Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

aborcja to morderstwo najpodlejsze z możliwych - dokonane na bezbronnej istocie

Polecane posty

offermo, aborcja(której ewentualnie dokonam), eutanazja, zabójstwo w afekcie, to są sprawy o których JA decyduję. Pewnie dlatego godzę się z nimi łatwiej.

"czyli że likwidacja milionów żydów w III rzeszy żadnym morderstwem nie była" to ty napisalas offermo co pochwy nie widzialas a na wzmianke o zyciu plodowym - penisek ci sztywnieje;)) "A tobie o co chodzi?" chyba o to że jesteś debilem." zobaczie jak sie oferma unusi coraz bardziej - zraz bedzie szczytowac i.......zapacka sobie ekran sperma znowu;/

Darkner slyszales-brak ci odruchow hehe Temat aborcji jest kontrowersyjnym tematem..kazdy ma prawo miec swoje zdanie Ja jestem przeciwniczka aborcji-w sytuacji gwaltu i zagrozenia zycia matki to inna historia(ale to tylko moje zdanie). Zlepek komorek...brr co to za zwrot...

"[zgłoś do usunięcia] refforma_... offermo, aborcja(której ewentualnie dokonam), eutanazja, zabójstwo w afekcie, to są sprawy o których JA decyduję. Pewnie dlatego godzę się z nimi łatwiej." reforma - masz racje, natomiast offrma - jest slepa oraz pozbawiona umiejetnosci nalizy informacji - on powtarza cos tam w kolko bo go to relaksuje , i napiecie seksualne pozwala rozladowac;))) as easy as it is;)))))

"gdyby facet zrobił ci dzieciaka i nawiał to już widzę jak ci się uśmiecha być samotną matką" wiem, że marzysz o takim scenariuszu dla mnie :D już zacierasz łapki, żeby tylko napisać "a nie mówiłem, że zwieje!" :P "Żabka, prawo stanowi co jest, a co nie jest morderstwem." musiałabym zacząć rozwijać definicję prawa od starożytności, a nie chce mi się. powiem więc tylko jedno: zabijać chciałby każdy, być zabijanym jakoś nikt nie chce. idę spać i trzeźwieć 🖐️ dobranoc.

"[zgłoś do usunięcia] Pink_Panther No ale się rozwija, już nie jest samodzielną cegiełką. Każdy kiedyś był na takim etapie" to kobieta zdecyduje czy bedzie sie dalej roziwjal bo pasozytuje na jej organizmie as easy as it is;)))))

"czy ty jesteś jakaś pie**olnięta? wszystko co robisz to są rzeczy "o których ty decydujesz" zobaczcie jak sie oferma nam tu nadyma - mowie wam final blisko;))) "każda zbrdonia, każde bestialstwo obojętnie przez kogo dokonane to są "rzeczy o których on zdecydował" a slyszales o takim maloeleganckim zwrocie jak "trzepanie konia" - toz to dopiero meczenie zwierzat;)))) " o czym ty w ogóle piszesz?" paczcie jak go prawda przeraza as easy as it is;))) " ROR, masz bardzo... jednostajne skojarzenia" zgadza sie bo stosunek do wlanej seksualnosci/ stopien "realizacji" determinuje wszystkie inne rzeczy w naszym zyciu - co widac po ofermie;-))))

"Ja jestem przeciwniczka aborcji-w sytuacji gwaltu i zagrozenia zycia matki to inna historia(ale to tylko moje zdanie). " ależ oczywiście. to jest jedyne logiczne stanowisko. nikt nie ma prawa zabijać drugiego człowieka. płód w ciele matki jest takim człowiekiem i dlatego aborcja powinna być karana. wyjątek: gwałt w wypadku gwałtu matka nie godziła się na to aby dziecko "zamieszkało" w jej macicy. dlatego ma prawo się go pozbyć (niestety nawet za cenę jego życia). wyjątek: zagrożenie życia nikt nie może mieć obowiązku narażać życia dla kogoś innego (oczywiście jest to czyn chwalebny ale nie można tego od nikogo ŻĄDAĆ). poza tymi dwoma wyjątkami każde dziecko jest w macicy za przyzwoleniem matki. mamy XXI wiek, wszyscy wiemy skąd się biorą dzieci.

żabko "powiem więc tylko jedno: zabijać chciałby każdy, być zabijanym jakoś nikt nie chce" otóż to, w samo sedno, ot, zwykły instynkt. Nie jestem hipokrytką i właśnie o tym mówię. Dobranoc

"płód jest oddzielnym człowiekiem, dlatego też wg prawa może dziedziczyć. podobnie zabójstwo kobiety w ciąży kwalifikuje się jak podwójne morderstwo. " no przeciez macie tam w PL zakaz usuwania ciazy! Przerwanie ciazy to u was morderstwo to czego ty jeszcze chcesz kobieto i tobie podobni. Chcesz walczyc o prawa plodow? Nie musisz bo w PL one je maja! Jedz do Chin,Indii i krajow drugiego swiata! w uk aborcja jest legalna. Tu rodzi sie jednak wiecej dzieci. Tutaj wszelkie metody antykoncepcji sa za darmo. Juz nie wspomne o tym,ze koszt utrzymania dzieci w stosunku do tutejszych plac jest znacznie nizszy niz w PL. W Polsce,zeby dostac kilka zloty rodzinnego musisz zyc w skrajnej biedzie. Juz nie bede wymieniala innych argumentow za aborcja. temat tak samo kontrowersyjny jak "nie bedziemy ratowac ludzi chorych na raka. Te pieniadze wydamy na zaplodnienia inwitro." W stanach juz weszlo w zycie. Przy obecnym rozwoju intelektualnym polakow w PL nie wejdzie chyba nigdy:/

powiem więc tylko jedno: zabijać chciałby każdy, być zabijanym jakoś nikt nie chce" to prawda - ale to dotyczy ludzi , a nie zlepku komorek "idę spać i trzeźwieć dobranoc" ach ci przeciwnicy aborcji;/ as easy as it is;-)

Nie no takiej (pasożytniczej) definicji płodu to jeszcze nie słyszałam. No, ale temat już na 13 stronie leci, więc chyba nie ma co klepać tego samego- że to człowiek, tylko, że we wczesnym stadium rozwojowym itp. Niechaj wszyscy w spokoju żyją i w zgodzie z własnym sumieniem. Tymczasem ja lecę w kimono. 💤

"otóż to, w samo sedno, ot, zwykły instynkt." czyli jak gwałciciel przed sądem powie "wysoki sądzie, to instynkt" to mamy go nie karać?

"czyli że likwidacja milionów żydów w III rzeszy żadnym morderstwem nie była bo tak stanowiło prawo. nie wiadomo doprawdy co głupsze, wy czy wasze "argumenty"." dokladnie a tak wogole to pierdolenie w kolko macieja! prawo to sa jakies zasady,ktore ustalaja ludzie dla ludzi. Nie koniecznie jest to moralne.

" płód w ciele matki jest takim człowiekiem i dlatego aborcja powinna być karana" plod jest tylko plodem i dlatego nawet w PL kobieta nie jest karana za dokonanie aborcji;-)) as easy as it is;)) "wyjątek: gwałt w wypadku gwałtu matka nie godziła się na to aby dziecko "zamieszkało" w jej macicy" hahahahahahhahahahahahhahaahahah;-))) coz za wybiorczosc;))))))))))))))))))))))))))))))))) mowilam ze offrem sie w sumie ze mna zgadza i pozwala zabijac - idac jego tokiem rozumowanie - a warunkiem to determinujcym sa okolicznosci w jakich spermaskapnela na jajo;)))))))))) " dlatego ma prawo się go pozbyć (niestety nawet za cenę jego życia)" hahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, co nza hipokrycina z tej ofermy;)))))))))) "poza tymi dwoma wyjątkami każde dziecko jest w macicy za przyzwoleniem matki" czyli plod - a w konsekwencji kiedys tam czlwoiek - zdaniem ofermki {Przezyje" w zaleznosci jak rodzice go poczeli lub nie;))))) ten plod z super seksu jest wiec wyzej w hierarchi ofermy niz ten z gwaltu - a gdzie sa obroncy plod z gwaltu ja sie pytam , ich systemow nerwowych i innych takich?;)))))))) co za hipokryzja;))))))))))))))))))))))))))))))))))) " mamy XXI wiek, wszyscy wiemy skąd się biorą dzieci" niektorzy mieli okazje co najwyzej na wikipedii o tym poczytac as easy as it is;)))))))

offermo nie irytuj mnie na noc. Oczywiście, że to nie są argumenty za tym by zabijać kogokolwiek. Jedynie mówię, że na pewne rzeczy jest mi łatwiej wydać przyzwolenie, bo nie dotyczą mnie. Powtarzam, powoduje mną pewnie egoizm! Ja akceptuje w pełni Twoje odmienne stanowisko i mówiłam już wielokrotnie, że na tym polega mądrość życiowa. Ostatni raz mi ubliżyłeś

"powiem więc tylko jedno: zabijać chciałby każdy, być zabijanym jakoś nikt nie chce" Ja nie moglabym usunac ciazy np. Za wrazliwa jestem. Zreszto raz wpadlam i urodzilam. Ale nie potepiam tych matek co usunely,bo nie wiadomo jakie maja ku temu powody! Dlaczego ludzie jestescie az tak beznadziejni! Wysciob nos poza swoj kraj,poczytaj,poogladaj wiadomosci i posluchaj! Co chwile ktos kogos na tej planecie zabija!!!! i nie sa to tylko noworodki czy plody!!!

"no przeciez macie tam w PL zakaz usuwania ciazy! Przerwanie ciazy to u was morderstwo to czego ty jeszcze chcesz kobieto i tobie podobni. Chcesz walczyc o prawa plodow? " tak bo ich tam te plody wlasnie tak rajcuja;)))) as easy as it is;)))) "w uk aborcja jest legalna. Tu rodzi sie jednak wiecej dzieci. Tutaj wszelkie metody antykoncepcji sa za darmo." ale w uk nie ma tylu sekciarzy od benedyktyna z rzymu - ot, odpowiedz;))) " Przy obecnym rozwoju intelektualnym polakow w PL nie wejdzie chyba nigdy:/" to dotyczy glownie tych sekciarzy od benedktyna z rzymu;)))

"coz za wybiorczosc" nie wybiórczość tylko ponoszenie konsekwencji własnych decyzji, własnych wyborów.

"[No, ale temat już na 13 stronie leci, więc chyba nie ma co klepać tego samego- że to człowiek, tylko, że we wczesnym stadium rozwojowym itp. Niechaj wszyscy w spokoju żyją i w zgodzie z własnym sumieniem" amen;-)

i jakos kurde nikt nie wie np,ze w latach dziewiecdziesiatych dokonywano masowe mordy na tutsi(Afryka),ze kobiety gwalcono,ze wyrywano im plody na zywca z brzuchow. Nikt kurva nic nie wie,bo macie to w dupie. Ja mam zalowac kilka plodow w PL kiedy w chinach czy w indii plody dziewczynek sa wyrzucane do smieci? (albo jeszcze lepiej zjadane,bo to chinskie "lekarstwo" na wieczna mlodosc kurva). Puknijcie sie!

" Dlaczego ludzie jestescie az tak beznadziejni! Wysciob nos poza swoj kraj,poczytaj,poogladaj wiadomosci i posluchaj! " a czym ma zyc taka oferma w polsce - gdzie nawet pobzykac nie umie a dookola sekta sutannikow niczym mafia rzymska?;-))) tacy ludzie potem sie tak rajcuja takimi glupotami;)))

"poza tymi dwoma wyjątkami każde dziecko jest w macicy za przyzwoleniem matki. mamy XXI wiek, wszyscy wiemy skąd się biorą dzieci." dokładnie, ja piszę o regule, wyjątki są ustawowo nawet uznane, a taki Zs czy inny zjeb oczywiście zaczyna dyskusję od gadania o wyjątkach. :o podczas gdy to jest tak nikły procent, że właściwie nie ma o czym mówić. "Nie tylko o tym" rozumiem Darker, że życzysz mi jeszcze wielu gorszych rzeczy. :D jaki miło :classic_cool: i tym razem naprawdę idę spać. muszę się wysypiać, bo podobno jestem "w CIONŻY", co wyczytałam na topiku obok. :D 🖐️

"nie wybiórczość tylko ponoszenie konsekwencji własnych decyzji, własnych wyborów" zobaczcie jak sie tlumaczy - hipokrytus;)))))))))))))))))))))))))) tylko winni sie tlumacza as easy as it is;)))))))))))))))))))))))))

"[zgłoś do usunięcia] Moje Oczy Sa Niebieskie (...) Puknijcie sie!" wlasnie o to chodzi ze nie kazdy ma z kim sie puknac;-))) patrzy na najbardziej podjaranych tutaj;)))

"nie wygaduj idiotyzmów to nie będę cię nazywał idiotką" co za hitelerowska taktyka;-))) mowi slowem chrystusowym;0))))) jedyne to potrafi oferma - prezyc peniska jak slyzy o plodach i ublizac - przynajmniej dwie dziedziny;))) "wy w imię swojego sekciarskiego aborcjonizmu gotowi jesteście nas wszystkich w jakieś barbarzyństwo wepchnąć" co robic - benek z rzymu karze;))))) "tylko czy to znaczy że my mamy też na to pozwalać?" nie mow ofermo my - bo nie wiadomo kogo masz na myslei - mnie z toba nic nie laczy -amen;))) as easy as it is;)))

"wy w imię swojego sekciarskiego aborcjonizmu gotowi jesteście nas wszystkich w jakieś barbarzyństwo wepchnąć. oczywiście że są miejsca na ziemi gdzie można gwałcić, mordować, palić żywcem, ucinać ręce, wyłupiać oczy itd itd tylko czy to znaczy że my mamy też na to pozwalać?" masz nie rowno pod sufitem:) w PL nie mozna gwalcic,mordowac,palic zywcem,ucinac rece,wylupiac oczy(zapomniales o gwaltach i wyrywaniu plodow zywcem). Przeciez nie pozwalacie idioto!!! to teraz w imie milosci do plodow zapierdalaj do chin. Co nie mozesz. No tak...jestes tylko szarym czlowieczkiem i zintegrowanym z kompem pleciuga co tylko pisze,zeby popisac i bronic swojego jakiegs tam zdania,ktore w przyszlosci i tak jeszcze zmienisz.