Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

"Darker tylko że ja jestem reproduktorem" No to dawaj, dawaj bo mi emerytury nie starczy :D Wynocha z forum i rób kolejnego dzieciaka swojej francy. Twoje bachory mają na mnie pracować :D

Gość znam osobę
Nie, nie wygląda jak gówno. Myslę, że dałoby się coś z niego zrobić. Ale tak: fryzura wyczarowana przez jego matkę i ciuchy z second hand zakupione przez nią, nie dodają mu raczej uroku. A on mówi, że po co ma płacić za fryzjera skoro matka strzyże go za darmo i całkiem dobrze jej to wychodzi. O ubraniach już pisałam.

Gość sobie czytam
Nabijem daj sobie spokój spisz ich na straty, z nimi już nic ne da się zrobić

"Kurde, Darkera wywiało i nie opowie jak poszło z Proksi" Na randce nie byliśmy :D

Gość Kurde, Darkera wywiało i nie
Jak można prawiczkowi poradzić, żeby poszedł na dzi.wki? To się chyba mija z celem. Kupno rozprawiczenia to dopiero koszmar.:D

No ale pisaliście coś? Przyznaj się. :classic_cool: Specjalnie maila wówczas upubliczniłeś, coś musi być na rzeczy. :D

Gość i tak wiekszosc z nas
skonczy u dziwki przeciez nie umre jako prawik :O

"Specjalnie maila wówczas upubliczniłeś, coś musi być na rzeczy. " Maila w stopce to miałem od roku a teraz jest w profilu.

Gość Nam-Ho Yoon
Tutaj nie ma mamisynków wiec dajesz jakis dziwny przyklad

Gość znam osobę
Ja go pytam- nie miałeś nigdy ochoty uniezależnić się od matki skoro uważasz, że ona też przyłożyła rękę do tego, jak jest? A on, że niby kiedy, po co? Czemu ma się wyprowadzić i mieszkać samemu? Tak ma przyjnajmniej podane śniadanie i może wstać do pracy pół godziny później. A mówi, że nawet gdyby mieszkał osobno, to matka i tak by co dzień u niego była wiele godzin pod różnymi pretekstami. I on to rozumie. Bo ona się troszczy o niego i normalne, że martwi się czy on zjadł czy nie (np śniadanie zrobione przez nią, w pracy).

No, ale Proksi była świeża na forum to nie wiedziała.

Gość nabijem
Koszmarem to jest być prawiczkiem w wieku 2X lat. To jest dopiero koszmar. Megakoszmarem będzie jak znajdzie jakąś głupią dziewczyne i pójdzie z nią do łóżka i się okaże że nie wie co i jak a ta go wyśmieje...to wtedy zobaczy co to jest koszmar, już mu nigdy nie bryknie. Nie mówie ze tak się zdarzy, ale teoretycznie może się zdarzyć A teraz wybierz coś z tych trzech koszmarów

"Ty durna cipo nienaśmiewam się kretynie, tylko osiem stron im tłumacze (a pewnie to już nie pierwszy ich temat) a oni dalej to samo, więc po ch*ja im ten temat, skoro tyle osób im radzi to samo a oni te rady krytykują i dalej są prawiczkami???" A co te osoby nam doradziły? :D Rady typu wyjdz do ludzi, trzeba być silnym, przełam się, walcz ze słabościami to jakies smieszne ogólniki a nie żadne rady. :D Ja się kurwa pytam, jak się przełamać wiedząc, że 99% jest od Ciebie lepsza w tej sferze, że 8 lat młodsi są bardziej doświadczeni i że istnieje duże ryzyko że dziewczyna Ciebie wysmieje/oleje za Twoją nieporadność? 🖐️

Gość znam osobę
No może tutaj nikt nie mieszka z matka, z rodzicami. Tylko osobno. Ale podobieństwo jest takie, że winy szuka się poza sobą i nie ma ochoty do zmian.

Nabijem vel Tołdi- olej ich, uciekaj na inny temat, bo Ci jeszcze na psychikę uraz do prawików siądzie :D Obudzą się około 90, że nic w życiu nie przeżyli oprócz wizyty w kolekturze:P Niereformowalny gatunek...

Gość Nam-Ho Yoon
Ja mieszkam z mamą ale co to ma do rzeczy. Jak ktoś uważa że mieszkanie z mamą równa się bycie mamisynkiem to ma nierówno pod sufitem

Gość Nam-Ho Yoon
NimfaJeziorna to dziewczyna która masturbuje się pisząc obraźliwe posty na temat prawiczków

"No, ale Proksi była świeża na forum to nie wiedziała." Ale to do ciebie było.

"Obudzą się około 90, że nic w życiu nie przeżyli oprócz wizyty w kolekturze" Ty właśnie przezywasz na forum.

Gość znam osobę
Oczywiśćie, że można być maminsynkiem nawet po wyprowadzeniu się. To jasne. Ale już wyprowadzka jest aktem heroizmu w takiej sytuacji w jakiej jest ten facet.

"NimfaJeziorna to dziewczyna która masturbuje się pisząc obraźliwe posty na temat prawiczków" Nie. Kolejna znudzona "znaFczyni" ludzkiej psychiki.

Pfff...moje pożycie intymne nie ogranicza się do masturbacji, ale rozumiem, że Wam prawikom trudno pojąć, że coś poza nią jeszcze można robić:)

Upublicznienie maila było do mnie? *strach* :D

Gość prawiczek na zawsze
Looooser jak kurwa trafi 6 w lotka to wam wtedy pokaze 😡.

Gość nimfa mozliwe
ale my wolimy wlasna grabe niz laski takie jak ty czyt. nudne, idz doradzac na inny topik bo przynudzasz od dluzszego czasu

"Upublicznienie maila było do mnie? *strach*" Może prościej: @ cały czas tam był! Cały czas! Nie pojawił się tam na niczyje żądanie. "I co nimfa już się czujesz lepiej jadąc po nas? " Jasne. Jak spróbuje po jakimkolwiek innym facecie to po buzi dostanie a w sieci to może sobie poużywać. Nie wiesz Wiara, że najłatwiej dokopać słabszym?

Swoją drogą zabawne jest to że ludzie, którzy mądrzą się na temat tego jak trzeba pokonywać swoje słabosci i wychodzić do ludzi, pokazują nam własnie, jak ludzie odbierają takich jak my, ukazując prawdziwą naturę człowieka(czyli byle zgnoić i poczuc się tym samym lepiej). 🖐️ Faktycznie jeżeli tacy ludzie są nagrodą za "przełamanie" się to chyba lepiej się nie przełamywać. 🖐️