Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

aborcja to morderstwo najpodlejsze z możliwych - dokonane na bezbronnej istocie

Polecane posty

Gość Filmowczyk
film "Ballada o Narayamie" opowiada o tym jak w biednej górskiej wiosce porzucano starszych ludzi na śmierć bo z powodu biedy nie mozna było ich wykarmić.

"[zgłoś do usunięcia] gipka łania nie tylko niemowląt, " ale my tutaj nie rozpatrujemy losow ludzi , w tym dzieci- dyskusja dotyczy tutaj plodow

"aborcja jest najbardziej okrutnym i niesprawiedliwym morderstwem, jakie może zaistnieć." To, że niechciana ciąża następuje z winy kobiety (zapomniała pigułki, próbowała złapać faceta na dzieciaka) to już nie wspomniała. Bycie zbyt długo starą dziewicą jej zaszkodziło. Nawet Kaliban nie podołał :D "Żabo, jak jesteś całkowicie i definitywnie przeciw aborcji to gdy zajdziesz w ciażę, a ciąża będzie zagrażać Twojemu życiu to bądź honorowa i nie usuwaj tej ciąży tylko umrzyj." No i bardzo dobrze. Matka głupia to i dziecko daleko nie zajdzie. Dwa za jednym razem

Gość gipka łania
ROR skoro z żywymi się nie patyczkowano to co tu gadać o zygotach i zarodkach

e, tam;-) niektorzy faceci tez potrafia stosowac antykoncepcje - a niektorzy tylko udaja ze potrafia gumke na penisa wciagnac - wycwiczeni w onanizmie podczas tego "zabiegu" jeszcze sie boja ze dojda - a potem ze gumki zawodza;-)))) zmierzam do tego - ze zcasem to wina laski, czasem faceta - a najczesciej obydwojga;-)))

"ze zcasem to wina laski, czasem faceta - a najczesciej obydwojga" Kobieta może stosować hormony - mężczyzna nie. Jedyna opcja dla faceta to przecięcie nasieniowodów (nielegalne w Polsce) ale chyba łatwiej łykać tabletki niż iść na zabieg za granicę, prawda?

Gość Zimnym Okiem
racja ! Napierw prawa zdrowych dorosłych w okresie rozpłodowym, potem innych urodzonych a dopiero na końcu można gadać o prawach nieurodzonych ...

Gość oczywiscie facet nie ma
nic wspolnego z zaplodnieniem, dobreeee powiesz to Darker przed sadem jak Cie laska o alimenty pozwie

"[Kobieta może stosować hormony - mężczyzna nie. Jedyna opcja dla faceta to przecięcie nasieniowodów (nielegalne w Polsce) ale chyba łatwiej łykać tabletki niż iść na zabieg za granicę, prawda? nieprawda - bo wszystko zalezy od pkt siedzenia i od tego jak sie para umowi:- as easy as it is;-))

"nieprawda - bo wszystko zalezy od pkt siedzenia i od tego jak sie para umowi" A jak się mają umówić? /Idź na zabieg bo nie będę miała na kosmetyczkę przez tabletki? / Buhahaha

Gość oczywiscie facet nie ma
nawet przy tabletkach jest ryzyko, male ale jest zreszta zadna metoda nie daje 100% pewnosci

"A jak się mają umówić? /Idź na zabieg bo nie będę miała na kosmetyczkę przez tabletki? /" jaki rodzaj antykoncepcji zastosuja skoro obydwoje sa zgodni ze nie chca miec dzieci na razie;-))) zabawny jestes ze tego nie rozumiesz;-)) a nie placisz za tabletki lasek - w polowie - z ktorymi sie bzykasz? ja mialam na myslie to maezczyzn anie facecikow;-))

"porzucano starszych ludzi na śmierć bo z powodu biedy nie mozna było ich wykarmić." a teraz mamy eutanazję z tego samego powodu. nie da się starych leczyć i karmić bo systemy emerytalne bankrutują.

offermo - ty hobbysto zycia plodowego - nie rozumiesz ze ani aborcja ani eutanzja nie jest obowiazkowa;-)))

"dyskusja dotyczy tutaj plodow" czyli ludzi. chyba że masz na myśli jakieś inne płody (np rolne).

"[zgłoś do usunięcia] !offerma a właśnie, zapomniałem: as easy as it is " dokladnie tak - as easy as it is;-)) choc w twoich ustach to nic nie brzmi (i podejrzewam ze nie smakuje) lekko;-))

Nie chce mi się czytać kilku dodatkowych stron tematu, które się napłodziły, ale widziałam te początkowe i stwierdzam, że jestem na nie dla aborcji. Pewnie mnie zara zjedzą. :classic_cool:

"nie rozumiesz ze ani aborcja ani eutanzja nie jest obowiazkowa" aborcja jest jak najbardziej obowiązkowa, dla dziecka. a co do eutanazji to jak się starego i chorego człowieka dobrze "przyciśnie" to się zgodzi na eutanazję, nie ma obaw.

"czyli ludzi" nie ludzi , tylko plodow kotus;-))) ty hobbysto zycia plodowego;-))))

"aborcja jest jak najbardziej obowiązkowa, dla dziecka" aborcja nie dotyczy dzieci - tylko zlepku komorek "a co do eutanazji to jak się starego i chorego człowieka dobrze "przyciśnie" to się zgodzi na eutanazję, nie ma obaw" ty jak zwykle wszystko w krzywym zwierciadle widzisz - ty ropicielu plodow;-)))

"nie ludzi , tylko plodow kotus" ja tam rozmawiam o ludziach. nic co tu napisałem nie dotyczy płodwów rolnych ani żadnych innych poza ludzkimi. i pamiętam: as easy as it is :D

Szkoda, że obrońcy życia zamiast pikietować kliniki aborcyjne nie pikietują cmentarzy.

" że jestem na nie dla aborcji. Pewnie mnie zara zjedzą. " twoj wybor - nie musisz dokonywac - aborcji, osobiscie tez jetsem przeciwniczka aborcji a goraca oredowniczka prawo do decysowania o wlasnej macicy, pochwie oraz lechtaczce;))) as easy as it is;-)))

"tylko zlepku komorek" ja nie rozumiem terminu "zlepek komórek" to jakaś sekciarska propaganda. każde stworznie na świecie (poza jedno komórkowcami), włącznie z każdym człowiekiem to "zlepek komórek". tylko odpowiednio "zlepione" komórki tworzą człowieka, psa albo drzewo. oczywiście: as easy as it is, jakże by inaczej :D

Ciężka sprawa, jestem ZA. Co nie znaczy, że sama postąpiłabym w ten sposób. Zdecydowanie daje przyzwolenie innym. Jeśli miałabym brać udział w referendum, to proszę odnotować moje TAK dla aborcji.

"[zgłoś do usunięcia] Darker Szkoda, że obrońcy życia zamiast pikietować kliniki aborcyjne nie pikietują cmentarzy." bo moin zdaniem - tak jak w przypadku ofermy - ich podnieca po prosu cialo kobiety - skoro nie sa w stanie dostac sie tam przez pochwe to probuje chociaz pogrezbac w macicy (to by wyjasnialo fanatyczna obsesje ofermy na pkcie plodow;-) as easy as it is;-))