Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

aborcja to morderstwo najpodlejsze z możliwych - dokonane na bezbronnej istocie

Polecane posty

"Ciężka sprawa, jestem ZA." a za jakimi jeszcze morderstwami jesteś? co oczywiście nie oznacza ze sama byś w ten sposób postąpiła. as easy as it is, rzecz jasna.

"ja nie rozumiem terminu "zlepek komórek" ty wielu rzeczy nie lapiesz - dlatego jestes dziwica oraz oferma;-)) as easy as it is;-))

ale ten termin poza sektą aborcjonistów nie istnieje, dlatego go nie rozumiem. oczywiście as easy as it is.

"[zgłoś do usunięcia] !offerma "a goraca oredowniczka prawo do decysowania o wlasnej macicy, pochwie oraz lechtaczce" ja też. as easy as it is, oczywiście " oczywiscie;-)))))))) nauczyc gow..niarza to chodzi i powtarza;-)))

"a za jakimi jeszcze morderstwami jesteś?" nie przejmuj sie to jest prawiczek co ma polucje na temat kobiet po aborcji;-))) zobaczcie jak skwapliwie unika odp wprost czy go kreca laski po aborcji;-))))))) as easy as it is;-0))))))) "as easy as it is, rzecz jasna" nauczyc gown...iarza to chodzi i powtarza;-))))

"Muszę przemyśleć jeszcze zabójstwo w afekcie." się tak trochę rozdrabniasz widzę. wyraź opinię o zrzucaniu bomb atomowych na miasta.

"ja nie rozumiem terminu "zlepek komórek" Mało tego, chemiczną podstawa naszego życia stanowi węgiel. Tylko patrzeć jak nawiedzeni się o tym dowiedzą i zaczną szturmować kopalnie walcząc przeciwko ich zbrodniczej działalności :D

"[zgłoś do usunięcia] !offerma ale ten termin poza sektą aborcjonistów nie istnieje, dlatego go nie rozumiem" sekacja aborcjonistow ma swojego guru benktyna co zarzadza z palacu w rzymie - tam skieruj swoje zapytanie ofermo co pochwy na wlasne oczy nie widzilas;-) as easy as it is;-))) "oczywiście as easy as it is" nauczyc gow....niarza to chodzi i powtarza;-))

" rzecz jasna as easy as it is, nie zapominaj." nauczyc gownia...a to chodzi i powtarza;-)) zobaczie jak sie jeszcze marszczy przy tym;)))))))

"się tak trochę rozdrabniasz widzę. wyraź opinię o zrzucaniu bomb atomowych na miasta" zoapomnialas offermo - co pochwy na zywo nie widzilas a zyciem plodowym sie przeto zaintersowlas - ze na zydow tez;-))) as easy as it is;)))))

"Zlepek komórek, glut, płód, cholera, ale chyba jednak człowiek" no co ty. sekciarze aborcyjni zatrzymali się gdzieś w średniowieczu i żadne tam "profesory" nie będą im wmawiać że coś jest "człowiek" skoro nie widać że to człowiek.

Zobacz off i zrozum. Każda śmierć którą jestem w stanie zaakceptować zostawia mi wybór zabić czy nie? Umrzeć czy nie? Jedynie wyrok kary śmierci nie pozostawia skazanemu wyboru. Jestem egoistką. Straszne, ale bardzo ludzkie.

"Mało tego, chemiczną podstawa naszego życia stanowi węgiel. Tylko patrzeć jak nawiedzeni się o tym dowiedzą i zaczną szturmować kopalnie walcząc przeciwko ich zbrodniczej działalności " co ty takie ofermy wraz z ziomalami by sie podnicily tylko jesli by ten wegiel w odbycie umiescic;-)))))) ale troche racji masz;))))

widzę, że się rozpisaliście. tylko nie wiem czy ktoś zauważył jedną rzecz - nie narzucam nikomu, co ma robić. każdy wszak ma własny rozum i sumienie. 🖐️ ale NAZYWAJMY RZECZY PO IMIENIU ! morderstwo jest morderstwem, niezależnie od nazwy, możecie sobie nazwać je "humanitarnym unicestwieniem", co nie zmieni jednak postaci rzeczy.

"[zgłoś do usunięcia] Pink_Panther Zlepek komórek, glut, płód, cholera, ale chyba jednak człowiek, co żyje i się rozwinie. " tak ale kilka luznych cegiel to jeszcze nie dom - ale kiedys z tego dom moze byc " !offerma darker, zapomniałeś o "as easy as it is". " nie niezapomnial - jestes po prostu bardziej kreatywny;-)) as easy as it is;-)))) "pilnuj tego bo cię jeszcze z waszej sekty aborcjonistów usuną (abortują?)" to tylko jak byly funkcjonariusz hitler jug. z rzymu nakze - on zarzadza sekta aborconistow;-))) as easy as it is;)))) 23:56 [zgłoś do usunięcia] ROR

"Każda śmierć którą jestem w stanie zaakceptować zostawia mi wybór zabić czy nie? Umrzeć czy nie? " a po polsku co to znaczy?

"sekciarze aborcyjni zatrzymali się gdzieś w średniowieczu i żadne tam "profesory" zwlascza te cytowane przez ofermy ktore dostaja wzodu jak plod w poblizu;))))) as easy as it is;)))) "Offerma ty się nie bój aborcji, Ty się eutanazji bój! " hahahahahahha;-) on sie aborcja interesuje - bo tam wiesz blisko pochwy i macicy rzecz sie rozgrywa;))))))))

"ale NAZYWAJMY RZECZY PO IMIENIU !" Pierdolisz jak potłuczona. Pomijając gwałt; gdyby facet zrobił ci dzieciaka i nawiał to już widzę jak ci się uśmiecha być samotną matką.

Żabka, prawo stanowi co jest, a co nie jest morderstwem. Reszta rozstrzyga się w sumieniu każdego z osobna. To są czasami bardzo trudne decyzje.

"tylko nie wiem czy ktoś zauważył jedną rzecz - nie narzucam nikomu, co ma robić." ty nie - bo ty dyskutujesz ale np. oferma obraza - dlatego zasluguje na sik prosty;-)) "morderstwo jest morderstwem, niezależnie od nazwy, możecie sobie nazwać je "humanitarnym unicestwieniem", co nie zmieni jednak postaci rzeczy" morderswto tak - aborcja nie - proponuje zajrzec do kodeksu;)))

"Darker, ja jestem egoistką a Ty zwierzęciem. Weź się cywilizuj, masz zanik ludzkich odruchów. " A tobie o co chodzi?

"[zgłoś do usunięcia] Pink_Panther ROR, Twoje metaforyczne "luźne cegły" to plemnik i komórka jajowa, a nie w zawrotnym tempie rozwijający się płód" nie takim zawrotnym - czsaem szybciej sie dom buduje;))) "as easy as it is!!!" offermo co pochwy nie widzialas z bliska - posluchaj i staraj sie zapamietac" nauczyc gow...rza to chodzi i powtarza;-)))) as easy as it is;))))