Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vianna

19.09.2011 Ostrzeżenie od Boga

Polecane posty

Gość ksksmk
oto przyklad milosci blizniego.A tworca"moherowych beretow"jest idol czesci polskiego spoleczenstwa niejaki premieru tusku-czlowiek wrecz wladniety miloscia.Tyle ze do niemcow i ruskich.Ale to chyba bez znaczenia.sam raz wlazl do Kosciola.Widzialem.!!!Pozniej szereg ustaw antykoscielnych,niezgodnych z religia.Ale to chyba nie wazne.No-jest natomiast znakomitym przykladem dla takich smutnych lic,iftasow i jakichs teczowych shatynow.Oni wszyscy sa wierzacyyyyy.Do bolu.Tyle ze nie napewno. "smutną mam twarz :( Księżycu, wierz mi albo i nie, moherowe berety można spotkac też u protestantów „Bez wiary potykamy się o źdźbło trawy, z wiarą przenosimy góry. S. Kierkegaard"

Po pierwsze co ma Tusk do 19 września??? Po drugie - Shatyn jest niewierzący.

Moherowy beret został użyty przeze mnie jako przenośnia Której jak widac nie zrozumiałeś.. "o-jest natomiast znakomitym przykladem dla takich smutnych lic,iftasow i jakichs teczowych shatynow.Oni wszyscy sa wierzacyyyyy.Do bolu.Tyle ze nie napewno." Ty oczywiście wiesz lepiej.

Gość po co no,
Po co takie osoby jak jftar,teczowy ksiezyc i im podobni pisza w ogole na topikach o wierze w Boga?Niech mi ktos to wytlumaczy bo nie kumama.

Gość ksksmk
ktos napisal o"moherowych beretach"-taki ma zwiazek.Przeczytaj jeszcze raz moj post z ciutka uwagi.

Gość ksksmk
nieee,ty wiesz lepiej ja : [zgłoś do usunięcia] smutną mam twarz :( Moherowy beret został użyty przeze mnie jako przenośnia Której jak widac nie zrozumiałeś.. ______________________-widzisz !!!

Gość ksksmk
to jak piszesz cos w przenosni to zaznacz ze wymyslilas inne znaczenie-bo wlasciwy "moherowy beret"jest pochodzenia tuskowego i ma tamto znaczenie-czyli kazdy czlowiek glebokiej wiary wedlug premieru tusku-to "moherowy berrret". Nie "moherowy berrret"to niby wierzacy ALE zgadzajacy sie na aborcje,eutanazje,homosi.itd

Gość jfyfc
Nie każdy wierzący człowiek, ale starsze panie słuchające się ojca dyrektora. A ich postawa nie ma zawsze związku z prawdziwą wiarą, zwłaszcza ich radiowego guru. Kto pierwszy użył tego określenia, mniejsze z tym.

Gość jfyfc
I jeszcze jedno. Po raz pierwszy to określenie to zostało użyte w 2004 w odniesieniu do osób uczęszczających regularnie na gdańskie msze odprawiane przez ks. prałata Henryka Jankowskiego i występujących w demonstracjach w jego obronie, po odwołaniu go z funkcji proboszcza. O Jankowski pisac nie będę, ani o tym jakim był pasterzem lubującym się w luksusie.

Gość 44DI Miaplacidus
moherowy beret to akurat wynalazek Komorowskiego a nie Tuska tak na marginesie ;) no ale dla niektórych Tusk nie odpowiada tylko za gradobicie i koklusz a może też ? :)

Gość niedawno miał być
koniec świata, ale się zmył. Trzeba znowu coś wymyślić.

Gość pooodnosze
up

Gość tak_ to_ jest
pożyjemy, zobaczymy jeszcze tylko pare dni..

Gość raczej mało prawdopodobnee
wyszło mi że umrę w listopadzie 2057 :O przy moim trybie zycia to praktycznie niemożliwe :classic_cool: 2030 max :P

Gość vianna
no to już mamy na topiku inwazje protestantów i reklamodawców usługi okreslania daty smierci :D

Gość 6h057
data jak data może prawdziwa może nie, trzymajmy się znaków one są pewne, a co do was przeciwnicy to radziłbym ugryźć się w język zamiast obrażać ludzi i Boga przede wszystkim bo potem będziecie tego żałować, bo to się wydarzy czy w to wierzycie czy nie, dzięki takim jak wy nastąpi to szybciej, pozdrawiam i życzę wielu nawróceń:)

jz w to nie wierze, tak samo bylo z kilkoma datami, np sierpien ubieglego roku itd, z reszta jest napisane ze nikt nie zna dnia ani godziny nawet Jezus

Gość 6h057
ale nikt nie zna dnia ani godziny powtórnego przyjścia Jezusa, a to nie jest powtórne przyjście Jezusa, tylko nasz ostatni ratunek żeby do niego powrócić. Tak jak pisałem lepiej nie trzymać się kurczowo daty bo ona w wyniku modlitw może się przesunąć i potem ludzie mają pretensje, lepiej patrzeć na znaki na niebie. Zresztą 3 dni przed wypełnieniem się tych tajemnic powinny być one wyjawione światu, w tv pewnie nie zobaczymy ale na niektórych katolickich stronach może i tak:)

Oooooooooo już się zaczyna wycofywanie rakiem...data może się przesunąć. Typowo sekciarskie gadanie.

Gość 6h057
od początku pisałem żeby nie trzymać się daty tylko znaków, jakbyś czytał to byś nie musiał teraz takich głupot pisać:P

Gość 6h057
ja osobiście wierzę w to w 100% ale nie wiem dokładnie kiedy to się wydarzy może 19 a może kiedy indziej, ale napewno się wydarzy

Gość vianna
iftar, jakbyś była na tyle uprzejma i usiłowała zrozumieć tekst jaki czytasz, to może bys zauważyła, że: 1. ostrzeżenie zapowiedziane było w Garabandal w latach 1961-1965, przez wizjonerki 2. data ostzrzżenia została podana przez kogoś zupełnie innego, anonimowego, tylko w internecie tak więc o ile wizjonerki są wiarygodne, o tyle anonimowa osoba podajaca datę już niekoniecznie

Gość tainna
ludzie! czy ciężko jest wam w coś uwierzyć? zamiast obrażać Kościół zastanówcie się trochę nad swoim życiem... i nawet jeśli nie wierzycie w tą przepowiednię, pomyślcie sobie,że kiedyś..może za 5,10 lat itd.umrzecie, to jest nieuniknione. trochę rozwagi w swoim postępowaniu. fakt, są na tym świecie fanatycy,ale czy wszyscy są tacy? zapewniam że nie. pozdrawiam! z Bogiem ;)

Gość Latajaca stokrotka
To od sztana pochodza takie nowinki, zeby wysmiac wiare katolicka.

Gość ksksmk
"jfyfc Nie każdy wierzący człowiek, ale starsze panie słuchające się ojca dyrektora. A ich postawa nie ma zawsze związku z prawdziwą wiarą, zwłaszcza ich radiowego guru. Kto pierwszy użył tego określenia, mniejsze z tym. " i tu sie mylisz kolego.Moherowe berety wedlug tuska to ludzie naprawde,prawdziwie wierzacy a nie jacys inni.Wsrod katolikow nie ma zadnych fanatykow.Tak nazywaja wierzacych naprawde osoby letnie albo "wierzacy ale" czy tzw."letni".Jezeli chodzi o Ojca Rydzyka-to jest on akurat osoba prawdziwie wierzaca i dla mnie jest niezrozumiale atakowanie go z powodow jakie wymyslaja ludzie w tym ci z mediow.Jedynym powodem jest to ze "odwazyl" sie miec i glosic inne niz jedyniesluszne poglady wspolczesnych pyszalkow ktorzy uznaja tzw.tolerancje mylac ja z akceptacja ale dzialajaca tylko w jedna strone-ich strone.

Gość ksksmk
o.T.Rydzyk na przekor "postepowym mediom" i roznym madralom,ktorzy uwazaja ze to Kosciol i Bog powinien sie nagiac,zmienic do ich wyobrazen a nie oni do Jego,o.Rydzyk odwaznie wciaz glosi to samo Slowo Boze.Na przekor wszystkiemu.Czy to jest jakas wina?.