Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
mniej jesc i wiecej ruchu na trzecie zeby,porost wlosow,wieksze piersi i nadwage nikt jeszcze nic nie wynalazl.sorry wynalezli jak napchac wlasna kieszen naiwniakami:)

Gość kacha 435
Hm.. Jak nie będziecie objadać się pączkami i ograniczycie fastfoody, pijąc codziennie zieloną kawę lub jedząc kapsułki nie ma możliwości żebyście nie schudły. Wiem z doświadczenia bo w ciągu 6 miesięcy schudłam 9 kg dzięki zielonej kawie. Nie wierzyłam w żadne wspomagacze do czasu aż sama nie wypróbowałam. 60 kapsułek ekstraktu za 47 zł, a zielona kawa pół kilo za 34 zł. Kupuję w internecie , w sklepie vita-ko.pl Wiem, że mają oryginalne produkty, a nie jakieś podróby. polecam i życzę wytrwałości w diecie.

Gość gość
Witam. Chciałabym wszystkim powiedzieć że to wszystko to naciąganie ludzi na kasę, i byłam na tyle głupia że uwierzyłam w ten cud środek- Zielona Kawa, który nie kosztuje mało a efektów zero !!! Ograniczyłam jedzenie i takie same efekty osiągałam gdy nie brałam tych kapsułek. Jest to kolejny środek który jest placebo i ma nas raczej wspomóc psychicznie ,ale nic poza tym. Nie polecam z całą pewnością !!!! To był ostatni środek wspomagający odchudzanie który kupiłam, już nikt mnie nie naciągnie na cos takiego !!!

Gość olunka
taa, zielona kawa, nie odchudza a nawet mozna od tego dostac zespolu metabolicznego testy na myszach to pokzuja: http://zgubbrzuch.pl/zielona-kawa.php A ten kwas to mozna nawet z ziemniakow miec ,jak sie chce.

Gość nina1977
A ja wam podam calkiem naturalna i w moim przypadku bardzo skuteczna metode. Ja od miesiaca zjadam codziennie 2 papryczki chilli (do kanapek, salatek, obiadu, surowek itp.) dodaje do wszystkiego. Na toalete chodze 4 - 5 razy dziennie, wlasciwie po kazdym posilku. Papryczki sa zdrowe, przyspieszaja metabolizm, obnizaja cholesterol, chronia przed nowotworem... Wynik? 7,5 kiko w dol bez wyrzeczen i diet. Sprobujcie,

Gość marchewa897
A ja polecam zdrową żywność. Po 2 miesiącach jedzenia ekologicznych warzyw schudłam ponad 6 kg. Zdrowa dieta i oczywiście ruch to podstawa dobrego samopoczucia i zgubienia kilku kilogramów. Zakupy robię na http://www.bioekologiczny.pl , a dla osób które są z Warszawy polecam ich sklep stacjonarny w Izabelinie. Wszystkie informacje na stronie www.

Gość gość
Witam,mam pytanie czy tą zieloną kawe mozna kupić w aptece i czy po tym są jakies skutki uboczne?

Gość gośćrika
Witam, wiele w życiu już próbowałam i napiszę co wiem z własnego doświadczenia :) Niestety zielona kawa z super strony za 137 zl nie działa i nie ma bata żeby na kogoś działała...bo to wielka bujda i oszustwo. Zioła Tybetańskie dają efekty :) ale może nie takie jak oczekiwałam :) Najlepsza jak na razie dla mnie jest Alphamine,daje duzo energii, hamuje apetyt ma sie werwę do ćwiczeń, ćwiczę 3 razy w tyg. po 50 min i widać piekne efekty,ten spalacz tłuszczu naprawde działa.gorąco polecam :)

Gość gość
Witajcie. Ja stosuje zielona kawę firmy Noble Health Get Slim. Poleciła mi to koleżanka, która kupiła go w Super-Pharm. Nie jest to sama zielona kawa tylko dodatkowo ma kapsaicynę, synefrynę, zielona herbatę, chrom i wit gr B. Już w trakcie pierwszego produktu jestem pełna energii i rozgrzana :) Kapsaicyna pobudza metabolizm i obniża cholesterol tak jak pisze NINA1977 i rozgrzewa organizm wraz z zielona herbatą i synefryną co sprzyja spalaniu kalorii. Jestem bardzo dobrej myśli i na 100% kupie następne opakowania!!:D:D:D

Gość oszukana123456789
Witam, niestety ja tez sie nabralam na zielona kawe:-( biore juz te tabletki miesiac czasu, zostalo mi ze 4 tabletki, a waga jaka byla taka jest. Wielkie oszustwo , a wiecie co z ta gwarancja? Zwracaja pieniadze?

Gość olgar
Zielona kawa np. Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 (którą osobiście używam) pomaga, ale tylko wtedy gdy do tego uprawia się sport czy wykonuje jakiekolwiek ruchy dotyczące odchudzania.

Gość gość
ponieważ link nie działa, wejdzcie na rmf24.pl potem do działu fakty a nastepnie nauka, tytuł "Zielona kawa nie odchudza"

Zielona kawa- skuteczny sposób na odchudzanie? Odpowiada fitnella.pl W ostatnim czasie bardzo modne stały się różnego rodzaju suplementy diety. Tym samym, na sławie zyskały takie produkty jak jagody acai, czy zielona kawa. Czy jednak jest to dobry sposób na pozbycie się kilku kilogramów? Czy może jedynie pozorna droga na skróty, która nie przyniesie oczekiwanych rezultatów. Zapraszam Cię do zapoznania się z faktami i mitami dotyczącymi zielonej kawy. Zielona kawa uzyskiwana jest z dojrzałych oraz niedojrzałych ziaren kawowca. Nie jest poddawana żadnym procesom termicznym, w związku z czym nie traci również swoich naturalnych wartości. W praktyce przekłada się to na doskonały sposób spalania tłuszczu, który przyczynia się do znacznej utraty wagi, pod warunkiem, że spełnimy także kilka innych czynników. Nie wystarczy bowiem spożywać ziaren zielonej kawy, zaparzać kilku filiżanek kawy dziennie, czy też przyjmować tabletek zawierających wyciąg z zielonej kawy, aby móc cieszyć się mniejszym rozmiarem. Zielona kawa rzeczywiście posiada składniki, które przyspieszają przemianę materii (kwas chlorogenowy), ale wspomagają ten proces, a nie realizują go bez względu na to, co i o jakiej porze spożywamy. Warto pamiętać, że aby pozbyć się zbędnych kilogramów lub utrzymać osiągnięty efekt w wyniku procesu odchudzania, należy przede wszystkim nie przekraczać dziennego zapotrzebowania na kalorie. W przypadku kobiet powinien się on utrzymywać na poziomie 2000- 2100 kalorii dziennie. Drugim, bardzo istotnym elementem jest aktywność fizyczna, w dowolnej postaci. Już nawet 20- minutowy spacer każdego dnia, w dłuższym okresie czasu, może przyczynić się do spadku wagi, ale musi się on odbywać systematycznie, zaś limit czasowy z tygodnia na tydzień powinien być zwiększany przynajmniej o 5 minut. Uczeni, mimo, iż wiedzą, że zielona kawa posiada szczególne cechy, które sprzyjają odchudzaniu, to jednak nie są pewni co do tego, jakie części składowe odpowiadają za to działanie i który element w rzeczywistośc**przyspiesza spadek wagi. Jedni uważają, że jest to wspomniany już wyżej kwas chlorogenowy, który obniża wchłanianie cukrów w przewodzie pokarmowym. To z kolei, przyczynia się do zmuszenia organizmu, aby czerpał ze zgromadzonych wcześniej zapasów. Ponadto, naukowcy zwracają uwagę na to, iż kwas chlorogenowy jest doskonałym przeciwutleniaczem, który działa przeciwgrzybicznie, przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo. Inni są zdania, iż za siłę zielonej kawy odpowiedzialny jest kwas kawowy, który posiada właściwośc**przeciwmiażdżycowe, żółciopędne oraz przeciwzapalne. Poza tym hamuje i przeciwdziała procesom utleniania. ZALETY ZIELONEJ KAWY: przyspiesza metabolizm pomaga spalać tkankę tłuszczową jest pomocny w przeciwdziałaniu chorobom nowotworowym zmniejsza ryzyko cukrzycy hamuje proces starzenia usprawnia funkcjonowanie nerek Mimo, iż tak wiele zostało już zbadane i istnieje wiele przydatnych informacji na temat zielonej kawy, naukowy są raczej zgodni w tym, aby nie potwierdzać, czy w dłuższym okresie czasu zielona kawa będzie tak samo skuteczna, jak wówczas kiedy przyjmuje się ją w różnych postaciach. Trudno jest im również określić, czy po zaprzestaniu stosowania zielonej kawy, nie pojawi się przez nikogo niepożądany efekt jojo. WADY ZIELONEJ KAWY: brak informacji, który składnik zielonej kawy rzeczywiście odpowiada za spalanie tłuszczu nieznane są dane dotyczące efektów po zaprzestaniu kuracji odchudzającej wspomaganej zieloną kawą Jak każdy produkt, zielona kawa ma swoje wady i zalety. Oczywiście do Ciebie będzie należała decyzja, czy zdecydujesz się na kurację odchudzającą z pomocą tego suplementu, czy postawisz raczej na sprawdzone już sposoby. Niemniej jednak, jeśli zetknęłaś się już z zieloną kawą lub zamierzasz bliżej się jej przyjrzeć, daj znać. Chętnie poznam Twoją opinię na temat tego innowacyjnego produktu.

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość alba8888
kawa tak ale nie zielona i nie w tabletkach, tylko zwykła do picia,czarna sypana bez cukru i mleka rano i potem jeszcze raz lub 2, przed posiłkiem. mocna z 2 łyżeczek. na początek może być rozpuszczalna. stosuję od sierpnia i bez żadnych wyrzeczeń schudłam 12kg. działa po kilku dniach. najlepiej poczekać aż przestygnie i wypić jednym duszkiem.nie mam celulitu, ma jędrniejszą skórę i naprawdę sporo energii. spróbujcie ,obserwujcie efekty.kiedyś nie wyobrażałam sobie jak można wypić herbatę a co dopiero kawę bez cukru. herbaty nie słodzę od pierwszej ciąży- dzidziuś wolał bez:) a z kawą to tak samo wyszło, najgorzej było przez 2 dni a potem jak zobaczyłam że energia mnie rozpiera piłam dalej, wcale nie myśląc że schudnę,po dwóch tygodniach zauważyłam że celulit znacznie się zmniejszył.trudno było mi w to uwierzyć i nie dowierzałam sama sobie. zażegnany wilczy apetyt, który pozostał po ciąży:) pozdrawiam wszystkich odchudzających się , wiem że są osoby, które szukają wszelkich sposobów na schudnięcie. może komuś pomogę.

Gość Anka i Hanka
Ja też polecam Get Slim jeżeli chodzi o zielona kawę w tabletkach. Wraz z koleżankami jesteśmy bardzo zadowolone.

Gość gość
Ja w ciąży przytyłam 18 kg przy moim wzroście to bardzo dużo Chciałam jak najszybciej wrócić do dawnej wagi i zaczęłam stosować Acai Berry 900 ciężko je dostać więc zamówiłam oryginalne od producenta http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=2186 Po 2 miesiącach stosowania nie mogłam uwierzyć że schudłam 7 kg. Od miesiąca postanowiłam jednocześnie stosować acai berry 900 i zieloną kawę w kapsułkach. Czytałam że efekty będą jeszcze lepsze Sprawdzę i napiszę. Na razie mogę szczerze polecić Acai berry 900.

Gość gość
ludzie, wierzycie tym sprzedawcom którzy handlują kawą i na forum udają skutecznie odchodzonych? przecież naukowcy już dowiedli, że kawa zielona nie ma nic wspolnego z odchudzaniem! zbadano, ze nie odchudza, i wiedzą dlaczego! wpiszcie sobie w net "zielona kawa nie odchudza" i wejdżcie w trzeci link - tam piszą o tych badnaiac

Gość Arlinka
Ja kupiłam ta zieloną kawę i mile mnie zaskoczyła, nie tylko schudłam ale lepiej się czułam jak ją stosowałam. Dowiedziałam się o niej ze strony: http://www.zielona-kawa.info/

Gość gość
Jestem miesiąc po porodzie i mam do zrzucenia 7 kg. W ramach desperacji zakupiłam sobie kawę zieloną za którą zapłaciłam 60 zł + przesyłka. Niby po tym się chudnie a ja wypiłam już całą kawę w przeciągu 3 tyg. i nawet złamanego grama nie schudłam. Pic na wodę fotomontarz. Dodam że ograniczyłam jedzenie a ruchu dostarczają mi moje małe dzieci. Czekam na wiosnę i zacznę biegać a jak na razie zaczynam jazdę na rowerze stacjonarnym. Muszę się wyrobić do lata!

Gość wercia4
Własnie zastanawiam sie nad kupnem tych magicznych kapsółek i nie wiem kogo mam już słuchac? Tyle sie o tym naczytałam. Działa to prosze kogos o szczera odp

Gość Mallinka82
stosowałam zieloną kawę, ale lepszy okazał się środek na bazie jagody acai, ten z pierwszego miejsca w rankingu na tiny.pl/qft7p, przez pierwszy miesiąc schudłam 4kg, drugiego miesiąca 5kg, mam do zrzucenia jeszcze 8kg i kończę dietę

Gość Aleksandra2400000
Jestem w szoku czytając jak to zielona kawa nie pomaga. Niczym sie nie rozni od normalnej kawy + smietanka,ktora jest tlusta = niekoniecznie super efekt.Piłam zieloną kawe przez 6 miesięcy i nie dało mi to efektów,jakie moglabym zauwazyc.Bylam zachwycona jak uslyszalam o tym,ze bardzo szybko się chudnie pijąc ją.Ja NIE POLECAM.

Gość gość
istotne jest aby zakupić z sprawdzonego źródła. Nie jakieś podróbki za parę złotych. Ja również raz się sparzyłam. Później ktoś mi polecił zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl Zamówiłam, jednak po 3 tygodniach kuracji i zauważyłam już 2kg spadek wagi. Być może to kwestia indywidualna, jedni potrzebują więcej tego zjeść aby zauważyć efekt. nie można się zrażać

Gość szczuplejsza
ja kupilam ALINESS Green Coffee i jestem bardzo zadowolona biore je dopiero tydzien i schudlam 3 kg clulit zniknal prawie caly a obwod brzucha sporo sie zmniejszyl bylam do tych tabletek sceptycznie nastawiona a tu taki szok

Gość MarinkaOdzi
Ja kupiłam zielona kawę w sklepie piekna24.pl - ona jest w kapsułkach wolę taką bo jakoś smak zielonej kawy do picia mi nie pasuje, stosuje już 2 tygodnie i 2,5kg mniej, ciekawe jak będzie dalej. Przyznam że jestem pozytywnie zaskoczona efektem ich działania

Gość gość
Hej, jestem na diecie od 5 dni,mam dietę max 1000kcal. Biore tabletki slimina Green coffe od 3dni, schudlam 2kg, Malo ale bardzo sie ciesze, ze tak w szybkim czasie. Nie poddaje sie i walczę o lepsze efekty.

Gość gość
Sęk w tym , że trzeba umieć korzystać z czegoś takiego jak zielona kawa. Ja stosuję Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600, która zaznaczam nie jest magicznym napojem, tylko kawą wspomagającą odchudzanie. Żeby osiągnąć efekty trzeba ludzie trochę sportów pouprawiać... a nie siedzieć z założonymi rękoma i czekać na efekty... Pozdrawiam.

Gość tamaryna
Wydaje mi się, że ściemniacie. Większość piszących tutaj poleca strony www... na których można kupić zieloną kawę lub tabletki z zielonej kawy - pewnie mają w tym interes. Czy jest wśród Was osoba która stosuje ten suplement dłużej i ma wyraźne efekty a nie 2-5 kg a potem efekt jojo?