Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

aborcja to morderstwo najpodlejsze z możliwych - dokonane na bezbronnej istocie

Polecane posty

siedzą tam ci, których durnie tam sadzają. a sadzają ich tacy jak gdy tylko obiecają im "pomoc" i "darmoszkę". a czy plody nie powinny miec czynnego prawa wyborczego?;/ toz to ogranivczenie ich egzystencji;))

"nie zabijaj ........ zabij potem głodem i nędzą ..Chyba ktoś tu żyje w średniowieczu " a ty wszystkie dzieci zagrożone "głodem i nędzą" chcesz wyrżnąć "dla ich dobra" czy tylko niektóre?

"[zgłoś do usunięcia] refforma_... wybacz ROR nie o samą płeć mi chodziło, a o to pobudzenie właśnie" spox;) "Offerma to jest bardzo mądry facet, często ma rację, ale zdarza mu się brnąć w ślepy zaułek. Czemu? Nie znosi porażki." nieumiejetnosc znoszenia/uczenia sie na porazkach, moim zdaniem jest zaprzeczeniem bycia inligentnym oraz fajnym;-)" "Potrzebuje pilnie odprężenia i tego mu życzę serdecznie. To zmienia perspektywę, zupełnie " on a potrezbuje ..........a nie powiem bo zraaz mnie posadzisz ze pobudzona jestem;)))

offerma, jak chcesz zaistnieć w świecie polityki to rozbij samolot. Najlepiej u ruskich :)

Bardzo ciekawe Tak bez mozgu i myslania? A podobno smierc mozgu oznacza smierc jego wlasciciela. Czyzbym dostrzegl jakas sprzecznosc?" to sa wlasnie takei hipokrtyta pospolites - prezentowane przez oferme;))) "Niuzywane sumienia? yhy... Tez to widze kiedy "obroncy zycia" sa pytani o zgwalcone i chore kobiety" .\zaraz zacznie znowu swoja ekscytacje;)))

"no sorki ale zauwaz,ze tam nawet nie ma w czym wybierac!" oczywiście że jest w czym wybierać. no ale jak się oczekuje niemożliwego to jasne że się nigdy nie będzie usatysfakcjonowanym bo zawsze będzie się wybierało oszustów.

"[zgłoś do usunięcia] !offerma "a czy plody nie powinny miec czynnego prawa wyborczego?" zapewne się idiotko nie zorientowałaś ale pięciolatki (a nawet piętnastolatki) też nie mają. i jakoś nie jest to dowód że nie są ludźmi." mowi to osbnik co go pochwy rajcuja ;-)))) i jaego "argumentem" sa inwektywy;)))) possij sobie dla odprezenia ! as easy as it is;)))

"oczywiście że jest w czym wybierać" jasne zaglosuj na leppera ;-))) ty niebzykajaca dziewico;))) "no ale jak się oczekuje niemożliwego to jasne że się nigdy nie będzie usatysfakcjonowanym bo zawsze będzie się wybierało oszustów" to z tej frustacji tam mu oczy ropa zaszly?;-))

" bo zawsze będzie się wybierało oszustów." posluchaj mozesz sie ludzic,ze tam jest w czym wybierac;) tak czy siak nawet ci ktorzy maja na poczatku dobre checi i tak zmienia sie w oszustow,bo we lbach sie przewraca od nadmiaru pieniedzy.

"[zgłoś do usunięcia] Beliar Niech lepiej possie dla odprężenia swojemu idolowi Jarosławowi " kaczynskiemu?;-)

oczy niebiskie ma racje;-)))) ale takie offermy i tak w tym swoim zacietrzewieniu sa fajne, ale ze tez matce co sie z jego ojcem puszcala tak nie wstyd po swicie chodzic;////

"[zgłoś do usunięcia] Beliar A jakiemu innemu? " nie wiem bo ja nie sledze - poza partia ktora wygra - sceny politycznej w pl - bo ona nie ma dla mnie zadnego znaczenia obecnie;))) natomaist z polski sie msieja ze zwasze takich oszlomow promuje typu lepepr np.;-)))) .

pamietam ze bylo jeszcze haslo zimny lech na wawelu i ze potem takie offermy zrobily krzyzek z tychze puszek;))))))))

Jeśli śmierć w wyniku katastrofy lotniczej kwalifikuje się do pochówku na Wawelu to ja rozpierrdolę prom kosmiczny (ciekawe jaką mi będą cześć oddawać). Z resztą co z tego że Lechu okazał się kaczorem nielotem jak dalej mamy jego lustrzane odbicie :O

ROR inteligencja to poniekąd wiedza ogólna o świecie, którą offerma ma, brak mu mądrości, wyrozumiałości i właśnie szerszej perspektywy. Ja uwielbiam się z nim droczyć, lubię to jego zapędzanie się. Pewnie dzisiaj zabrzmiałam jak jakiś skrajny liberał :D.Tak serio, to co myślę ja to jedno, to na co daje się społeczeństwu publiczne przyzwolenie, to drugie. Jestem mocno wyluzowana, ale zdaję sobie sprawę, że są ważniejsze cele niż moje osobiste widzimisię.

"juz bracia kaczynscy raz polske trzymali w ryzach" a w jakich to strasznych "ryzach" cię "bracia kaczyńscy" trzymali? od 20 lat każdy rząd zostawiał coraz wyższe długi i coraz wyżze podatki. jedynie włąśnie kaczyńscy zmniejszyli i deficyt budżetowy i podatki. a tacy głupcy jak ty widzą w nich "samo zło". i jednocześnie mówią że "nie ma na kogo głosować". po prostu się ośmieszasz.

"bzdury. oszuści królują bo głupi naród tak sie daje urobić telewizyjną propagandą że mimo ich nadużyć na nich głosuje." powiem ci tak. na dzien dzisiejszy to ja nie widze tam zadnych porzadnych kandydatow. Jareczek to despota nie widzacy nic poza czubkiem wlasnego nosa, a Tusk to dwulicus. Oboje nadaja sie na mydlo.Reszta to tez smiech na sali. i nie ogladam polskiej telewizji! mam skya!

"a w jakich to strasznych "ryzach" cię "bracia kaczyńscy" trzymali?" nie mnie,bo jak kaczynski doszedl do wladzy to ja wyjechalam na emigracje jelopie! tak bylo wspaniale,ze az spakowalam manatki nie ogladajac sie za siebie;)

"nie mnie,bo jak kaczynski" no to kogo ten straszli wy "kaczystowski terror" dotknął. bo wszyscy "wiemy" że był ale nie ma ofiar jakoś (poza jedną blidą ale ona troszkę za bardzo była umoczona w przekręty jak na "niewinną ofiarę kaczystowskich zbrodni").

Gość mitte
Popieram autorkę.

"nie oslabiaj mnie" a cóż cię takiego "osłabia", to są fakty. tyle że do ciebie, jak do większości wyborców, fakty nie przemawiają.