Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

aborcja to morderstwo najpodlejsze z możliwych - dokonane na bezbronnej istocie

Polecane posty

"masz nie rowno pod sufitem" tam nie ma sufitu - tam jest ocean niekoncacych sie fantazji o plodach;))))) "to teraz w imie milosci do plodow zapie**alaj do chin" jego damska macica i pochwa tak rajcuja a nie plody jako takie;))) ",zeby popisac i bronic swojego jakiegs tam zdania,ktore w przyszlosci i tak jeszcze zmienisz." daj spokoj przynajmniej ona rozszerza swoja pasje - zycie plodu, amoze tescik jakis nam zapoda?;-)) a moze jakies opowiastki o zydtach, hm?;-))) no dawaj ofermus;)))

"[zgłoś do usunięcia] Moje Oczy Sa Niebieskie wedlug ofermy jak ratowac plody to juz tylko POLSKIE" bo to patriotka z niej;-)))))) as easy as it is;)))) "musisz teraz kontrolowac swiatek undergrouda Tylko jak ty sie tam dostaniesz ofermo jedna..." ona nie ma czasu - ona caly czas zglebia zachowania plodu w kazdym momencie i oglada sobie macice z bliska - oczywiscie na ekranie kompa;))))

"to ty masz nierówno pod sufitem skoro chcesz akceptować zbrodnie dlatego ze gdzie indziej dzieją się jeszcze bardziej okrutne." a co lepsze wyrywanie plodow na zywca czy rodzenie i zabijanie? bo mnie sie wydaje,ze legalna aborcja!

to ty masz nierówno pod sufitem " anie mowilam? jak dziecko w piaskownicy;))) nauczyc gow...rza to chodzi i powtarza;) "skoro chcesz akceptować zbrodnie" a swistak siedzi i zawija;)))))) "skoro w polsce jest tylko kilkadziesiąt zabójstw rocznie a w jakimś rpa" o ktorym to RPA zapewne co najwuzej na wikipediii przycztala oferma, podawal tu linki z wiki - jako zrodlo wiedzy wszelakiej;))))" "czy innej somalii" w kt tez zapene nigdy nie byl - ale slyszal od pani w kiosku;))) "przecież to i tak drobiazg w porównaniu z tym co się dzieje gdzie indziej. taka właśnie jest twoja "logika". przecież to ręce opadają." to mysl o aborcji - moze chociaz penisek ci bedzie stal;)))) as easy as it is;)))

acha i mieszkam w UK wiec w swietle prawa mnie oczerniasz! Utrzymujac,ze popieram przestepstwo! Otoz w swietle prawa w kraju w ktorym mieszkam popieram zabieg,ktory moze byc wykonany tylko do trzeciego miesiaca rozwoju plodu.

"a ty zrobiłaś już ten test z biologii dla gimnazjum że tak tu pyskujesz? " pyskuje to moze twoja matula - jak penis za bardzo na lecztaczke ja uwiera , ok?;-) odpowiem ci tak sloneczko ty moje - ja bylam tak fizycznie wyczerpana nauka anatomii w praktyce ze nawet palcem nie klinelam na tescik;)) a ty w tym zrob sobie inny tescik....najlpeij ciazowy;)))) as easy as it is;))) "bo przydało by ci się choć taki poziom wiedzy osiągnąć zanim się zaczniesz wypowiadać na jakiś temat" a widziales juz pochwe na zywo????? bo tez by ci to ulatwilo w przyszlosci rozmowe;-))) a podniecaja cie laski po aborcji?;))))

"Otoz w swietle prawa w kraju w ktorym mieszkam popieram zabieg,ktory moze byc wykonany tylko do trzeciego miesiaca rozwoju plodu." zdaje się że w UK właśnie to aborcji można dokonać do 24 tygodnia (czyli do 6. a nie 3. miesiąca), czyżbym się mylił? ależ nie: "Aby przerwać ciążę w Wielkiej Brytanii wystarczy, że przynajmniej dwóch lekarzy potwierdzi, iż urodzenie dziecka niekorzystnie wpłynie na zdrowie fizyczne lub psychiczne matki. Pod uwagę brana jest również jej sytuacja finansowa. Aborcji można dokonać do 24 tygodnia ciąży." http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/18265/Aborcja-ma-dwie-twarze tak właśnie wygląda wasza "wiedza" i wasze "argumenty". i ja mam to kurwa "szanować". no bez jaj.

Ja mówię tylko o własnych odczuciach, więc odnoszenie się do moich poglądów w Twoim ostatnim poście jest bzdurą. W tej kwestii ilu naukowców tyle opinii i ilu ludzi tyle poglądów. Zaprzeczasz, że jestem egoistką? Jestem. Wszelkimi sposobami robię sobie dobrze. Może Ci się to nie podobać, ale zgodzić się z tym musisz.

" Moje Oczy Sa Niebieskie "chyba was bóg opuścił." dziecko kochane ile ty masz lat? Koncentruj się bardziej na własnym charakterze niż na " problem w tym ze oferma juz nie taka mloda;-)))

"coz za kolejne "zrodlo"" nie zauważyłem żebyś podała lepsze? jedyne co potrafisz to wygadywać urągające rozumowi brednie i bezczelnie zaprzeczać faktom jeżeli tylko ośmielają się nie pasować do twojej sekciarskiej ideologii.

"nie zauważyłem żebyś podała lepsze? jedyne co potrafisz to wygadywać urągające rozumowi brednie " tobie to9 moge podac co najwyzej sciereczke - zebys rec sobie po smaogwalcie wytarl;-))) ]as easy as it is;))) "i bezczelnie zaprzeczać faktom "" zaprzeczam bo widze ze cie to ekscytuje kotus;))))) "jeżeli tylko ośmielają się nie pasować do twojej sekciarskiej ideologii" pteretnsje zglaszaj do benka w rzymie - jak pomiedzy wylegiwaniem na kanapie znajdzie chwilke dla byle ofermy;))) as easy as it is;)))

"Moje Oczy Sa Niebieskie co zamierzasz wiec?? rozbijesz namiot pod domem tuska przygotuj transparent i do dziela!" lepiej niech p[opyka do rzymu - do benka ;-)))

refforma_... ROR, ale Ty jesteś erotycznie pobudzony mocno" po piewrwsze to jestem kobieta;-)) po drugie zawzse jestem pobudzona;-))) a w tym kontekscie - odnosze sie do infantylnych skojarzen erotycznych - bo ofiara nierozliczenia sie zwlasna seksualnoscia s atakie ofermy;///

"Wszelkimi sposobami robię sobie dobrze. Może Ci się to nie podobać, ale zgodzić się z tym musisz." bzdura. włąśnie po to istnieje prawo aby tacy co to "robią sobie dobrze wszelkimi sposobami" kosztem innych; oszuści, złodzieje, mordercy itd itd byli karani. te twoje argumenty idą dokładnie w tym kierunku. oczywiście, jeżeli mamy wrócić do czasów barabrzyństwa gdzie każdy "w sile" mógł robić co tylko chciał włącznie z zabijaniem to oczywiście że aborcja się jak najbardziej w ten scenariusz wpisuje. ja to oczywiście przyznaję. to się po prostu nie mieści w głowie w jakie niedorzeczności popadacie byle tylko "mieć rację".

Gość kotka74-81
nie zabijaj ........ zabij potem głodem i nędzą ..Chyba ktoś tu żyje w średniowieczu

"bzdura. włąśnie po to istnieje prawo aby tacy co to "robią sobie dobrze wszelkimi sposobami" kosztem innych; oszuści, złodzieje, mordercy itd itd byli karani." to s atylko twoje urojenia;)))) as easy as it is;) " to oczywiście że aborcja się jak najbardziej w ten scenariusz wpisuje. ja to oczywiście przyznaję" hahahahah;-)))) kotus - sperma cie na plat czolowy uciska - popusc ciut;) "to się po prostu nie mieści w głowie" w twojej na pewno

wybacz ROR nie o samą płeć mi chodziło, a o to pobudzenie właśnie :D Offerma to jest bardzo mądry facet, często ma rację, ale zdarza mu się brnąć w ślepy zaułek. Czemu? Nie znosi porażki. Potrzebuje pilnie odprężenia :D i tego mu życzę serdecznie. To zmienia perspektywę, zupełnie :D

"płód jest oddzielnym człowiekiem, dlatego też wg prawa może dziedziczyć. podobnie zabójstwo kobiety w ciąży kwalifikuje się jak podwójne morderstwo. w momencie poczęcia i połączenia 2 komórek powstaje nowe DNA, które określa wszystkie cechy człowieka - całkowicie nowej istoty. oczywiście większość ludzi woli się okłamywać i mieć sumienie czyste (bo nieużywane), ale nie zmienia to faktu, że aborcja jest najbardziej okrutnym i niesprawiedliwym morderstwem, jakie może zaistnieć." Po kolei: Wczesniej plody nie dziedziczyly. Czyli nie byly oddzielnym czlowiek. A moze jednak... - o zgrozo - porzadek prawny nie jest wyrocznia absolutna? Powstanie nowego DNA = powstanie nowej istoty? Bardzo ciekawe :) Tak bez mozgu i myslania? A podobno smierc mozgu oznacza smierc jego wlasciciela. Czyzbym dostrzegl jakas sprzecznosc? Niuzywane sumienia? yhy... Tez to widze kiedy "obroncy zycia" sa pytani o zgwalcone i chore kobiety.

"to się po prostu nie mieści w głowie w jakie niedorzeczności popadacie byle tylko "mieć rację"." ty piszesz niedorzecznie. Zachowujesz sie jakby w PL byla trzecia wojna swiatowa plus legalna aborcja. tak nie jest wiec twoja paplanina jest bezsensowna.