Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

tralala serio>? to za duzo nie popracowałas,ale ja cie rozumiem bo kiedys pracowałam w podobnym miejscu.. dziewczyny jestem dzis strasznie smutna,nie pytajcie czemu.

powiedz, my ci pomozemyy ....... jak bedziemy mogły. mowie wam dziewczyny 1000 kcal to podstawa, do tego cwiczenia ... a nie 400 i cwiczenia... wiem co mowie

U mnie dziś jakiś śpiący dzień, nie chce mi się nic, pracuję, ale jakoś nie mogę się obudzić... Wiem, że niezdrowo, ale zaczęłam od kawy, z dużą ilością mleka. Potem dwie małe kanapeczki z ciemnego chleba z chudą wędlinką i odtłuszczonym serem plus pomidor. Najgorsze, że ciągle jestem głodna, jak sobie radzicie z apetytem? Żeby go powstrzymać... Piję wodę, ale ile można...

mi wychodzily wlosy calymi garsciami 2 lata temu po takim odchudzanie, do tego efekt jojo i 68 spowrotem. a bylo 55... Namawiam was do zdrowego minimum 1000 kcal odchudzania. sniadANIE PODSTAWA diety, mały obiad, przekasa i jesli juz to brak kolacji :) duzo warzy, i owoców...

Promyczku co się stało ?:( Popracowałam całe 2 dni, ale trzeciego bym już chyba nie przetrwała... Pracowałam w wielu firmach, ale to co się dzieje w tej to istne przegięcie... Za mną już śniadanko musli z mlekiem (275 kcal). Aga ja np. nie potrafię żyć bez słodkiego, więc kupuję sobie musli z kawałkami czekolady i po tym już nawet nie mam ochoty na żadnego batonika :D Zawsze rano stwierdzam sobie ile posiłków dzisiaj zjem, około której i co dokładnie - dzięki temu nie mam ochoty na zakazane rzeczy :) Myślę sobie wtedy, że przecież jem to co lubię, nie jestem jakoś mega głodna, a za jakiś czas dzięki temu będę odchudzona i wyglądała o niebo lepiej :)

Masz rację Paris, nie za wszelką cenę, choć rozumiem zdeterminowanie wszystkich. Stąd staram się te 1000-1200 kalorii wcinać, aby nie przekraczać i minimum ruchu i mam nadzieję, że efekty będą...

Paris zgadzam się z Tobą, ale ja nie czuję potrzeby jeść więcej niż 700 kcal. Już teraz waga bardzo powoli mi schodzi w dół, więc jak bym zwiększyła ilość spożywanych kalorii to by stała w miejscu. Na włosy, paznokcie i cerę biorę cały czas witaminki bo wiem, że są osłabione.

witajcie;) No z dnia na dzień jest puściej:( Jeśli chodzi o ilość kcal to wiem, że to za mało, ale jak mam zjeśc jakieś 1000 - to to mi się za dużo wydaje:P I jeszcze do 1.11. się przemęcżę na tych 300-800, a potem na jakieś 2-3 dni przerwa od diety i zaczynam miesiąc stabilizacji;) zaczynam od tysiąca i co 3 dni będę dodawać 100 kcal, przerzucę się na białe pieczywo i zacznę trochę słodycze jakieś szamać;P Bo wiem, że słabość do nich mi nie przeszła;) Jeśli chodzi o włosy - to wiem, że to dziwne, ale mi moje się jakoś poprawiły;P Są puszyściejsze, nie przetłuszczają się;) Ale ja zawsze inna byłam:) Chyba Karluna pytałaś się o mój wzrost mam 169 cm;)

Jeszcze napiszę, co dziś wszamałam:) 7 grahamów z pomidorem - 160 kcal 2 jabłuszka - 100 kcal truskawki - 100 kcal Razem 360 kcal;] Nie czuję się głodna;) Jutro miałam zrobić dzień przerwy, ale niestety plany nie wypaliły, więc pilnie się trzymam dietki;)

hej, ze mna jest coraz lepiej, a byc moze coraz gorzej, nie czuje potrzeby jedzenia slodyczy- co bylo moja zguba, jakichs fast-foodow itp, nie czuje potrzeby jedzenia czegokolwiek, jem bo musze, jedynie to pilabym tylko jakies smakowe herbaty, capucino,jakies multiwitaminy, dzis np.zjadlam 300g kalafiora i 8lyzek otrebow, nie czuje chceci do normalnego jedzenia...zjem bo jestem glodna a nie ze mam na cos chec, czy to normalne??

Cześć! Jestem kilo lżejsza, cudowne uczucie:) Wczoraj byłam na elektrostymulacji, już widzę efekt- skóra zdecydowanie lepiej wygląda, jakby jędrniejsza... Koniecznie muszę to powtórzyć, czuję się dopieszczona, koniecznie muszę wrócić do tego studia,polecam.

hej kochane poleglam wczoraj :D na sniadanie grzsecnzie ksnapki z serkiem a potem na imprezie pizza sledzie piwko i drini z cola light glupio mi bylo odmowic ;/ ZABIJCIE MNIEEEEE !!

Melduję się i ja :D Aguś i Paris gratuluję spadki wagi :) A Ty Karla się nie przejmuj, każdy ma małe wpadki :) A ja to już w ogóle... Też wczoraj zjadłam pizzę i do tego michałki i prince polo ;/ Na szczęście waga nie wzrosła tylko zatrzymała się w miejscu. Dzisiaj na śniadanko było musli z mlekiem (270 kcal) i teraz przed chwilą 1 parówka Berlinka i 2 macy czosnkowe (204 kcal). Może i parówka nie jest zbyt dietetyczna, ale na szczęście nie ma aż tak dużo kalorii, bo 126 no i miałam na nią cholerną ochotę :D

Tralalala, Nie martw się parówką, każda z nas grzeszy, w końcu jesteśmy tylko ludźmi;) Na pocieszenie dodam, że jakiś czas temu schudłam 19 kilo, a przez rok to nadrobiłam;( i muszę z tym żyć. Ile tam grzechów popełniłam, a jakie słodkie;) nic to, wierzę, że tym razem zrzucę i już będę myśleć. Pamiętam jeszcze to uczucie, jak wystawały mi kości ramieniowe, jak zakładałam rurki, jaką miałam satysfakcję, że się udało, czułam się jak zdobywca świata! a teraz jak przegrana. No to do roboty!

Dziewczynki co się dzieje? Coraz mniej mam do czytania każdego wieczoru;( Ja dzisiaj tylko ok. 400 kcal... Od jutra zaczynam jeść więcej, bo mama chce mnie już przechrzcić;P Dzisiaj tak przed jutrzejszym ważeniem ostatni raz;] Tak jutro się ważę - boję się... Ale mam nadzieję, że poleci znowu;] Karluna - ja to bym chciała taką imprezę, bo za mało ostatnio jem:P, wiec takie wykroczenie by mi się przydało;) Więc nie martw się, bo raz na jakiś czas nie zaszkodzi;) Reszta dziewczyn - cieszę się bardzo, że kg Wam lecą;)

No dzisiejszy dzień już lepiej... ehh wczoraj był koszmarny dzień... zawaliłam diete i ćwiczenia, pokłóciłam się z chłopakiem bo coś nawymyslał ;/ i kolejny raz przekonałam się że ludzie są okropni !!! Śniadanie: 2 kromki razowca, serek almette ziolowy, pomidor, cebula, kawa, herbata zielona czerwona obiad: porcja mojego leczo, herbata zielona czzerwona kolacja: 2 kromki razowca, jedna z almette druga z pieczoną cielęciną, pomidor, cebula, 2 kulki winogron, zielona i czerwona herbata RAZEM: 601,70 kcal Ćwiczenia: południe- 60 min rowerek i 100 brzuszków, wieczorem- 30min hula hop i 100 brzuszków 11/2- zapis ile razy podczas diety zrobiłam coś zakazanego MOJE LECZO: - papryka żółta - papryka czerwona - por - pieczona pierś z kurczaka - łyżeczka oleju - 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego - sól morska ziołowa, pieprz, papryka mielona słodka i ostra Kroimi wszystko, dusimy paprykę pod przykryciem, dajemy por, dusimy, dolewamy wody, dusimy, dodajemy piers dusimy i dodajemy koncentrat czosnek i przyprawy. Podzieliłam to na 3 porcje: każda ma po 315 g czyli 199,3 kcal smacznego :))

ja trwam :) oczywiscie :) blondyneczko tak zacznij wiecej jest masz racje :) no to pocieszylas mnie hihi dziekuje :) :) :) wlasnie laseczki piszcie wiecej :)

no ostatnio coraz mniej nas tutaj:P Ja się obawiam o jutrzejszy poranek... Tak chciałabym ujrzeć jakieś dwa kiloski mniej;D Ale zobaczymy, co to będzie;)

Cześć Kochane :) Blondyneczko czekamy z niecierpliwością na wynik Twojego ważenia :D Karluna wydaje się być smaczne to Twoje leczo, może kiedyś spróbuję ;) Ja wczoraj znowu zawaliłam Jestem przed okresem i mam takie zachcianki, że masakra. Dzisiaj czuję się strasznie ociążała, a waga pokazała 78,7 czyli bez zmian. Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie dzisiaj takiej głodówki jednodniowej oczyszczającej... Kiepsko się czuję i jeszcze na dodatek pokłóciłam się z chłopakiem :( Przez weekend już na pewno będę trzymać dietę, bo będę całe dnie na uczelni. W przerwie wszamam tylko jakiś jogurcik, jabłuszko lub coś w tym stylu :)