Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość nabijem
Owszem cipo tylko gdzie ja napisałem że wychowanie nieodgrywa ważnej roli kocmołuchu jebany, nauczyć się czytać. Ja wyraźnie pisałem że jest ważne ale nie jest to czynnik decydujący... Wojsko cie nie kręci? Mnie też nie. A różnica polega na tym że tobie by sie bezwzględnie przydało

Gość PBW, czy moge zadać intymne py
W jednym zdaniu piszesz "Ciebie" od dużej litery i "pierdol się" jednocześnie? :D Co za człowiek.

Gość nabijem
Jestem straszny? Bo mówię wprost że życie to nie bajka? Daj spokój Ostatnio widziałem kobiete która skoczyła na bungee, i wydaję mi się że wychowanie jej rodziców nie obejmowało skoków na bungee, a jednak się przemogła i skoczyła... a ta kurwa oferma wylewa żale na forum, co z niego za facet? Później takie pojeby wylewają swoją frustracje jak ten na wyspie utoya

"Owszem cipo tylko gdzie ja napisałem że wychowanie nieodgrywa ważnej roli kocmołuchu j**any, nauczyć się czytać. Ja wyraźnie pisałem że jest ważne ale nie jest to czynnik decydujący..." To dlaczego kretynie nie mogę mieć zalu do swoich rodziców o przegrane życie i fakt, że teraz ja muszę probowac to naprawiac, co mi niespecjalnie wychodzi? 🖐️

Gość Keith Kozlin
Nie lubię chamstwa więc do wojska mi daleko

Gość nabijem
Przeczytajcie pierwsze 8 stron. Naprawdę próbowałem do niego trafić ale to jakiś kompletny czubek

Gość klaustrofobiczna_jazda
ten z wyspy utoya akurat miał bujne życie seksualne, nie zauważasz ze on i tutejsze prawiki sa z innej mąki zrobieni ? może daj sobie spokój z pseudoanalizą i terapią takich przypadkó, bo sie ośmieszasz. Ci prawiczkowie i złamasy tutaj to jakieś 40 osób w prawie 40 milionowym społeczeństwie, nie uważasz, że można dać im żyć jak chcą? i tak są dość nieszczęsliwi w swej inności. jeśli ci przeszkadzaja to ty masz jakieś kompleksy widocznie.

"Dlaczego Wy nie macie? Bo sobie wmawiacie głupoty, zamiast wziąć i nad sobą popracować." Z takimi poglądami to do garów a nie na forum.

Gość madmaxior
W ogole po co ta dyskusja? Oni zyja tak, bo tak im sie podoba przeciez. Nie narzekaja na nic. Sa szczesliwi. Dajcie im spokoj. I energie skupcie gdzie indziej.

Gość nabijem
jestem taką ciotą, że jedyną rozrywką dla mnie jest siedzenie na kobiecym forum i walenie konia pod red tube lubię zgrywać twardziela stukając po klawiaturze ale wiem że jestem totalnym zerem :(

"W jednym zdaniu piszesz "Ciebie" od dużej litery i "pie**ol się" jednocześnie? Co za człowiek. " Faktycznie zbrodnia niebywała, jak ja smiałem. 🖐️ "Ostatnio widziałem kobiete która skoczyła na bungee, i wydaję mi się że wychowanie jej rodziców nie obejmowało skoków na bungee, a jednak się przemogła i skoczyła..." A co ma piernik do wiatraka? Może to było akurat jej marzenie i specjalnie się nie bała. 🖐️ Podstawowe założenie(błędne) takich zjebów jak Ty polega na klasyfikowaniu czynnosci wzaleznosci od stopnia odwagi, który jest potrzebny(ich zdaniem). To jest totalnie błędne założenie. Dla jednego skok na bungee moze byc czyms nie do wykonania, a inny o tym marzy i uwielbia te adrenalinkę. 🖐️ Ja np. nie miałem problemu z występami publicznymi, a towarzysko sobie nie radziłem, choc dla wiekszosci to włąsnie kontakt z drugim człowiekiem jest czyms normalnym, a wystep ciezkim przezyciem. Ludzie różnie odczuwają pewne sytuacje, wiec nie ma co kozaczyc i twierdzic co jest proste a co nie. 🖐️

Gość A Darker i Wiara to jak
Flip i Flap. Na każdym temacie się wspierają i wspólnie szturmują na tych, co uważają, że to nie inni są winni, a oni sami. :D

Gość nabijem
A co ty cipo lubisz? No powiedz Jak ty kobiet nawet nie lubisz? Bo pretensje można mieć do rodziców wtedy kiedy jesteś od nich uzależniony, a teraz nie jesteś! Jesteś dorosły i sam jesteś panem swojego życia, możesz mieć do starych pretensje że miałeś chujowe dzieciństwo ale nie o to ze chujową dorosłość. I przestań się gamoniu użalać bo 20% społeczeństwa miała różne komplikacje rodzinne, starych alkoholików, biede, brak zainteresowania, czy poprostu niepełną rodzine. Skoro jesteś masz pretensje do starych to znaczy że jestes świadomy czemu. Skoro jesteś świadomy to zmień to

Gość nabijem
sam jestem cipozą :( osądzam innych po sobie

Gość nabijem
jestem podobny do Tołdiego, tego małego trola z gumisiów

Gość nabijem
Z tym debilem z utoyi to mi chodziło nie o to że był prawiczkiem, tylko o to że zarówno jemu jak i tym padalcą się wydaję że winni ich nieszczęścia nie są oni sami tylko inni ludzie Oni nie rozumieją że to w nich lezy problem, więc nie rozumiem po chuj zakładają takie tematy, skoro wszyscy doradzają im to samo a ci kretyni mają jeszcze pretensje że ktoś im mówi prawdę zamiast współczuć

Gość Keith Kozlin
Mam konto na portalu internetowym ale żadna dziewczyna nie chce się ze mną umówić

"Skoro jesteś masz pretensje do starych to znaczy że jestes świadomy czemu. Skoro jesteś świadomy to zmień to" Tak kretynie bo swiadomośc problemu natychmiast prowadzi do jego rozwiązania. Jest coś takiego jak brak odwagi, jak się nie było fajnie traktowanym przez ludzi to trudno to idioto wymazać z pamięci i nagle stać się pewnym siebie ni z gruchy, ni z pietruchy. 🖐️ N. nie jest łatwo podejśc do dziewczyny mając w pamieci swoją kompromitacje z poprzednich lat i pamietając jak fatalnie się wtedy czuło, do tego dochodzi swiadomosc ze 6-8 lat młodsi mają wieksze doświadczenie oraz ze bycie niedoswiadczonym w tym wieku drastycznie zwieksza prawdopodobienstwo zostania olanym Skoro nie przeżyłeś nigdy tego to stul pysk. 🖐️

Gość nabijem
Reasumując: Wy jesteście prawiczkami Ja nie:)

Gość nabijem
mówcie mi Tołdi, nie obraże się :)

Gość Keith Kozlin
Moja winą jest to ze urodziłem się z paskudnym wyglądem

Gość nabijem
he he mam polewkę z was brzydale

"Oni nie rozumieją że to w nich lezy problem" Ja rozumiem, że problem leży we mnie tylko jakoś ta wiedza w niczym mi nie pomogła :D

Gość nabijem
poza tym jestem prawikiem ale nikt tego nie sprawdzi, dzięki temu mam poczucie bycia lepszym trolem

Gość klaustrofobiczna_jazda
Ludzie rodzą sie z różnymi predyspozycjami, jedni od dziecka są kontaktowi inni wycofani, jedni maja silną psychikę i dzialania toksycznych rodziców ich nie zgnoją, inni słabszą, wrażliwszą i złe wychowanie ich łamie, niszczy. Taki prawiczek ma prawo pisać swoje tematy i uzalac sie nad sobą, nie chcesz to nie czytaj, chcesz to komentuj i oceniaj, im chyba potrzebne każde zainteresowanie i odzew, ale nie wciskaj tutaj że chcesz ich zmienić, bo nie masz kompetencji i tylko bys porozwalał tych chłopaków do końca. Więcej tolerancji!

Gość nabijem
Jak to kretynie nie przeżyłem. Połowa społeczeństwa to przeżyła, i to nie jeden raz. I jakość 99% ludzi po 21 roku życia ma pierwszy raz za sobą więc problem leży chyba w tobie Keith ja się nie dziwie że żadna dziewczyna się nie chce z toba umówić. Naprawde

Gość znam osobę
która działa bardzo podobnie jak niektórzy z Was. Osoba jest facetem po 30tce. Mówi, że jego sytuacja życiowa (na która tylko czasem narzeka) jest wypadkową wielu kwestii, m.in.: cechy osobowościowe, z którymi przybył na świat, brak wzorcu ojca ( rozwód gdy był mały), zaborczość matki i dziwne metody wychowania (syn jako 2 w 1, czyli mąż i dziecko). Metody, którymi matka posługiwała się to szantaż i poczucie winy. Aby uniknąć jej lamentów nie przechodził okresu buntu. Nigdy nie miał dziewczyny, ani żadnej nie dotknął. Ma prawo i jeździ autem. Mieszka z matką. W domu nie robi nic, w sensie jakiś prac domowych. Mówi, że matka jest szczęsliwa, że robi wszystko za niego, bo dba o to, by on nie zmęczył się,a dodatkowo twierdzi, że nikt nie zrobi czegoś lepiej niż ona sama. On nie ma fobii społecznej. Pracuje. Czasem musi rozmawiać z ludźmi, nawet z kobietami :D Daje radę, ale potem dalszą część dnia ma doła i pije, choć nie na umór. Mówi, że tej sytuacji zmienić się nie da. a czasem dodaje, że w sumie tak mu właśnie jest dobrze.

Gość nabijem
Bo daję swoje zdjęcie na portalu na co dziewczyny reagują rzygiem

Gość nabijem
Tylko dziwnę że krytykują mnie...prawiczki:) Jak wy możecie cokolwiek krytykować jak wy kurwa baby się boicie? Może lepiej stulić pysk i spróbować jednak zadziałać i zmienić swoje życie?