Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłuq

Nie mam pomysłu jak ladnie ubierać córkę.

Polecane posty

Gość nie mam pomysłuq
Dzięki milo o sobi uslyszeć ze się nie ma gustu, ale taka prawda. Jak byla mala potrafilam ją ślicznie ubrać, a teraz po prostu nie mam pomyslu. Co o tym myślicie? http://allegro.pl/show_item.php?item=1819928905 Do tego czerwone rajstopy i czerwone buciki?

Gość praciotka
no mi się wydaje,że właśnie problem tu jest w braku umiejętności znalezienia czegoś w ładnym stylu. Ale autorko, jak do płaszcza znajdziesz fajny but czy spodnie czy czapeczkę, może być całkiem nieźle.

Gość upsssssssss
spódnica masakra

Gość praciotka
No, to by było całkiem całkiem.

Gość nie mam pomysłuq
To masakra czy calkiem calkiem bo mnie się podoba ale obawiam się ze potem będzie jak z plaszczem i tuniką. Okaże sie ze podobalo mi się, a szybko przestało.

Gość upsssssssss
jak dla mnie za cukierkowo....

Gość aspire28
Niestety niezbyt ladny ten zestaw. Wejdz na allegro na ubrania dzieciece wybierz zakres dla dziewczynki i wiek odpowiedni, potem wyniki posortuj wg ofert i zobacz co mamy najczesciej kupuja dla takich dziewczynek, moze to ci pomoze. Ostatni zestaw niestety niezbyt ladny.

Gość upsssssssss
czerwone rajstopy i buciki do tego nie pasują

Gość upsssssssss
czerwone rajstopy i buciki do tego nie pasują

Gość praciotka
Ale zapewniam Ciebie, że taki zestaw znalazłabyś w lumpeksie za grosze.Sama widziałam takie dżinsowe sukienki i bluzeczki za kilka złotych w lumpach.

Gość praciotka
Na moje ten zestaw jest ok, tylko ten dżins sukienki wydaje mi się jakiś taki przybrudzony, co mi trochę przeszkadza, tyle że 40 zł za używany ciuch bym nie dała, w lumpeksie tunikę i bluzkę w tym stylu tej jakości znalazłabym za góra 10 zł.

Gość upsssssssss
taka sobie...ale na 5-latkę raczej nie pasuje

Gość aspire28
Zobacz tez nowe rzeczy zaznaczajac "kup teraz" albo sporbuj wylicytowac jakies gotowe paki\zestawy ubran na takie dziewczynki

Gość keriii83
hmmm mam wrazenie,ze autorka lubi stroic swoja córke w bazarkowe szmatki z jak największą ilością cekinków,świecidełek,itp,itd... no cóz,o gustach sie nie dyskutuje ps.ta sukieneczka brązowa z h&m całkiem fajna,napewno o niebo lepsza od tego brudnego,jeansowego gałgana.

Gość nie mam pomysłuq
To są ubranka cherokee, nie z bazaru.

Gość upsssssssss
nie mam pomysłu Musisz sama coś wybrać, co z tego że my Ci podamy propozycje jak Ty i tak szukasz czegoś co Tobie się podoba. Musisz chyba zdać się ne swój gust.

Gość nie mam pomysłuq
Tylko, ze mój gust jest ok jak widzę coś na kimś to wtedy mi się podoba bardzo, albo bardzo nie podoba. Jak widzę samo ubranko to zdaje mi się, ze jest fajne i będzie pasować. Potem się okazuje, ze jednak nie wygląda tak jak to sobie wyobrażałam.

Gość aspire28
Oj mamy calkiem inny gust, niestety

Gość praciotka
kupując ubranie nie możesz myśleć tylko o tym, czy jest ładne samo w sobie, czy też o tym, że na kimś ładnie wygląda, tylko też o tym, z czym to zestawisz i z czym dobierzesz kolorystycznie. Czasem ładny ciuch jak dobierzesz byle jak może zniknąć i wydać się byle jaki, a zwykły dżinsowy "gałgan", jak ktoś tu to nazwał można tak dobrać, że będzie wyglądać jak cudo. Wybierając ubranie dla córki myśl o tym, z czym to zestawisz,a nie że potem wracasz do domu i stwierdzasz, że do niczego to nie pasuje.

Gość wyjechac
autorko+patrzac na swoja 5 latke uwazam,ze za male rozmiary wybierasz...i trn plasz na nia taki ciezki i obcisly...moze zwyczajnie pomierz ja i w innym rozmiarze wybieraj.. wejdz na allegro poszukaj w kompletach dla dziewczynek..sporo tam tego jest wlasnie patrzylam..i duzo obnizek..np ten zestaw mnie zachwycil..fajny..taki do szkoly w sam raz.. http://allegro.pl/tapchny-spodniczka-czarna-bluzka-paski-r-7-8-i1812912341.html