Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321 start

Skazując siebie na samotność skazujesz też jedną kobietę

Polecane posty

Gość najmadrzejszy est wszystko wie
z ofermusiem mozecie gadac 24 godziny i tak on ma racje tylko on jego musi byc na wierzchu reszta to durnie idiotki i debile

BSA, a bądź se chłopie nawet z środkowicy, i tak anarchiści nas wrzucą do jednego wora- lewackiego wora.

Gość nie trzeba byc łomem
ja sie sprzeciwim. do jednego wora z wami, nigdy.

jak to się działo że bez nadzoru urzędników bratnik produkował miód, rybak łowił ryby, rolnik wytwarzał żywność, garncarz garnki a kowal podkuwał konie? i co więcej, technologie które stosowali rozwijały się i ulepszały, powstawały nowe wynalazki i projekty. bez "urzędu kontroli lotnictwa" powstały samoloty a samochody bez "inspekcji drogowej"?

Gość ofermiątko to jak
źródło nieustającej racji

Dyskusje z Offermą są na najwyższym poziomie. A siła przebicia jego wniosków ('jesteście matołami') jest wręcz porażająca.

!offerma, do chooja wafla, nikt teraz nie kuje koni, teraz byle kto ci przy samochodzie nie pogrzebie, jeszcze dawniej przy maluchach czy trabantach to może tak ale teraz? Przy wielupunktowych wtryskach, ABSach, ESP i innych choojach mujach dzikich wężach?

Gość bingo ty od ofermiatka
bingo offermus to alfa i omega na wszystkim zna sie i w kazdej dziedzinie ma racje

Gość IMO13855
!offerma "nie debilu, już tłumaczyłem co to jest prawo. nie będę ci tłumaczył po tysiac razy." Po pierwsze - "debilu" to sobie do starego mów, bo pewnie nawet tak się czuje patrząc na swojego niemal czterdziestoletniego syna. Po drugie - i czym to Twoje "prawo" będziesz egzekwował? Bo przecież nie będzie nikt, kto mógłby to zrobić, bo przecież tylko "bezmyślne barany" oczekują wsparcia. Wsparcia którego nie będzie w Idealnym Świecie Ofermy.

@beliar ha ha haha hah hah a Nie czaisz o czym piszę ni w chooj. Jak by padła OGÓLNOŚWIATOWA łączność, transwer danych itp to banki, bazy danych, wszystko poszłoby się yebać. Teraz wszystko o tobie jest w bazie danych, która nie jest niczym innym niż impulsem w nieskończonej sieci światłowodów.

Gość ofermiątko to jak
ale ja przecież szczerze to piszę z serca- naprawdę uważam że ofermuś to studnia niepodważalnych prawd

BSA aaa pierrdolisz, gdzie masz w komunie anarchizm? ty sie słyszysz? Jak komunizm miałby być w jakiś sposób zwiazany z anarchią to NS też by był. Fundamentalna podstawa komunizmu i NS to socjalizm. A jak socjalizm to nie kurrwa anarchizm. Offerma to anarchista, a ja jednak nie.

"A twoim zdanien w Egipcie nie było wykształconych ludzi?" czy wy też nic nie kumacie z tego co ja tu do was piszę czy tylko ten matoł? bo jużmnie to osłabia. brak nadzoru urzędnika i "koncesji" nie oznacza braku wiedzy. jak do kogoś przychodzi student informatyki żeby mu naprawić komputer to on nie ma "koncesji" i jakoś nie podlega "kontroli państwa". a jednak wiedzę posiada. tak jesteście oglupieni że jak wam piszę o braku urzędniczej kontroli to wy sobie od razu dopisujecie "brak wiedzy i umiejętności". zgodnie z tymi bzdurami które wypisuje beliar. że "gdyby nie kontrola państwa to leczeniem ludzi zajmowałby się hydraulik a komputerami ogrodnik". "Naprawdę myślisz że nie chroniony przez żaden urząd UOKiKo podobny nie zostałbyś zrobiony w bambuko?" teraz jestem "robiony w bambuko" przede wszystkim przez biurokratów (m. in. z UOKiKu) siedzących na dupach i zgarniających grubą kasę za nic.

Gość IMO13855
!offerma "bo jużmnie to osłabia. brak nadzoru urzędnika i "koncesji" nie oznacza braku wiedzy." NIE OZNACZA TEŻ JEJ POSIADANIA - w odwrotnym przypadku już tak (generalizując). Chcesz oprzeć działanie wszystkiego co nas otacza na zasadach Rosyjskiej Ruletki? "jak do kogoś przychodzi student informatyki żeby mu naprawić komputer to on nie ma "koncesji" i jakoś nie podlega "kontroli państwa". a jednak wiedzę posiada." Tyle że STUDENT posiada (a przynajmniej powinien) właśnie wiedzę zatwierdzoną przez tych odrażających biurokratów - no jak to tak Ofermo? "tak jesteście oglupieni że jak wam piszę o braku urzędniczej kontroli to wy sobie od razu dopisujecie "brak wiedzy i umiejętności"." Uważaj na serducho - staruszku.

Gość IMO13855
doyebałem mu.:classic_cool:

"teraz byle kto ci przy samochodzie nie pogrzebie, jeszcze dawniej przy maluchach czy trabantach to może tak ale teraz? Przy wielupunktowych wtryskach, ABSach, ESP i innych choojach mujach dzikich wężach?" i po raz kolejny o tym samym. ty chłopie jesteś naprawdę takim tumanem że nie pojmujesz że do tego jest potrzebna WIEDZA a nie biurokrata? dlaczego można bez certyfikatu być programistą i jakoś nic złego się nie dzieje a oscypka nie można sprzedawać bez certyfikatu? usiłujesz mi wmówić że to dlatego że taka "zaawansowana technologia" jest współcześnie w kiedyś to nie. to programista nie tworzy "zaawansowanej technologii"? bo jakoś programiści nie potrzebują "państwowego nadzoru" a baca lepiący oscypki już tak. i można pisać nawet bardzo zaawansowane programy sterujące np ruchem lotniczym bez potrzeby posiadania jakichś państwowych certyfikatów ale ulepić oscypka i go sprzedać to już nie. przecież chyba wiecie o tym że programiści bardzo często nie mają skończonej żadnej szkoły a są znakomitymi fachowcami. i jak to jest że to można ale na taksówkę to już "koniecznie" trzeba koncesji. i jakoś nie jest tak jak ty beliar piszesz że "bez nadzoru to programowaniem zajmowli by się ci co komputera na oczy nie widzieli".

Gość IMO13855
IMO13855 "doyebałem mu." Wcale nie dojebałem. Właśnie w tej samej chwili Oferma pewnie pisze rozwlekły elaborat, poparty pokrzywioną logiką i osobistymi atakami w formie argumentów. :classic_cool:

"Tyle że STUDENT posiada (a przynajmniej powinien) właśnie wiedzę zatwierdzoną przez tych odrażających biurokratów - no jak to tak Ofermo?" raczej "rozjebałeś" mnie tym stwierdzeniem. niby jacy to biurokraci "zatwierdzają" wiedzę 15 letniego hakera "złowionego" prze jakąś firmę bo złamał jej zabezpieczenia? albo nawet zwykłego studenta? przypominam że "program nauczania" państwo tworzy tylko do poziomu szkoły średniej. szkoły wyższe same decydują jakie tworzą kierunki i jakich uczą przedmiotów.

Gość IMO13855
No i chooj, doyebalem mu, może sobie pisać te naciągane badziewnymi argumentami, jak za mała ilość masła na za wielkiej pajdzie chleba, posty i elektoraty. :classic_cool:

Gość popieram offerme
dobrze pisze. a wy nie mylcie nadzoru urzędniczego z nauką. facepalm...

Gość bardzo ciekawe bardzo ciekawe
ej a czy !offerma to podszyw czy prawdziwy?

Gość IMO13855
kurwa elaboraty :D

"Nie mówię że wykształcony musi być kucharz, hydraulik czy rolnik. " a ja ci po raz kolejny tumanie powtarzam że brak nadzoru państwowego urzędasa nie oznacza braku szkoły ani tym bardziej braku wiedzy.

Gość IMO13855
!offerma "raczej "rozj**ałeś" mnie tym stwierdzeniem. niby jacy to biurokraci "zatwierdzają" wiedzę 15 letniego hakera "złowionego" prze jakąś firmę bo złamał jej zabezpieczenia? albo nawet zwykłego studenta? przypominam że "program nauczania" państwo tworzy tylko do poziomu szkoły średniej. szkoły wyższe same decydują jakie tworzą kierunki i jakich uczą przedmiotów." Po pierwsze zdefiniuj co masz przez słowo "biurokracja" na myśli. Bo aby ukończyć studia, trzeba zaliczyć materiał (wiedza). 'Zaliczony' materiał jest potwierdzany papierkiem - BIUROKRACJA. No chyba, że biurokracja, biurokracji nie równa.

Gość popieram offerme
prawdziwy bo nikt inny tak nie pisze.

"popieram offerme dobrze pisze. a wy nie mylcie nadzoru urzędniczego z nauką. facepalm..." dokładnie. piszę to tym tumanom już chyba po dwadzieścia razy a ci nic. kompletny beton.

Gość IMO13855
!offerma "a ja ci po raz kolejny tumanie powtarzam że brak nadzoru państwowego urzędasa nie oznacza braku szkoły ani tym bardziej braku wiedzy." I tak w kółko...

Gość adolf hustler
a w betonie dodatkowo pustak :)

Gość adolf hustler
chyba kocham IMO. kiedy czytam jego posty, moje wszystko rosnie :classic_cool: