Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 1989

one to kochają

Polecane posty

Gość Prawiczek 1989

Chciałbym Wam pokazać jak należy traktować kobiety w związku. Myślę, że najlepsze inspiracje można czerpać z tej oto strony: www.elitepain.com Jeżeli ktoś boi się wchodzić, to niech wpisze 'ElitePain' w grafice, a dokładnie dowie się na czym rzecz polega. Kobiety kochają, gdy traktuje się je w ten sposób. Filmy ElitePain stanowią instrukcje właściwego postępowania z kobietami. Serdecznie polecam.

Gość Lola 374y
jesteś posrany,dzieciaku.

Gość Prawiczek 1989
Gdy poznam dziewczynę, to będę jej właśnie w taki sposób sprawiał przyjemność. Kupię dyby, pejcze, kije itd. Wszystko będzie perfekcyjnie zaplanowane. Już nie mogę się tego doczekać. Będzie wyła z bólu i jednocześnie z rozkoszy. Kobiety przecież to uwielbiają. :-)

Gość Prawiczek 1989
Każda z Was o tym marzy tylko nie chcecie się do tego przyznać.

Gość Prawiczek 1989
ja np bardzo chciałbym dostac porządny wpierdol od jakiegos dojrzałego pana:) znajdzie sie chetny?

Gość dojrzały... PAN?
Chętnie bym to zrobił, ale niestety nie sprawi mi przyjemności sprawianie Tobie przyjemności...

Gość duży mózg mały mały
a ja sie zamienie w jakś kobiete i zkopie jaja jakiemuś hamowi co kobiety nie szanuje oooo ale zbrodnia uu tosamo jest u kobiety tylko w głowie

Gość Prawiczek 1989
Wszystkie kobiety zatkało, co świadczy o tym, że wgłębi umysłu, roją się tego typu fantazje, które być może są dosyć wstydliwe i jednocześnie aż strach się do nich przyznać. Kobiety lubią być poniżane, czego dowodem jest ElitePain. Nie oszukujmy się. Chciałbym jeszcze podkreślić, że to nie jest prowokacja. Coraz częściej wyobrażam sobie akcję, w której chłostam i poniżam kobietę, przy czym przyjemność jest obustronna. Chętnie po poznaniu dziewczyny zaproponuję jej taka akcję i wierzę, że się zgodzi, a jeżeli nie, to będzie to dla mnie sygnał, że nie jest jeszcze gotowa na tego typu doznania. Sądzę, że z czasem uda mi się ją na to nakłonić. Podobno blizny znikają po 3 tygodniach, także co najmniej raz w miesiącu mógłbym przeprowadzić taką sesję.

Gość Lilzjej
A czemu nie? Ja byla bym chetna, moze nie az do tego stopnia, bo nie przesadzajmy w zyciu codziennym czasem wychlostane rece/nogi moga byc widoczne a nie kazdy chcial by zeby jego preferencje seksualne byly widoczne golym okiem. Ale tak, generalnie jestem na TAK.

Oczywiście, że nie każda o tym marzy. A jeśli nawet lubi, to niekoniecznie skrycie. Ja się w sumie przyznaję, ale u cioci na imieninach o tym nie rozmawiam

Gość fhdjghdfjshgjdfs
a ja bym ciebie chetnie tak przywiązała, wychłostała, pocięła po całym ciele, nasrała ci na głowe i podeptała obcasami.

Gość Prawiczek 1989
Ooooooooch, domina, sraj na mnie, sraj, nareszcie mi stanąl! Depcz po mnie , zabij mnie, utnij mi chuja, kocham cię!!!!!!!

Gość Prawiczek 1989 02
dark_ side 'Oczywiście, że nie każda o tym marzy.' Czyli jednak są wyjątki. :-( Dla mnie osobiście to nic przyjemnego czuć pieczenie skóry na skutek uderzeń batem. Dlaczego kobietom to sprawia rozkosz? Myślę, że przyczyna tkwi w psychice, która najwidoczniej jest przygotowana do doznawania bólu z jednoczesnym przekładaniem go na uczucie rozkoszy. Kobiety są w moim przekonaniu dziwne, ale skoro już lubicie być chłostane to chętnie zrobię taką przyjemność poznanej dziewczynie.

Gość mamczarnynick
a ja jestem 1993 i nie prawiczek :)