Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

ja prubowalem poderwac 3 - 4 dziewczyny nie wyszlo trudno wiecej nie prubowalem bo wiem co o mnie mysla

Gość Kurde, Darkera wywiało i nie
To nie ten sam Darker, tylko Chuck Testa. Prawdziwy by skojarzył z kim pisze. :D

Gość nabijem
3 czy 4? Kurwa niektórzy próbują tyle w jeden sobotni wieczór. Jakby to było takie łatwe to każdy by zaczepiał 3 albo 4 dziewczyny i po problemie...

"To nie ten sam Darker, tylko Chuck Testa. Prawdziwy by skojarzył z kim pisze." - Look! It's Jesus! He came back! - Nope. It's Chuck Testa. :D

Gość prawiczek na zawsze
Skoncz nabijem pod roznymi nickami niby Cie popierajacymi wypisac bzdury, to sie juz robi mega zalosne.

Ściągasz żarty z Kwejka niekreatywna istoto (zresztą jak i ja). :D

"Ściągasz żarty z Kwejka niekreatywna istoto (zresztą jak i ja)." To akurat nie było z Kwejka. To Kwejk ściąga ze wszystkich.

prubowalem tylko tyle razy bo jestem niesmialy i te pruby to byly moje najwieksze wyczyny w stosunku do kobiet teraz bym sie nie odwazyl bo wiem ze by mnie tylko wysmialy

W każdym bądź razie było w internecie. :P A teraz powiedz szczerze- lubisz mnie, prawda? :D

"A teraz powiedz szczerze- lubisz mnie, prawda?" Tak, lubię Cię. (zachodzi w głowę z kim rozmawia)

Wow, nawet 'Cię' z dużej litery, musisz mnie szczerze lubić. :classic_cool:

Gość LzW..
Mówiłem, że jest śliczna i że się patrzyła. Przecież nic bym nie chciał z nią robić, normalny jestem jeśli o to chodzi." hahahaha jesli o to chodzi to wlasnie nie jestes normalny :D

Ja Ciebie też luuuubię. ;)

Wyczuwam pewną dozę sceptycyzmu. :D

Gość kolej oblakana
przyczepila sie do darkera a on robi z siebie idiote , co sie porobilo z tym kafe :O:O

Gość nabijem
Weź pierdolnij 2 piwa na szybko i ubierz się jak czlowiek, a później podjazd do każdej napotkanej laski: "Siema piękna, chyba zakochałem się w tobie. Pewnie nie dajesz numeru nieznajomym ale zrób dla mnie wyjątek" I tak z 10 razy. Za trzecim czwartym już się przełamiesz bo zobaczysz że bedą zaskoczone twoim zachowaniem i w końcu któraś ci da. Ale musisz się przełamać, nikt za ciebie tego nie zrobi jak masz mocniejszą głowe to najwyżej 3 piwa, ale nie może być po tobie widać. Pamiętaj że wśród nich może być jakaś dziewica która tylko na to czeka, tak samo jak ty. Chciałbyś żeby jakaś laska zapytała sie ciebie na przystanku o numer? Pewnie tak. i co byś jej powiedział? Dałbyś jej? pewnie tak. Wiec wśród dziewczyn też są takie odpowiedniki ciebie. Zobacz na niektóre laski które chodzą z długowłosymi, bladymi, umalowanymi chudzielcami w glanach, pryszczatymi i do tego z nosami jak klamka od zachrystii...takimi to dzieci można straszyć a jednak mają laski I nie bój się wpierdol od dziewczyny nie dostaniesz, najwyżej powie ci że ma chłopaka albo nie daje numeru nieznajomym, i tyle. Dla odwagi jedź na drugi koniec miasta tam gdzie cie nikt nie zna to nie będziesz miał podświadomej obawy przed kompromitacją Zrób tak jak ci mówię i nie mów że nie dasz rady, niech to będzie choć jedna męska decyzja w twoim życiu. a jak to zrobisz to bądź tak łaskaw i zrób coś dla mnie. za tydzień dwa ,napisz tym pierdolonym niedojdą że dałeś rade i że już nienależysz do ich spedalonego grona prawiczków> Proszę zrób to dla mnie daj przykład, wyłam się, pokaż że można. Bądź facetem.

Mi się przez całe życie 10 dziewczyn podobało, więc jak miałbym podejść do tylu w jeden dzień?

Zjeżdżaj pomarańczowe ścierwo. 🖐️

Gość nabijem to kolejny
gimbus gnojony w szkole a w necie chojrak ktory nagminnie uzywa slowa "wpierdol" ale nie boj nic w poniedzialek znow wrocisz do swojego szamba ze wzrokiem w ziemie

Gość kurde , darkera wywialo
vel zielony zelek , vel zaba letycja wypierdalaj stad kurwo 🖐️

Sam wynocha ósemki pisać do kajeciku, bo pojutrze Pani sprawdzi i co pokażesz? :D

Gość nabijem
Tak tak. Tylko go takie tematy zakłada? Czyzby nie życiowe niedojdy które nic nie osiągneły, nic nie znaczą, nic nie mają, nawet baby się boja? Tak to wy. Boicie się słowa wpierdol, a co dopiero dostac wpierdo;:)

Jeden się wyluzowany znalazł chociaż. :D

Gość Henry Acha
Widzę że w dalszym ciągu trwa naśmiewanie się z prawiczków.

Gość Zuzanna Amelia !
No to wiecie, ja juz jestem pod trzydzieche i swoje potrzeby mam . Zainteresowal sie mna kiedys taki jeden prawiczek..... mlodszy ode mnie i jego matka rabanu narobila , gdy sie tylko dowiedziala ..... rozumiecie o co chodzi , no !

Gość Henry Acha
Przepraszam,to nie ten topici