Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postąpiłem jak należy

Wyrzuciłem córke z domu bo zaszła w ciąże, teraz jest po porodzie

Polecane posty

Dziewczyna ma 22 lata, miesiąc temu urodziła dziecko. Spakowałem jej rzeczy gdy okazało się że jest w ciąży , teraz rozstała się z ojcem swojego dziecka, od żony wiem że ona urodziła syna. Jeśli ona przyjdzie do mnie na klęczkach i będzie błagała mnie o wybaczenie to może ją przyjme z powrotem do domu.

prowo w szkole jeszcze nie zadają lekcji i tabliczki mnożenia, wie się dzieciarnia nudzi

Gość przedstawicielka męża
dorosły facet, ojciec swojej córki nie wie nawet, że istnieje takie forum jak Kafeteria :D:D:D kim jesteś dziewczynko, że wymyslaś takie głupie tamaty?

Oczywiscie uwazam ze postąpiłem prawidłowo. Ona i tak powinna mnie teraz przeprosic za to co przez nią przechodziłem.

Gość cyki cyki
nudne prowo...

TAK! Bo zawiodła mnie jako córka.

Gość no aja ci powiem
ze miałabym cie w dupie ... pozatym słabe provo

wolałabym popełnić samobójstwo lub pracować jako dziwka, niż prosić zwyrodnialca o litość...

Gość Killerus
Ta kurwiarzu wolałbyś żeby to z tobą była w ciąży i stąd ten zawód pedofilu zajebany. Wypierrdalaj

Gość Ona zawiodła
Cie jako córka ty zawiodłeś jako ojciec bo raczej kochanym tatuśkiem nie jesteś pewnie cie nie interesowało wcześniej i pech zaszła gdybyś wcześniej sie interesował pewnie by do ciąży nie doszło. Ale co powiem to powiem DUPEK z ciebie jak nic . Egoista do tego bo interesuje cie tylko to jak ty sie czujesz co ci zrobiła zachodząc w ciąże a nie interesują cie jej uczucia . Palant jakich wielu na świecie . Znam o wiele młodsze które zaciążyły i ojciec ich tak nie ppotraktował .

Gość dajcie spokoj to prowo
,

Gość cyki cyki
że też chce wam się jeszcze produkować...

Gość słonik z wąsami ....
juz cie nienawidze jestes chory psychicznie idz sie leczyć ja na miejscu twojej córki to bym ci w morde strzeliła a nie przepraszała bo niby za co ma cie przepraszac za to ze jestes jej ojcem i z pewnościa wolała by innego

Gość w głowie się nie mieści ..
Autorze topiku nie wiem czym ty się chwalisz ? Wyrzuciłeś córkę z domu w ciązy ? w dodatku wiedząc że twoje dziecko i wnuk zostali bez dachu nad głową żądasz proszenia cię na kolanqch o możliwośc powrotu pod twój dach? Jesteś wyrodnym ojce i jeszcze gorszym dziadkiem !!! Jak mozna własne dziecko zostawić bez pomocy !!

Gość gergtgch
chociaż to na bank prowokacja to uwazam, ze słusznie córka została wystawiona za drzwi. to nie 15 letni dzieciak zależny od rodziców a dorosła baba która powinna brać już odpowiedzialność za swoje czyny i skoro chciała być dorosła, chciała uprawiać seks i w ciążę zaszła to powinna być też dorosła aby utrzymać i siebie i dzieciaka.

Gość megie7
fatalne postępowanie www.kobietasukcesu.pl

Gość lakkkkkkkk
masz rację, kurestwo trzeba tępic