Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

polacy - smutny, szary narod

Polecane posty

Gość zdesperowana... hehe
ale powiedz zdesperowana , czujesz się lepsza od innych w uk? Wykaż się odwagą i powiedz to :)

wrazliwa strune poruszyc....?? Powaznie, kazda twoja kolejna odpowiedz potwierdza ze z IQ (jaimkolwiek) to ty sie minelas chyba.

wzdęło zdesperowaną więc się nie może udzielać. Wszyscy trzymamy kciuki za pozytywne rozwiązanie :)

Mychol... dokladnie tak samo ja wyrazilam swoje zdanie jak zdesperowana. Tylko ze odwrotne. Badania, statystyki i spekulacje mnie nie szczegolnie obchodza. Bo mnie nie dotycza. W Polsce tez mowia ze statystycznie sie ma 4000 na miesiac, a takich znam kilku zaledwie.

ja sie czuje tak akurat po srodku, ciagle nad soba pracuje, chcialabym miec wiekszy dom, lepszy samochod i wieksze cycki :) ale jestem zadowolona z tego co mam. chociaz czuje sie czasem lepsza - trudno sie nie czuc lepsza wsrod motlochu, ale podziwiam tych ktorzy osiagneli ode mnie wiecej albo szczodrzej natura obdarzyla. ogolnie nie jesem osoba zawistna i kazdemu zycze jak najlepiej.

zwlaszcza po takim tekscie..."chociaz czuje sie czasem lepsza - trudno sie nie czuc lepsza wsrod motlochu"

Mychol... ty tez :) na tym polega wlasnie dyskusja, na litos boska..... ludzie Zdesperowana no to nie becz ze ci zle :)

Ja Wam nic nie wmawiam jak na razie nie przypominam sobie, zebym napisala kim jestes, skad jestes i czy poruszasz sie samochodem czy np autobusem :) nawet nie doszlo do przypuszczen z mojej strony

nie wiem czym.. nie znam cie i nie bede pisala skad jestes i czym jezdzisz i jakie masz iq bo nie jestem tego w stanie oszacowac, tak jak ty, probowalas mnie na sile obrazic tym i owym ale to najpierw trzeba cos wiedziec o czlowieku zeby kogos chciec osmieszyc.

Zdesperowana załóż topik w temacie "jestem lepsza od motłochu" , to będzie bardziej na miejscu

twoim zdaniem mam kompleksy bo jestem z wiochy, jak napisalam ze z duzego miasta to ktos powiedzial ze dla kogos bialystok to duze miasto wiec napisalam ze z poznania to ty mi probowalas wmowic ze na pewno z jakiejs wiochy spod poznania 50km poza centrum no i tak wlasnie z toba rozmowa wyglada..

ja nie jestem lepsza, to TY się czujesz lepsza

Gość hahaha hihih
"no myslalam ze napiszesz cos bardziej wnikliwego niz tylko kasa. cos odnosnie tematu jaki zalozylas. " np co? Odp. przeczytaj druga część zdania ;)

Gość 98--berenika
gardzi ciapolami a sama sie opala , hehhe kaumuk ze wsi

to powiedz od kogo lepsza się nie czujesz?

Dzieci kochane to ja Wam obu powiem tak. Ja o sobie nie pisalam bo ten temat mnie nie dotyczy. Pisalam o autorce bo skoro zalozyla temat to powinna sie liczyc z konsekwencjami i tym ze ludzie beda podzielac jej wnioski lub tez nie. Moje poglady o autorce sa takie jakie sa i wynikaja z jej wypowiedzi. Nie musze zadnego z Was znac (tak samo jak wy niw musicie znac mnie) osobiscie zeby wyciagac wnioski z waszych wpisow. Mychol sie udzielila dwa razy i to raczej bezplciowo wiec w ogole nie ma o czym dyskutowac. Natomiast o autorce wiem juz prawie wszystko, poza dniem przyszlej miesiaczki i rozmiarem buta, bo swietnie sie zareklamowala fizycznie i przez to umyslowo rowniez (niestety na nie za wysokim poziomie) Jest to moja obiektywna opinia i na tym bym skonczyla ten temat.

tadam tadam,,,,myśli

Gość hahaha hihih
nie rozumiem po co mam zakladac taki topik, jak chcesz to sama zaloz. I własnie to jest twój najwiekszy problem: że wogóle to TRy za wiele nie rozumiesz a co dopiero zeby to pojać. Ok uciekam bo szkoda czasu Pozdrawiam Coralick i zwijaj się również bo szkoda czasu na te nic nie wnoszące rozmowy ;)