Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

polacy - smutny, szary narod

Polecane posty

Gość hahaha hihih
dziewczyno Coralick napisała Ci bardzo wiele mądrych zdań a ty nic nie czaisz. Zamiast coś madrego napisać odpisujesz dosłownie na napisane wczesniej ironie. Nie chodzi o ty zeby brac wszystko doslownie ze np. napisane bylo ze jedziesz samochodem a ty chcesz na sile udowodnic ze samolotem . !!!!!!!! Tu chodzi o sedno sprawy ze w niczym tak naprawde nie odbiegasz od ludzi z których się śmiejesz i jeszcze od tego bije od Ciebie prostotą

Gość lawendowa amelia
to nie ma znaczenia czy z masta czy ze wsi czy biedny czy bogaty ogólnie rzecz ujmując polacy to naró smieszny,żałosny ,wredny i dlatego pomimo ,że leżymy w srodku europy zawsze gówno znaczyliśmy ,znaczymy i znaczyć będziemy

Gość KOGÓT
PIEJO KÓRY PIEJO NIE MAJO KOGÓTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdesperowana... hehe
każda, podkreślam KAŻDA laska, którą spotkałam w życiu korzystająca z solarki miała zryty łeb. Żadna z nich nie potrafiła się kulturalnie wysłowić, nie miały wiedzy podstawowej o świecie, o geografii, ortografii itd no....wymieniać można godzinami. Laska po solarce chce ładnie wyglądać, chwalić się ładną, opaloną skórą bo niczym innym nie może!

i az mnie dziw bierze ze musicie tak wszystko rozstrzasac, napisalam co mysle, ze jestesmy narodem smutnym i szarym i nie dorownujemy innym nardowosciom pod wgledem pozytwnego nastawienia chociaz, juz nie mowiac o wygladzie i posepnej minie.. i do tego jeszcze czepialscy, chamscy i wredni, ale to juz moge dopisac :)

Gość hahaha hihih
i az mnie dziw bierze ze musicie tak wszystko rozstrzasac, napisalam co mysle, ze jestesmy narodem smutnym i szarym i nie dorownujemy innym nardowosciom pod wgledem pozytwnego nastawienia chociaz, juz nie mowiac o wygladzie i posepnej minie.. i do tego jeszcze czepialscy, chamscy i wredni, ale to juz moge dopisac Na pewno jest w tym dużo prawdy i ok nie roztrząsajmy już tego ale co w takim razie odpowiesz na to ze wiele osób zauważyło że ty również masz wiele z tych cech i teraz juz nawet sama nie wiem czy tez nie wiele gorszych????

Gość hahaha hihih
A możesz napisać jaki był twój powód wyjazdu??

Gość hahaha hihih
nie musicie sie tej solarki tak obawiac bo to nieprawda ze idziesz sie opalac i ci promieniowanie uv wypala mozg. spokojnie No jak nie, jak widac ze tak ;)

ale ja nigdzie nie pisalam ze ja nie posiadam negartwnych cech! mam i to sporo. miedzy innymi jestem ciekawska. ale nigdy nie nazwalabym siebie chamska, bo chamska jestem tylko jak ktos jest chamski dla mnie, aha.. moze to .. oddaje z nawiazka.

Gość hahaha hihih
A możesz napisać jaki był twój powód wyjazdu??

**Mychol Coralick nie przesadzaj, nie popadajmy ze skrajności w skrajnosc. Mieszkajac za graNICA ma sie jednak jako takie porownanie z innymi narodowosciami. a to powyzej w zwiazku z czym?? bo sie pogubilam?? Zdesperowana, widzisz bo ogolnie forum polega na tym zaby roztrzasac to co ktos napisal. Strasznie mi przykro jesli myslalas ze wszyscy zremy steki i uwazamy cala reszte polakow jako szaro-biale postaci. Dwa skonczone kierunki techniczne jednak nie przycmia tego ze ironia jest dla ciebie pojeciem odleglym i nic nie znaczacym, bo cholernie niezrozumialym i skomplikowanym. D0 tego reklamowanie siebie jak na portalu randkowym jest zenujace. Podejzewam ze jak bym napisala ze masz cycki jak jajka sadzone i penisa to bys mnie usilnie przekonywala ze tak nie jest.... ale nie rob tego, bardzo cie prosze!! Gosciem powiadasz?? Na woim topiku... chyba mnie musisz zbanowac :)

Gość zdesperowana... hehe
powiedz nam, w czym jesteś lepsza od tej całej reszty pospólstwa polskiego w uk? bo założyłaś pomarańczowe spodnie, czy , że pogadałaś o pogodzie z listonoszem? Jesteś fajniejsza, ponieważ???

a ja na ulicy predzej rozpoznam ludzi z Rosji i Moldawi niz z Polski ruski zawsze mi sie podobaly, ale wydaje mi sie ze one sa piekne tylko w gazetach, na ulicach wygladaja jak szare myszki wlasnie, ewentualnie mocno umalowane, brazowe kredki na ustach i czerwona szminka, blondynki ubrane w jakies dziwne stare ciuchy z przed wojny, sweterki na drutach robione, zawistne twarze, ostre rysy twarzy.. jakos tak odrazu mozna je rozpoznac

Gość hahaha hihih
;) z dwoma kierunkami technicznymi w Polsce mozna wysmienicie zarabiac ;) (pod warunkiem ze sie te umiejetnosci posiada )

coralick --> ja doskonale wiem w jaka ty gre ze mna grasz. starsz sie poruszyc moja wrazliwa strune, tu pociagniesz tam szarpniesz, a mnie nie ruszaja te twoje wymuszone pseudopsychologicze kafeteryjne diagnozy. mam najdzieje, ze sie tam niezle wkurzasz :)

Gość KOGÓT
TO PEWNIE BYŁY KIERÓNKI Z ZAKRESU CIĄGANIA DRÓTUW CZY JAKIEŚ INNE MATERIAŁOZNAFSTWO....

hahaha hihih mozna niezle zarobic ale za to za granica mozna zarobic 3 razy tyle ;) poza tym za grtanica jest zupelnie inne zycie inny system porzadek i nie ma takiego burdelu jak w Polsce. Przykro mi o tym pisac ale taka jest prawda a szkoda. Tylko wielu posadza innych o wwszystko a sami nie robia nic a to obywatele tworza swoj kraj.

Gość hahaha hihih
no to fakt mam rozeznanie ile to jest 3 razy tyle ;) Tylko kazdy ma inne priorytety ja robilam zawsze w Polsce wszystko zeby tu mi bylo dobrze i tyle co mam, uwazam ze to bardzo wiele i starcza mi w zpelnosci na wszystko na co mam ochote i jeszcze duzo zostaje. Oczywiscie jesli ktos mial ochote wyjechac jego sprawa. Tylko ja nie mialam takiej potrzeby z zadnego powodu.

Coralick w zwiazku z tym, ze zona wyrazila swoje zdanie wynikajace z obserwacji a ty zarzucasz nie wiadomo co z reszta sama przeczytaj swoje posty jak bardzo cie to poruszylo. Nikt nie napisal ze WSZYSCY sa tacy sami. Poza tym mieszkajac za granica ma sie porownanie np. polakow z niemcami, anglikami i innymi narodowosciami i mozna z tego wyniesc jakies wnioski. Powiedzmy ze na 10 polakow, niemcow, anglikow, rosjan itd wychodzi jakas tam srednia danego narodu (przykladowo tylko teraz) i tak oto mozna zauwazyc ze np 8 na 10 polakow bedzie szaropburych, wrednych, zazdrosnych i zawistnych, gotowych podkladac klody pod nogi RODAKOM nawet podczas gdy u Niemcow bedzie np. 2 na 10 takich a wiekszosc jest zyczliwa i pomocna rowniez dla obcokrajowcow i nie chodza tacy naburmuszeni i obrazeni na caly swiat. To, ze taka wychodzi wiekszosc nie znaczy ze Ty czy Twoja matka lub kuzyn sie do tej wiekszosci zaliczacie, albo Zdesperowana tak jak to teraz opisujesz. Jednak nawet ciekawe jest, ze robione sa pewne badania ktore ustalaja poziom sympatii np. w danych krajach i w tego typu badaniach Polska wypada slabiutko.

Gość hahaha hihih
no myslalam ze napiszesz cos bardziej wnikliwego niz tylko kasa. cos odnosnie tematu jaki zalozylas.