Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

Gość Ana...
Witaj Wzorowa:):)...praca uszlachetnia:). ale też daje korzyści materialne:D:D, które w naszym świecie nie są wcale beż znaczenia:D:D, a i podnoszą samoocenę:D:D....dobra zrzędy, kończę z filozofią...obiecuję:D:D...ja też już za długo siedzę na d....postanowiłam, że dzisiaj wychodzę na dwór....choć na chwilkę:):)

Gość Ana...
Ja ma dzisiaj bardziej przyziemny pomysł....mam ochotę upichcić sobie coś smacznego:D:D...ale jak moi domowi "opiekunowie" wrócą to podniosą raban, że mam nic nie robić tylko wypoczywać.....mam już dosyć tego nic nie robienia:p:p

mnie w domu nic nie moze dolegac....jak cos mnie boli to maz twierdzi ,ze jego bardziej boli lub bolało .....Prawie na czworakach z rwa kulszowa musiałam pruc na zakupy i obiad ugotowac

Gość Ana...
Kurcze.....złapałaś nie tego kosmitę:p

oj bozieńku ,ale dzisiaj zrzedzę jeszcze ta moja mnie dobija swoim brakiem ambicji jak odrabiajac lekcje z matką, która poświeca jej mnóstwo czasu - mozna mieć na półrocze dwóje i do tego całkiem sie tym nie przejmować...ja tego nie kumam.......moze to ja jestem kosmitą?

Gość Ana...
Nie martw się Inna- wszyscy na swój sposób jesteśmy kosmiczni:D:D...a córa Twoja jest w takim wieku, że wszystkie nastolatki tak mają...wyrośnie z tego...ale Ty też powinnaś swoją pomoc trochę ograniczyć i bardziej wymagać samodzielności....wiem, że to niełatwe, ale konieczne:)

Gość Ana...
Małymi kroczkami....zacznij od małych rzeczy np. niech zrobi sama jakieś zadanie(łatwiejsze) lub notatkę, a Ty to sprawdź, stopniowo zwiększaj stopień trudności, ale nie wymuszaj tylko zachęcaj...na siłę skutek będzie odwrotny....sama wiesz jak córę zachęcić do czegoś, by zrobiła to z własnej woli...jak się jedno uda, to powiedz jej, " widzisz sama potrafisz, nie jest to takie trudne" itd.....

Gość Ana...
Niedobrze....w tej sytuacji nie wiem co Ci poradzić....

Gość Ana...
A system kar..np. "nie wejdziesz przez 3 dni na kompa jak nie zrobisz ..."

Inna, ty się wybierz gdzieś na weekend albo i dłużej. Niech za Tobą zatęsknią. Często niestety jest tak, że doceniamy coś lub kogoś dopiero wówczas, gdy stracimy. Zafunduj im zatem taką namiastkę straty ;) Trochę to perfidne, ale jeżeli po dobroci nic nie skutkuje, trzeba się uciekać do podstępu. W dobrej wierze, oczywiście. :)

nawet Ana nic nie radź....kary tez nie działaja ...zakaz na kompa jak dałam to zmartwiła sie na 1 dzień a potem miała to w nosie.... to sie robi skora zdarta z tatusia....ale moze przejdzie po dojrzewaniu

Gość Ana...
Idę na chwilkę na słoneczko i odetchnąć świeżym powietrzem...dość mam siedzenia...ale na chwile....wrócę tu później:):)

Gość Ana...
Wróciłam:D:D Nie, Inna, nie wykończyłaś mnie:)....słońce tak ładnie świeci, że musiałam chociaż na chwilę wytknąć nos na dwór....jest zimno, ale przyjemnie...no w każdym razie wolę taka pogodę jak niżową i deszczową:):)...jest naprawdę super, rześko i nareszcie weselej:):)...teraz mam ochotę coś upichcić:D:D....niech sobie wyzywaja.....i tak całe popołudnie będę musiała spokojnie leżeć, bo będą mnie pilnować :p:p:p.....a jutro?...wszyscy będą w chałupie..

Gość Ana...
To są te głupie podpuchy....nigdy tego nie otwieram....to wyłącz kompa, a potem go włącz..

Gość Ana...
No pewnie:)...popraw sobie humor:D:D:D

Gość ZrzędliwaOdmłodzona
..Dobry. Inna - jak tam plecy? Ana - lepiej się czujesz? Wzorowa - weekend, odpoczniesz od roboty :)

Gość ZrzędliwaOdmłodzona
Ooo, tego nie lubię. Współczuję..

Ale sie rozpisujecie:) Ja dziś byłam w banku, załatwiałam na nowo wszystkie papierki, teraz pozostaje czekać na decyzje... Zimno.... u mnie rano było -16 szok, ale słoneczko swieci to całkiem inaczej , tak raźniej i przyjemniej:)

Gość Ana...
Witam wszystkie zrzędy na nowo:):) Zrzędliwa- samopoczucie troszkę mi się poprawiło, serduszko puka:)..i też się uspokoiło trochę....tak, że powoli jakoś to będzie:):) Wzorowa- nie pracuj tak dużo, bo ani się obejrzysz a dopadnie Cię to co mnie....:):) Ksawereczka- Wszystko Wam się poukłada....zobaczysz, będzie dobrze:) U mnie teraz spokój jeszcze:)...zrobiłam obiadek jak się patrzy:D:D:D...będzie raban:p:p:p....ale mają świeżutki ugotowany:D:D. Najmłodsza kurka pojechała właśnie na próbę:)...już za 2 miesiące premiera:):)...jestem ciekawa jej występu:):)...reszta wróci niebawem....a ja szybciutko dla niepoznaki do łóżka:D:D:D