Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość klaustrofobiczna_jazda
dla uściślenia, krytukują cię prawiczki i matka dwojga dzieci

Gość Darker, a poderwałeś Proxyy?
czy się na niczym skończyło? Ewidentnie ci się podobała:D

Gość Valentin Marinel
Ja też lubię sobie wypić piwko. Odprężam się przy tym i wypoczywam. Jakbym miał dziewczynę to bym z nia spędzał czas a tak to spędzam czas z piwem. Co ja jestem winny temu że nie podonam się dziewczynom

Gość nabijem
komu by sie podobał taki maszkaron like mee :( musze trzeppppacccc :( i pisac na kafe z tej samotnosci

Gość Valentin Marinel
Ja się nie boję ale wiem ze one rzygają na moj widok

" Jak to kretynie nie przeżyłem. Połowa społeczeństwa to przeżyła, i to nie jeden raz. I jakość 99% ludzi po 21 roku życia ma pierwszy raz za sobą" Idioto miałem na myśli bycie starym prawiczkiem. Skoro tak się mądrzysz kretynie to powiedz skad czerpac siłę by próbować wiedzac, że 99% ludzi w tej sferze jest od Ciebie lepsza? 🖐️ Owszem problem jest we mnie, co nie zmienia faktu, że powstał on przez beznadziejne wychowanie. 🖐️

Gość nabijem
Znam osobę dokładnie dokładnie i wiesz co by mu się przydało? Koledzy którzy daliby mu trzy razy przez łeb i wzieli do ludzi, pokazali jak się zachowuje w miejscach publicznych, jak się żyje, podrywa dziewczyny itd. Ale jak mu tak dobrze mieć doła to niech ma

"Koledzy którzy daliby mu trzy razy przez łeb i wzieli do ludzi, pokazali jak się zachowuje w miejscach publicznych, jak się żyje, podrywa dziewczyny itd." A jak nie ma kolegów i nie potrafi poznawac ludzi to co? 🖐️

Gość nabijem
mnie tego nauczyli jak się żyje - i spędzam dzięki temu całe dnie na kobiecym forum

Gość znam osobę
ma kolegów, ale tylko w pracy. Proponowali mu na początku, jak się poznali, wyjście na piwko itd. Ale on się bał mamy... przyjść do domu później z pracy i po %. W domu pić może. Choć ona i tak się drze ponoć jak on sięga po 2 piwo 0,5...

Gość Valentin Marinel
Jesteś krótkim człowieczkiem Nie ośmieszaj się dalej. Piszesz jak 10 latek

Gość Valentin Marinel
Ja nie mam kolegów bo jestem brzydki

Gość Fejt Hołp Glory
zaloguj się

Gość nabijem
Prawiczek chcesz szczerej rady? Bez pierdolenia? Idź do burdelu. Może to nie jest najszczęśliwszy pomysł, ale chyba już lepiej niż spierdolić sobie życie nie? Traktuj jak lekarstwo, chujowe ale pomoże ci się przełamać i wyrówna twoje szanse

A po co ma iść do burdelu? Lepiej niech cię odszuka i cię odstrzeli. Pożytek dla społeczeństwa będzie - jednego kretyna mniej.

Gość nabijem
znam taką osobę Przydałby mu sie kolega co by potrafił mocniej go strzelić w pysk od matki, wtedy bardziej bałby sie jego. Po 2 miesiacach by podziękował.....

Gość Nam-Ho Yoon
Idź do burdelu to rada którą można liczyć już w dziesiątkach.

Gość Kurde, Darkera wywiało i nie
opowie jak poszło z Proksi.:(

Gość znam osobę
osoba o której piszę, nie poszłaby do burdelu, bo uważa, że sex uprawia się tylko z miłości i najlepiej po ślubie. On w gronie kolegów może trochę odstawać w sensie wygądu, bo ubrania kupuje mu mama z second handu. On mówi, że ubranie jest nieważne, ważne, że czyste i nie śmierdzi. Używa antyperspirantu. Włosy strzyże mu matka.

Gość nabijem
Darker tylko że ja jestem reproduktorem:) A ty bezużutecznym darmozjadem co się baby boi

Gość Nam-Ho Yoon
no i co ?

Gość znam osobę
no, ale wiesz.... jego relacje z kolegami są dość płytkie. bo on niewiele przeżył, nigdzie nie był, nie mają współnej płaszczyzny do pogadania, więc nie sądzę, aby jakiemuś chciało się mu dowalić słowem lub pięścią... Wiadomo jak to jest.

kazdy stary prawik ktory mowi ze jest mu dobrze to wlasciwie sam sie oszukuje i tak naprawde chce i potrzebuje milosci zwlaszcza jezeli nie zaznal nigdy ciepla od kobiety 🖐️

Gość Nam-Ho Yoon
czyli jesteś nikim bo robisz dzieci i masz je w dupie

Gość Nam-Ho Yoon
I lubisz naśmiewać się z innych

Gość nabijem
Skoro to rada liczona w dziesiątkach to widocznie trzeba w końcu skorzystać. Znam taką osobę - takiemu nic już nie pomoże:( Smutne

Gość Nam-Ho Yoon
Ty Ble ble może cierplisz z samotności ale my jesteśmy szczęśliwi i w dupie mamy te szmaty

Gość nabijem
Ty durna cipo nienaśmiewam się kretynie, tylko osiem stron im tłumacze (a pewnie to już nie pierwszy ich temat) a oni dalej to samo, więc po chuja im ten temat, skoro tyle osób im radzi to samo a oni te rady krytykują i dalej są prawiczkami??? Na jakiej podstawie mogą krytykować to co ktoś im doradza skoro oni to wszystko znają tylko z teorii gazet i filmów

Gość znam osobę
to prawda Ble Ble. On mówi, że chciałby mieć kobietę, czasem tak mówi. Ale mówi też, że jak nie ma mieszkania i zarabia tylko 2300netto to nawet kredytu hipotecznego nie otrzyma. Poza tym no nie umie zagadać do laski. Mówi, że czuje się niegodny miłości i gorszy. Ale, że jest już pogodzony z tym. I tylko czasem jest mu źle. natomiast nie podejmował nigdy i nadal nie podejmuje żadnych prób zmiany swojej sytuacji. Pozwala wciąż na zbyt duża ingerencję matki w swoje życie choćby.

Gość Nam-Ho Yoon
zarabia 2300 to całkiem nieźle. jeżeli wygląda jak gówno to słusznie że nie podrywa dziewczyn