Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednyMuzyk22

STARZY ZNOW GADAJA ZE CHCA MNIE WYRZUCIC Z DOMU

Polecane posty

Gość modełekełełe
to jak kuzyn ma podobnie to niezła patologia. Czym prędzej czmychaj z tamtąd. Musisz mieć jeszcze jakichś przyjaciół! :-(

Gość matkaodobnego
a ktoś jak chce ppracować to zawsze prace znajdzie , choćby nawet chemię e Biedronce wykładać , ale lepiej czekać nap racę prezesa w energetyce .

Gość BiednyMuzyk22
a czemu mialby na swoje potrzeby nie kuec? co musi od razu rodzine zakladac? fakt ja wolabym isc juz na swoje ale on ma racje dlaczego mialby nie zabawic sie kilka lat tym bardziej jesli jest mlodszy ode mnie !!!

Gość BiednyMuzyk22
a co do chemii w biedronce to z moim kumplem CV zlozylismy do kazdej biedronki - bez odezwu

Gość matkaodobnego
ale w domu mieszka , prawda ? korzysta ze wszystkiego , je i śpi w domu ? to za darmo nie jest , a jak pracuje to chyba obowiązki jakieś ma wobec rachunków domowych .

Gość matkaodobnego
bo to trzeba trochę głową ruszyć i złozyć w firmie workerów a nie bezpośednio w sklepie

Gość BiednyMuzyk22
wg mnie - nie ma - bo to syn nie naemca wiec nie dziw sie ze na starosc nikt ci szklanki schorowanej nie poda :) jest to jego wybor i go pochwalam choc sam wolalbym miec wlasny dom i gwarancje ze nikt nawet nie burknie do mnie o cokolwiek bo bede u siebie

Gość matkaodobnego
a ja to niby kto jestem ? chłopak jest doreosly , je i si , korzysta ze wszystkiego i jak długo mam go utrzymywać ?

Gość BiednyMuzyk22
jestes jego matka a gdy ty w wieku 70 lat bedziesz chorowala na ciezka grype krztusila sie flegma to nie licz ze przyjedzie do ciebie co on twoja pielegniarka?

Gość matkaodobnego
ty sienie martw o moją starość bo szczęśliwie mam inne dizeci . Nie uważajazęby pracowanie bylo hańbą i nie czekaja,ąż im ktoś wszystko dan a tacy . A jakbym miała kochać swoje dzieci tylko z obawy przed starościa to lepiej w ogóle ich nie mieć , prawda ? A dirosły syn m który tylko miga sie od pracy zasługuje na to ,zeby wywalić go z domu . Bo co ty bajdurzysz o swoim domu jak nawet chleba za co nie masz kupić ?

Gość matkaodobnego
staram sie wywalic syna z domu bo mam chec zeby mnie kto wychedozyl a nie bedzie mnie chlop walil przy moim synu!

Gość BiednyMuzyk22
fakt miganie od pracy jest naganne ale czym innym jest to ze on nie chce pracowac z lenistwa a czym innym ze narazie chce wydawac na zabawe niz wielka samodzielnosc fakt mam znajomego ktory nie pracuje wcale i niechce w moim wieku utrzymuje go matka i to mu pasuje bo wikt i opierunek ma na jakies piwko z kumplami ma i kablowka oplacona w domu a jemu wiecej do egzystencji nie potrzeba i jeslu taki jest twoj syn no to mozesz go ganic ale jesli on chce zarobic pieniadze ale np za nie oplacic kartnet na silowni czy odkladac na auto a ty chcesz mu podpierdalac polowe jako jakis podatek wewnatrzrodzinnny to zwykla stara franca z ciebie

Gość matkaodobnego
ska omysł ,ze połowę ? teraz ma do zapłacenia jeden rachunek za prąd ,ale uważa ,ze mozę poczekać , no to czeka , bez prądu . Jestęście tacy madrzy i tak wybrzedzacie z pracą , ale jakbyś sam musiał sie utrzymywać , opłacić jakiesz mieszkanie , jedzenie , bezynę , mieć parę groszy odlozone np . na dentystę ciekawe jakbyś wyedy mówił ? albo pracowałbyś od lat a w domku synek dorosły śpi do 12 albo " suzka pracy "

Gość matkaodobnego
zarabialby 1300 na reke (wuiecej nie dostanie) 650 dla mnie i w zamian ma co jesc i gdziespac a co wynajmnie za 650 zlotych??? chyba garaz!

Gość matkaodobnego
oj, juz sie podszywie tak nie staraj . też pewnie z ciebie taki darmozjad podszywie , dlatego tak ciezabolało :)

Gość BiednyMuzyk22
za 650? na spolke ze studentami duze mieszkanie...

Gość matkaodobnego
jeszcze powinien mi pomagac a on nic!!!! tylko lezy i lezy gdyby pracowal bylogby to samo!!!

Gość dl;fnjgbjk
stare, zgorzkniałe kurwiszcze "matkaodobnego" kontzertowo przetyrane przez Indora :classic_cool:

Gość matkaodobnego
no i to podszywie racja - latać po nocach , soać do południa i wiecznie pracy szuakć . A w domu zrobić cokolwiek , wielki bulwers .

Gość matkaodobnego
o , kij w mrowisko :) co sie tak denerwujecie , czyżbym uderzyła w stół ? :)

Gość matkaodobnego
rucha mnie pies sąsiadów :classic_cool:

Gość BiednyMuzyk22
niewiem ktora to podszyw ktora nie..

Gość matkaodobnego
na osiedlu wołają na mnie "żujka" :classic_cool:

Gość matkaodobnego
jestem oszczędna niesłychanie - co wysram to zjadam :classic_cool:

Gość BiednyMuzyk22
ale to nic nie szkodzi chetnie zerżnę wszystkie ;)

Gość matkaodobnego
raz na miesiąc myję peezdę domestosem :classic_cool:

Gość matkaodobnego
sram mordą :o

Gość matkaodobnego
rzeczywiście , to strasznie trudne .... uważam ,ze my rodzice wyrzędzamy takim dzieciom niedziwiedzią przysługę , niczego seię nie uczycie a czas płynie i ędize wam jeszcze trudniej .

Gość matkaodobnego
bardzo cenię sobie zapachy z mojej psiochy-czuję się jakbym była na kutrze rybackim :classic_cool: