normalne bo czytałem podobne do jednej znajomej z mojego topiku, jesteś osobą jedną z nielicznych w dzisiejszych czasach, która na takie rzeczy zwraca uwagę w świecie materializmu i kariery jaki teraz mamy

Myślę ,że są one normalne,nie z kosmosu. Możliwe,że wobec kobiet są inne wymagania, których nie spełniam.

Mężczyźni w duzej części wolą kobiety bardziej wyzwolone, nowoczesne, głośne itd.