Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość nabijem
Kto im jaja amputował? Dlaczego od razu nie uśpił tylko pozwolił żyć?

Gość PBW, czy moge zadać intymne py
:( olałeś mnie

Gość nabijem
On nie wie co to intymność

Gość Keith Kozlin
teraz już że niektórzy tu to SS których celem jest ośmieszenie ludzi biednych i skrzywdzonych fajne zajęcie

Gość nabijem
8 stron go nawracam, święty by się już wkurwił

Gość klaustrofobiczna_jazda
co za okropne przekonania tego nabijem, nikt nie jest gównem i nie zasługuje na takie traktowanie tylko dlatego ze nie jest pewny siebie. Jak urodzi ci sie dziecko i będzie miało wrodzoną nieśmiałość, bedzie skryte, płaczliwe i zalęknione bez pwodu to zaczniesz je traktować jak gówno ? troche szacunku do ludzi, bo tylko wystawiasz sobie świadectwo.

No ja nie mogę. Widzisz- sam sobie roisz jakieś chore scenki, że ktoś ma na celu z Ciebie kpić. Tu pomoże jedynie psychiatra i to bardzo dobry. Na psychologa za późno.

"Jak urodzi ci sie dziecko i będzie miało wrodzoną nieśmiałość, bedzie skryte, płaczliwe i zalęknione bez pwodu to zaczniesz je traktować jak gówno ?" Uśpi, jak to pisał tutaj. Całe szczescie to tylko nieudany internetowy napinacz, więc i dziecka miec nie będzie. 🖐️

a ja tylko jedno pytanko chciałam zadać wcale nie chamskie i mnie zgasił.:( PBW przyczynił się do mojego zamknięcia się w sobie. :D

chciałam być miła, w ogólnie przyjętej konwencji tez powinieneś odwdzięczyć się tym samym:P gasząca odpowiedź nie jest miła:(

no widzisz, jaki jestes, tacy ludzie beda dla Ciebie😴

PBW jak ty jestes prawiczek to ja jestem smerfetka o

Gość Keith Kozlin
Niby czemu. Bo zarabia 4500 miesięcznie ?

nie byłam, bo nie znamy się w realu, a piszemy na forum, gdzie i tak dobrowolnie wylewasz prywatne żale.😴

Gość nabijem
Okrutne przekonania? Kurwa life is brutal mamusia nie mówiła? Jakby cie baranie wzięli do wojska to myślisz że by cie tam głaskali i mówili per pan? Gówno to gówno, tylko że on ma możliwość wyboru i woli być gównem to widocznie mu to odpowiada. I sorry ale nie urodzi mi się dziecko z wrodzoną nieśmiałością bo nie ma takiego czegoś jak wrodzona nieśmiałość, a dziecko będe wychowywał a nie hodował jak was

To co ja wylewam tutaj to moja sprawa i nie znaczy, że mam ochote wylewać wszystko. 🖐️ A w internecie obowiązują te same zasady, tyle że tu będąc anonimowymi ludziom łatwiej zachowywać się jak bydło. 🖐️

Gość Keith Kozlin
Mnie wojsko nie kręci. Nie lubię tego typu klimatów

Gość nabijem
Lubię królicze gówno mniam

"a dziecko będe wychowywał a nie hodował jak was" No proszę, a ja nie mogę mieć żalu do rodziców, choć sam przyznajesz, że wychowanie odgrywa dużą rolę. 🖐️ Zmieniasz zdanie jak baba. :D

Gość nabijem
Co za durna pała? łatwiej się zachowywać jak bydło???? Jakbyśmy byli w realu to byś już dawno wpierdol wyłapał za to że się tak hańbisz. nie mogę patrzeć jak facet jest cipą

Sam jesteś bydło. :D No jak można lubić takiego mruka, nie da się. Nawet nie umiesz podłapać obracania sytuacji w żart, tylko bierzesz wszystko na poważnie. No cóż, nie zawracam już głowy. Miłego wieczoru.

Straszny jesteś nabijem idź lecz swoją nienawisć do ludzi, zaciągnij sie do tej armii albo do policji, tam psychopaci sie dobrze sprawdzają, co za umysł trepa !