Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość Kurde, Darkera wywiało i nie
Nie było wcześniej, pamiętam przecież, a halucynacji nie mam.:D

Gość prawiczek na zawsze
Ja znam Cie od kilku postow ale caly czas mowisz to samo podobniejak moja matka co do czerwca zawracala mi glowe zebym wyniosl choinke na strych. Jestes nudna.

"Nie było wcześniej, pamiętam przecież, a halucynacji nie mam." Był, był tylko linki weszły na jego miejsce.

Nie miałam na celu Was obrażać. Ale mnie poniosło- fakt, przyznaje się bez bicia. Wiele osób jest tutaj przewrażliwionych na swoim punkcie. I nie nie czuję się lepiej kogoś dobijać. Nie tylko na forum jestem taka odważna, ale również i w życiu- tylko ludzie na żywo potrafią przyjąć prawdę, a niektórzy tutaj nie. Jeśli kogoś dotkliwie uraziłam to przepraszam. Uciekam od Was bo szkoda nerwów:) Marudźcie sobie dobrze;)

Nie oszukasz mnie, akurat wtedy nie miałeś maila nigdzie. ;)

Gość Jestem Prawikiem m
Najlepsz baba to własna graba. W dupie mam wsze rady:P Jestem ciotą i będe nią do końca życia. Każda niedziewica to kurwa a każdy nieprawiczek to kurwiaż. Nigdy nie pójdę na dziwki bo się boje kobiet. Mieszkam z mamusią, bo ona jest najlepsza. Nie mam kolegów, bo jestem fajny i bawie sie sam ze sobą. To ci co normalnie żyją mają kobiety dzieci prace mieszkanie itd mają problem a nie ja. Jest super, jest super, jest super więc o co ci chodzi? O to że nie jestem mężczyzną? Przecież to super nie być prawdziwym facetem. Mama zrobi za mnie wszytsko, jestem wspanialy. I nie potrzebuje kobiety która bedzie mnie kochać, podziwiać, o którą będe dbał. Renia (vel ręka) jest najlepsza, a wszystko inne to mamusia:) Kłaniam się - KOLEJNY WYKOLEJONY< NIC NIEZNACZACY prawiczek

Gość nimfa mozliwe
"Przecież to super nie być prawdziwym facetem" To prawdziwym facetem okresla sie posiadanie laski ? ciekawe :classic_cool:

Nie wiem co to znaczy Stalker, był chyba taki film, ale pamięć mam dobrą. :D

Gość prawiczek na zawsze
"I nie potrzebuje kobiety która bedzie mnie kochać, podziwiać, o którą będe dbał.'' - Pociesze Cie, takie kobiety nie istnieja wiec nic nie stracisz. Wkolo rozwody, zdrady itp. Masz szczescie bo unikniesz tylko rozczarowania, wierny to moze byc pies, nigdy kobieta.

Gość Jestem Prawikiem m
mama i renia sa niezastąpione;;;;;;;;;;;;;0

Gość nimfa mozliwe
"mama i renia sa niezastąpione" Bo tylko im na tobie zalezy i cie nigdy nie zdradza :classic_cool:

Gość Jestem Prawikiem m
Renia trochę spuchła ostatnio, ale mówi że to poświętach ta się jej przytyło:P

Widziałem na spacerze śliczną dziewczynkę, patrzyła się na mnie. Chodzi czasem z mamą do kościoła. Jej mama zresztą bardzo ładna.

Gość nimfa mozliwe
"Nie ale tak się składa, że prawdziwi faceci nie mają takich problemów." Uwazam sie za prawdziwego faceta mimo iz nie mam laski i nie mam z tym zadnych problemow :classic_cool:

Gość Nam-Ho Yoon
Na mnie dziewczyny nie patrzą bo to by groziło udławieniem

Gość nabijem
LOooser popatrzeć sobie można nie? tyle twojego

Darker, lubisz mnie, przyznaj się. :D

Tamta dziewczynka to dziecko jeszcze. Widziałem tez dzisiaj tą w sklepie. Coraz mniejszą mam ochotę żeby zagadywać.

Gość nabijem
Co ty kurwa baranie za dziećmi się oglądasz??????????

Mówiłem, że jest śliczna i że się patrzyła. Przecież nic bym nie chciał z nią robić, normalny jestem jeśli o to chodzi.

A Ty taki macho drugi wieczór weekendowy na kafe siedzisz. Troche dziwne, że nie jestes z dziewczyną/kumplami.

Gość nabijem
Bo mam nogę złamaną głupia pało i nawracam takich życiowych wykolejeńców w związku z tym. Chce podziękować w ten sposób Bogu że nie jestem taką życiową sierotą jak wy

Gość prawiczek na zawsze
nabijem jest sierota jak wszyscy w tym temacie tylko nie ma odwagi sie do tego przyznac i wymysla jeszcze jakies bajki o zlamanej nodze. Jest najbardziej zalosny z wszystkich tutaj piszacych :O.

Gość sobie czytam
Debilu chyba ze złamaną nogą nie pójdzie na balety a? A poza tym on nie jest prawiczkiem tylko WY cioty

Gość nabijem
Im już nic nie pomoże. cały świat winny że to fajtłapy