Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może nie jestem normalny

Zakochałem się w młodszej o 30 lat kobiecie. Rozterka życia

Polecane posty

Gość mia mia mua mua
a ile zarabiasz?

Gość kunta kinte 2
pujdziesz do piekła

faceci po 40 glupieją to prawda ,twoje ostatnie podrygi .Moje spostrzezenie jedno taki niby inteligentny jesteś a taki płytki że dla ciebie liczy się to jak wygląda ta siksa i porównujesz jej do swojej zony.....pustota i inteligencja chyba razem w parze nie idą?.Mam nadzieję ,że prawda wyjdzie na światło dzienne a twoje dzieci i żona dowiedzą się jaki z ciebie skur..;) pozdrawiam

Gość a my
prowo jak nic a Wy łykacie jak młode pelikany :D:D

Witam ponownie. Nie jest to żadne prowo, uwierz mi, mam co robić. Mam emeryturę plus zarabiam, więc mój dochód jest wystarczający, choć nie wiem co to ma do tematu. Pusty? Kocham żonę miłością dojrzałą, a Ją... to uczucie, jakbym zgłupiał

Gość a my
ja piertolę :D:D:D nie ma takich głupich ludzi, no nie ma

Gość kobieta po 50siątce
"Nie zostawię żony...szanuję ją itp duperele" To żaden szacunek i dojrzała milość.Wolałabym,żeby mąż mnie zostawił anizeli siedział ze mną /dla szacunku ha/i myślał o jakiejś pannicy.

Gość skoro masz tolerancyjną
i fajna żonę, ktorą darzysz szacunkiem, porozmawiaj z nią o swoich rozterkach i smaku sromu tej dziewczyny szybciutko wróci Ci właściwa perspektywa

Gość ...NANA...
Witaj Autorze! :D Jeśli ta cała Twoja historia jest prawdą to powiem Ci tak: żonie absolutnie nic nie mów i nie daj nic po sobie poznać, nie zostawiaj jej z tego powodu! Piszesz, że kochasz ją miłością dojrzałą, wiele razem przeżyliście itp. rozumiem co masz na myśli. Niech tak zostanie. Nie burz tego, nie krzywdź jej, ani swoich dzieci ani wnuków. To było by bardzo nieodpowiedzialne i egoistyczne. Zakochanie zakochaniem, ale chyba sam przyznasz, że facetowi w Twoim wieku nie wypadałoby rozbijać tego wszystkiego "bo poznałem taką rozkoszną studentkę". Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :P A z tą małą...hmmm...zauroczyłeś się i to na maksa :D i moim zdaniem jesteś wielkim szczęściarzem, że przydarzyła Ci się taka historia i jeszcze miałeś okazję na realne obcowanie z tą panną a nie tylko w myślach, waląc sobie pod kołdrą :P Sorry, za określenie ale większości facetów w Twoim wieku, tylko to pozostaje :D Ty miałeś szczęście. Pisz z nią, rozmawiaj, jeśli daje Ci to radość, możesz też raz na jakiś czas się spotkać, jeśli Wam obojgu to odpowiada. I tyle. Potraktuj to jako fajną przygodę. Nie trzeba od razu podejmować wielkich kroków, opowiadać się po jakiejś stronie, burzyć rodziny, którą zbudowałeś z żoną itp. Korzystaj z życia, baw się, bo może to już ostatnia taka okazja. Nie żebym źle Ci życzyła ale taka może być prawda. Życie jest krótkie, a Ty tak naprawdę nikogo nie krzywdzisz, dopóki rodzina się o tym nie dowie :P Takie jest moje zdanie. Ps. Ja też mam za sobą podobny związek. Ja miałam 19 lat, on 51 i powiem Ci, że nadal jesteśmy dobrymi przyjaciółmi, mimo iż romans się skończył i niczego absolutnie nie żałuję.

Co za glupie scierwo, zone zdradzal a teraz stary pierdzliel jeszcze mu malo. Nie powinienes juz kurva zejsc z tej sceny i polozyc sie w mogile wsrod gowien glizdy? 🖐️

Gość na takie zauroczenie pomaga
masturbacja regularna, intensywna powinno pomóc i dużo ruchu na świeżym powietrzu

Gość Zawsze chciałam być Blanką
Nie darzysz żony szacunkiem, gówno prawda. Twoje " dlaczego żona nie może tak wyglądać" po prostu mnie rozwaliło. I ty masz 50 parę lat??? Nie wierzę........

...NANA... - dokładnie taki mam zamiar:) wyjęłaś mi to z ust i opisałaś idealnie:) spotkać się mam zamiar z nią bo żadna kobieta tak na mnie nie działa jak ona bo zapewniam, że jest inteligentniejsza od wielu starszych od niej. A co do jej smaku - tajemnicy z tego nie robię, idealny, nie ma po co rozmawiać o tym z żoną;)

Gość ...NANA...
Cieszę się, ze się zgadzamy ;)

Gość kobieta po 50siątce
Nana Nikogo nie krzywdzisz haha,rzeczywiscie.Chyba nie sądzisz,ze ktoś kto spędził z druga osobą ponad 20 lat nie zorientuje się ,ze coś nie gra.Jego żona doskonale wie,że facet kombinuje i to jest gorsze od prawdy.Stary jeleń opowiada historyjki o miłości do smarkatej,a tak naprawdę chodzi o zwykłe pieprzenie Ktoś wyzej dobrze napisła:porządna masturbacja i spacer.Chłopie popatrz na siebie,nie tylko kobiety się starzeją,60 letni adonis się znalazł ,stary satyr i tyle :D Podoba ci sie panienka to miej na tyle odwagi i odejdź od żony,kolejny asekurant ,zdradzał,teraz znów bzykać mu się chce na boku,ale boi się zacząć od nowa.Nie pisz bzdur o szacunku i dojrzałej miłosci no chyba,ze do siebie,bo na pewno nie do zony.

Gość ciekawe dlaczego Ty nie możesz
wyglądać jak 25 latek? :O mam nadzieję, że dziewczyna w końcu zobaczy różnice między obwisłym starym ciałem i niepełnym wzwodem a zdrowym młodym sprawnym gładkim mężczyzną, apetycznym i pachnącym wstydziłbyś się, satyrze

Gość ...NANA...
Niektórym kobietom z tego forum wydaje się chyba, że facet po pięćdziesiątce nadaje się już tylko do grobu albo co najwyżej do siedzenia w kapciach przed telewizorem :D

Nie istotny jest tutaj wiek, ale jakim skurvielem trzeba byc aby zdradzac zone i jakim smiecie m aby rznac na prawo i lewo mlode dupy i dorabiac sobie do tego filozofie?? 🖐️

Gość kobieta po 50siątce
Oczywiscie.Namacałeś sie młodej c...i rozpiera cię duma. Żenujące.

Gość kobieta po 50siątce
Życzę ci,zebytwoja zona wreszcie otworzyła oczy ,zobaczyła jakiego trutnia ma obok i z szacunkiem i miłoscią kopnęła cię w tyłek.Wspólczuję kobiecie.

a ja mam nadzieje, ze sprawiedliwie przyjdzie mu zdychac samotnie w domu starosci gdzie beda nim pomiatac. dziwny jest ten swiat, kurva. ranic malzonka i jeszcze sie cieszyc, byc z tego dumnym... masakra.

Gość ...NANA...
Prawda jest taka, że większość facetów zdradza :P I rzeczywiście nieistotny jest tu wiek, a Wy się tym gorszycie jak jakieś nastolatki nieznające życia. Oczywiście Wy wszystkie macie mężów i chłopaków w 100% monogamistów, którym nie w głowie takie rzeczy :P Zejdźcie na ziemię...

sluchaj ludzka szmato NANA, jezeli ktos KOCHA i jest dobrym, porzadnym czlowiekiem to nie zdradza. nie zyje sie kurva na probe, nie kazdy jest zly. a czy wiekszosc to tez watpie, bo jednak wiekszosc ludzi ma serce i chce zyc normalnie 🖐️

Gość SŁUCHAJ PODSTARZAŁY LOVELASIE
jestes dla niej zabawką, myslisz,ze ona sie z toba zwiąże? to młoda dziewczyna, wybierze facetów młodszych, najwieksza różnica wieku miedzy ludzmi kiedy zwiazek sie udaje to 12 lat. Zło wraca.

i nienawidze takich, co zamiast urozmaicac sobie zycie w zwiazku szukaja taniego i plytkiego pukania, no ale kazdy na innym poziomie zycie. robal pozostanie robalem, trzeba byc czujnym 🖐️

Gość Mia Mała
Czy autor to maratończyk Andrzej z BDG? Miałam nieprzyjemność poznać tego pana......🖐️