Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednyMuzyk22

STARZY ZNOW GADAJA ZE CHCA MNIE WYRZUCIC Z DOMU

Polecane posty

Gość matkaodobnego
zjadłabym gówno żeby mieć internet 10 mbit/s

Gość BiednyMuzyk22
no i zle uwazasz mja matka tez myslala ze ma prace kase jest obrotna i wszechpotezna a jak byla w szpitalu to wielki ryk tylko datego ze nie odwiedzilem wiec ty tez mowisz narazie z perspektywy dominacji ktoraj pewna byc nie mozesz

Gość matkaodobnego
klaszczę sromem :classic_cool:

Gość matkaodobnego
stanowisko babci klozetowej pozwoliło mi poczuć władzę :classic_cool:

Gość matkaodobnego
czyli , nie dość ,ze jesteś leniem i darmozjadem o przerośniętych oczekiwaniach to jeszcze tak zwyczajnie po prostu jesteś interesowny . Jak ci matka pieniedzy nie da to jej w szpitali nie odwiedzisz ? szok .

Gość matkaodobnego
nałogowo chapię psie szminy :classic_cool:

Gość matkaodobnego
myję kuciape na wielkanoc i boże narodzenie :classic_cool:

Gość BiednyMuzyk22
no prosze z tej perspektywy to SZOK ale tu juz masz prawo domagac sie od syna pieniedzy jakby na stancji byl? ot obluda

Gość matkaodobnego
rasę psa potrafię rozpoznać z zawiązanymi oczami - wystarczy mi zapach jego spoconych jaj :classic_cool:

matkaodobnego Uderzyć w stół to sobie możesz młotkiem w kuchni tłukąc schabowe. A teraz wypyerdalaj w podskokach wiejska płastugo o mentalności lampucery, której to internet podłączyła TPSA w ramach integracji wiejskiej biedoty.

bardzo jestyem ciekawa jakie będize twoje zdanie na ten temat kiedy sam będziesz musiał utrzymywąć dziecko , ktore jest dorosłe a pracować po prostu nie chce .

Gość matkaodobnego
tate w dzieciństwie często odwiedzał mnie w wannie :classic_cool:

partycypowanie w kosztach . w kosztach życie , które również on generuje . Dlaczego ja mam je ponosić ? skoro on jest dorosły i ma mozliwość pracy , nawet trj najzwyklejszej ?

Mam prawo nie wiedzieć czym się tłucze, nie zajmuję się tak przyziemnymi rzeczami - nie jestem kuchtą i kurą domową jak ty, przeterminowana płastugo z peezdą śmierdzącą śledziem.

Gość BiednyMuzyk22
matkpodebnego zapewniam cie ze calkowicie odmienne od twojeggo wlasnie przez taka rodzinke

Gość BiednyMuzyk22
sluchaj takie sa dzieci - ladujesz bezzwrotne pieniadze wszak nikt ci ich miec nie kazal

matkapodobnego Rozumiem Twoje stanowisko, ale z drugiej strony...jak młody człowiek ma się usamodzielnić, odłożyć na cokolwiek, skoro pół (i tak skromnej) wypłaty musi oddać matce ?? :o

ty mnie o dzieciach będziesz mówił ? :D paradne . owszem nikt mi nie " kazał " lae przecież nie macie już po 12lat , prawda ? a jeść chcesz ? kąać sie w ciepłej wodzie ? mieć całe skarpety ? Obowiązkiem rodziców jest stwarzać możliwości - do nauki, do rozwoju, do bezpiecznego startu . Ale nikt nie zmusi rodzica dorosłego dziecka z przerośniętymi aspiracjami do utrzymywania was w nieskończoność .

powiem prawdę nie wiem dlaczego akurat połowę . To sprawa uzgodnień pomiędzy nim a rodzicami . moze bć procentowo , moze być kwotowo , moze być rachunek . Ale myślę ,ze dla nas rodziców wązniejsze od pieniedzy jest świadomość ,ze dizecko coś w tym kierunku robi , szuka , jak nie ma dobrej pracy - bierze to co jest , myśli o przyszlosci odkładajc choćby parę złotych . Wiesz jak frustrujace jest widzieć swojego dorosłego syna , dzień po dniu spiącego do południa ,i szukajaćego pracy , ale tak żeby jej nie znakleść ? A jakbyśmy z ojcem zginli w wypadku to co ? połozyłby sie pod płotrm i umarł ?

Gość BiednyMuzyk22
nie rozumiesz dalem ci przyklad mojego kumpla jesli on tak zyje mozesz go ganic ale jesli chce pracowac ale wydawac tylko na siebie to podpierdalanie mu z pensji dla zasady jest zwyklym hujostwem

A prawda jest taka, że 90% młodych, "samodzielnych" ludzi zawdzięcza tę samodzielność rodzicom, którzy kupili im mieszkania, samochody, lub chociaz w znacznej części się dołożyli. A co mają powiedzieć młodzi ludzie mieszkający na zadupiu, zarabiający 1200 zł, którzy muszą płacic mamie za jedzenie ?

Gość BiednyMuzyk22
no dobre pytanie bo ja np jestem z zadupia i starzy np nic mi nie dadza chocby i chcieli bo nie maja ;)

ale chujstwem nie jest korzystanie z pracy ojca ? to jak to jest doroslość kiedy i jako dziecko i jako dorosłemu matka kupuje ci majty ?

ja też jestem z zadupia , ale wiesz co robia koledzy mojego syna ? wynajmują mieszkanie we 2 , czasmi trójkę . Owszem , często wracają później do domu , ale ten czas pokazue im ,ze nic nie ma za darmo w świecie ludzi dorosłych , a jak przepieprzysz forsę na jedzenie to jesteś glodny . proste i logiczne .

Gość BiednyMuzyk22
owszem bo poto jest ojciec nie ma limitu cz\asowego dziecko to nie firma.... powiedz chociaz ile twoj syn ma lat i jak wyglada jego zycie tylko konkretnie bez demonizmow w stylu "darmozjad spi do polodnia" "darmozjad chce kupic karnet na basen"