Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja_totalnaa.

Znowu to samo. Nic mnie już dobrego nie spotka.

Polecane posty

to jest takie przykre, starasz się, jesteś z kimś w trudnych chwilach, wspierasz, a w zamian dostajesz "do widzenia".

Dokładnie, kiedyś pewna osoba mi powiedziała, że zdobyć partnera nie jest sztuką, sztuka jest utrzymać związek, a każdy związek przechodzi w rutynę, rano Ty popołudniu Ty i wieczorem Ty. Ja chciałem walczyć z tym, ale ona chyba się poddała.

bo do tego potrzebne też są chęci... Nosferatu jak sobie radzisz?

Gość waka waka
że się tak wtrące... 'chyba się poddała'? skoro nie jesteś pewny walcz...

A wiesz, dziwne to jest, potrafię się w jednej chwili rozkleić, a za godzinę znowu przypływ optymizmu. Przez dwa lata tego naszego czwartego zejścia przytyło mi się 165 kg, a teraz chudnę jak cholera w dwa tygodnie 7 kg, pociesza mnie jedno ze nie boję się już spoglądać w lustro.Więc wiem ze mam swoje atuty, ale wiem ze też czas i okoliczności nie są mi przychylne. A Ty dlaczego masz taki nik?

Jeżeli ma walczyć to o nowy związek, nie o nią, nie warta tego, na urlop jedzie z swoim nowy < wow> dwa tygodnie po rozstaniu, no i zamówione łóżko małżeńskie, wiedziałem ze ma temperament, ale że aż taki :P

Gość waka waka
Skoro masz ten optymizm, to obdaruj i mnie nim... bo ja czuję się jak idiotka...byłam nawet zdolna prosić kogoś o uczucie do mnie :( to jest straszne, jak można nisko upaść jak komuś zależy zbyt bardzo

waka waka, czasami nami rządzą emocje, ja też nisko upadłem, prosząc ja o powrót do mnie, żałuje tego,ale nie odwołam, bo wybaczyliśmy sobie wszystko a ja nie lubię ciągnąć syfu za sobą, chociaż w głębi serca chyba jednak nie wybaczyłem. Nie zyje się tym co było wczoraj, żyj tym co będzie jutro, musisz, być obserwatorem, a nie tropicielem co szuka na silę

Gość waka waka
Nosferatu.. on zrobił to samo, co Ty napisał do mnie robiąc nadzieję..ja w to weszłam a teraz wiem, czuję że pisał tylko o to wybaczenie...żeby mieć czyste sumienie jak stanie przed św Piotrem... a j robiłam sobi nadzieję...ze jednak przejrzał na oczy, że to ja jestem mu pisana.. :(

Między nami jest wiele spraw, nie wyjaśnionych, chciał bym jej wybaczyć, ale z drugiej strony nie potrafię. Za bardzo boli to co zrobiła

Gość waka waka
Nosferatu zastanów się czy jest sens wybaczać komuś, kto ma Cię za przeproszeniem głęboko w dupie i układa życie na nowo....

Gość waka waka
tzn? kiedy? jaka?

Gość waka waka
chyba nie rozumiem...

Gość waka waka
Nosferatu oby była lepsza od tych co do tej pory, warta Ciebie i Ty jej :) daj znać, jak taką trafisz to wróci mi nadzieja.. że ja mam szansę spotkać kogoś wartego mnie...

Podam ci linka do mojego topiku ,,Smutek czy radość, miłość i zdrada oraz wiara w lepsze jutro" tam obszerniej trochę napisałem

Gość waka waka
jesli to kolejny topik w którym użalamy się nad sobą to dziękuje:) wolałabym być motywowana do szczęścia że się uda...

Nie, tam pisze pozytywnie,o tym ze warto jest wierzyć, bo życie tak naprawdę cudem jest :)

Gość waka waka
wiec proszę o ten temat... mam nadzieję, że nie liczy 1000 stron i jest tak jak piszesz:)

Gość waka waka
poczytam w takim razie już jutro:) znaczy dzisiaj, ale później...dziękuje i miłej nocy życzę :*

Gość waka waka
magicznych snów :*

Gość jsmdfkjdkn
Wako Wako tylko nie zakochaj siem w nieszczęśliwym nosferatu.. :* ;):D

Gość waka waka
jsmdfkjdkn on jest szczęśliwy, na pewno bardziej niż ja teraz :) tylko bym mu przeszkadzała w dążeniu do celu... haha :)

Te wahania nastroju są najgorsze. Raz masz siłę, godzisz się z losem, a innym razem masz chęć tylko płakać i użalać się.

właśnie... I wszyscy szczęśliwie zakochani... czuję się od nich gorsza. Nudzi mnie takie życie. Życie bez celu, bez sensu.