Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nostalgiczna26

CO WY WIECIE O UCZUCIACH....

Polecane posty

Gość mitte
"Naj naj naj Najnormalniejsza mitte Skoro wolisz przejmować się ludzmi, to zacznij od swoich najbliższych, bo hodujesz im najpiękniejszą drogę na tamten świat. Miłej chemioterapii Mam nadzieję, że los Cię nie oszczędzi" Po częsci mnie rozbawiłaś. Mówisz mi o mięsie i raku, co za absurd. Sam mam nałogi, które mnie prędzej wpędza do grobu niż jedzenie mięsa. A to ostatnie zdanie od Ciebie brzmi jak życzenie choroby/śmierci. Tak więc tylko potwierdzasz stereotyp, że ludzie przesadnie przejmujący się ciężkim losem zwierząt, itp. mają nie poukładane w głowach. Faktycznie jesteś nawiedzona kobieto...

Gość a ja tego
A ja tego nie odbieram za atak, argumenty

Gość mitte
naj jest pojebancem głupim a ja jem mieso bo lubie jak mnie w kakao wujek stefan posuwa

Gość mitte
Wszyscy na kafe jesteście wieśniakami, nikt nic mądrego nie ma do powiedzenia, nawet nie ma z kim pogadać, śmieciarze

Gość Lesio_W
mitte dobrze ty sie czujesz? ta naj ma bardzo dużo racji i niestety ja sie pod tym podpisuje. A ty jestes straszny burak i panuj nad soba.

Gość mitte
podszywy sygnowane obrońcami zwierząt, co? :)

Gość mitte
Lesio widać, albo nie znasz specyfikacji tego forum i ogromnej ilości podszywów istniejących tutaj lub brakuje Ci inteligencji by do tego dojść.

Gość mitte
Lesio_W won na drzewo małpo od zielonych zbokow!!!!!!!!!!!! mam więcej madrego do powiedzenia niz wy wszytscy z kafe razem wzieci!

Gość Lesio_W
chłopie ty jestes jakis zaburzony?! Ide, bo dzis juz tu chyba z nikim normalnym nie pokadam :/

Gość mitte
Napisałem Ci jak tu jest na forum, a Ty nadal nic nie rozumiesz. Załamujesz mnie kolego. A co do racji to w czym? Chodzi Ci o krzywdę zwierząt czy może o następstwach jedzenia mięsa - choroby?

Gość Lesio_W
nie twoja sprawa pedale, ja tu jestem najmadrzejszy kurwa

Gość mitte
Lesio? no jesteś jeszcze czy nie? Pytalem gamoniu co mialeś konkretnie na myśli? odpowiedz w czym popierasz tą tępą sucz Naj naj

Gość SexiMami
Ludzie a Was całkiem powaliło??????

Gość mitte
Oj, drodzy poodszywacze bawicie mnie.

Gość SexiMami
naj naj Naj to jest chyba faktycznie tak, że nauczono nas jeść mięso, że przyzwyczajeni jesteśmy do tego, że te zwierzęta cierpią i je się zabija i stało się to dla nas chlebem powszednim. Masz zajebiście dużo racji, na dodatek widze że jesteś mądra i znasz się na tym. Ale jak możemy zmienić ten wstrętny świat? Może powinniście więcej o tym mowić? Więcej pokazywać? Ja np byłam pewna, że mieso jest niezastąpione. A to co opisujesz to dla mnie nowość, bo i skąd mialam to wiedziec.

Nie lubie miesa. Jadam tylko biale mieso z kurczaka bo mi smakuje (nie ma innego powodu). Ale chcialabym nie jest w ogole miesa. Biedne kurki, widzialam jak cierpia, widzialam na youtube. :( Jajek w ogole nie jem. Chcialabym wyeliminowac mieso calkiem z mojego jadlospisu tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Poza tym mam 9-letnie dziecko, czy brak miesa w jadlospisie bedzie dla niego szkodliwy?

Gość SexiMami
mitte jak tak czytam to, to wy na nia naskakiwaliscie calym stadem więc jak miała reagować? Ciesze się , że trafiłam na ten temat. Bylam faktycznie nieswiadoma, ale jak mialam byc swiadoma, jak nikt mnie tego nie nauczył?

Gość SexiMami
Moja kumpela miala straszny trądzik i nie szło go wyleczyć niczym. Trafila na jedną doktorke z prywatnej kiliniki i ta kazała jej zupełnie odstawic mięso i wszystko co pochodzi od zwierząt. Wyleczyla ją. Bylam pewna , że to przypadek, że odstawienie jej tylko moglo zaszkodzić.

Gość Lesio_W
no ja tez chce wlasnie wiedziec naj naj jak to jest z dziecmi malymi i brakiem miesa?

Gość SexiMami
aaa no i ta moja kumpela musiała też z mleka i jajek zrezygnować.

Gość mitte
Sexi Nie naskoczyłem na nią, ledwo napisałem dwa posty. Ona w odpowiedzi napisała swoje "pobożne życzenia" w wobec mnie. Pokazując co tak naprawdę ma w głowie i udowodniając jaką jest fanatyczką. Ja bym ją nie nazwał mądra, a raczej idiotką i oszołomką.

Gość SexiMami
Tylko że ona Ciebie nie wyzwała, a Ty to własnie zrobiłeś, więc coś nie tak w tym Twoim przekonaniu

Gość mitte
Raczej to nie jest dobry pomysł, że nie dawać dzieciom mięsą. Pewnie można i tak, ale pewnie to wiąże się z podawaniam witamin, itd. I byc może częstszymi badaniami. Poza tym jaki jest sens w nie podawaniu dziecku mięsa? Żeby zwierzątka nie ginęły?

Gość SexiMami
Zresztą niech sobie będzie nawet ruszona [choc znam jej posty i madrze zawsze tu doradza i prawi], ale mądrze gada,a to jest dla mnie sednem sprawy.

Gość SexiMami
mitte raz żeby tak jak to powiedziałeś zwierzątka już nie cierpialy, a dwa ze to mieso wcale moze robic więcej złego niż dobrego.

Gość mitte
jednak jesteś tak sama pojebana SexiMami jak twój załosny nick!

Gość SexiMami
acha faktycznie jesteś bardzo mądry..

Gość mitte
Sexi "Miłej chemioterapii Mam nadzieję, że los Cię nie oszczędzi" - cytat od Naj naj naj Wypowiedzi tego typu są gorsze niż wyzwiska. No chyba, że dla Ciebie to normalne to pozdrawiam i współczuje. Jak dla mnie ktoś życzący komuś choroby, itp. jest conajmniej idiotą. A jak miałem ją nazwać? Odpowiedz mi. A z tym mięsem to się za bardzo nakręcacie. Łykasz te slogany pięknie. Poza tym mięso jest składnikiem diety od zawsze i jakoś żyjemy. Skąd wiesz czy wyeliminowanie z diety dziecka mięsa (co nie jest takie powszedne) nie zrobi Twojemu dziecku krzywdy? Może mięso to mniejsze zło. A opinie w tych sprawach dietetyków, lekarzy są z reguły podzielone.

Gość mitte
P.S. Tak ciężko rozróżnić normalny post od tego wulgarnego od podszywacza? Ludzie zlitujcie się...

Gość SexiMami
Ale to że Ci napisała o chemioterapii itd jest w pełni zrozumiałe. Bo skoro decydujesz się świadomie na takie ryzyko chorób, to musisz liczyć się z konsekwencjami. Mi się w tym wypadku taki radykalizm podoba, bo do uświadomienia mi tego problemu potrzebowalam takich silnych hmmm jakby to nazwać... bodźców? Faktycznie jak się zastanowić tyle się slyszy rasizm, nazizm, dyskryminacja są złe. A za normalne uważamy znęcanie się na niewinnymi dla naszej wygody.