Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Gentelmen.

Randka z dziwna dziewczyna... A moze przesadzam?

Polecane posty

Gość .Gentelmen.

Tydzien temu spotkalem sie z dziewczyna, ktora poznalem przez net. Od samego poczatku wydala mi sie dziwna. Na powitanie wreczylem jej skromny bukiecik kwiatow - nawet nie podziekowala. Zapytala sie po co te kwiatki... Nastepnie, gdy spacerowalismy (raptem 100 m przeszlismy), zapytala mnie ile czasu bedziemy tak chodzic, bo jej sie juz to nudzi. Wolalaby posiedziec na lawce. Ale bank miedzyczasie zauwazyla i zaczela mowic o oprocentowaniu. Zaproponowalem pub. Tam w spokoju porozmawialismy, napilismy sie, zamowilismy jedzenie. Momentami mialem wrazenie, ze dziewczyna mnie zlewa. Gdy jej sie o cos pytalem, ona odwracala wzrok i glupkowato sie usmiechala. Po wizycie w pubie poszlismy do kina na film, sama wybierala repertuar. Juz po 10 minutach od projekcji filmu gdzies sobie poszla. Wrocila po kilku miniutach i stwierdzila, ze jej sie juz nie chce siedziec. Odwiozlem ja do domu, sama mi zaplotla rece na mojej szyi, pocalowala w policzek. Na drugi dzien zadzwonilem do niej, podziekowalem za spotkanie i chcialem zapytac jak minal jej dzien itd. Udzielala tylko zdawkowych odp. A po kilku dniach wypalila, ze nie potrafi mnie pokochac, mimo ze jestem fajny i mam ladne usta. Olalem ja, a ona sie do mnie teraz dobija drzwiami i oknami. Spotkaliscie sie moze z taka osobowoscia kobiety?

Gość hehe :D
Jakas prozna ksiezniczka?

Gość a moze liczy na bara bara
na drugim spotkaniu? przelec ja i zostaw. szkoda czasu na cos powazniejszego.

Gość .Gentelmen.
Nie wiem o co jej chodzi. Moze niektore kobiety lubia byc olewane, wowczas siegaja po rozum do glowy.

Gość minerwa___28
moja koleżanka miała podobnie, jak się facet nią interesował to go zlewała, jak przestał to wysłuchiwałam godzinami dlaczego już się nie interesuję, że może ona by jednak spróbowała. koło 30 przeszło jej takie zachowanie.

Gość MAAABEEE
Wg mnie ona jest samodzielna, poukladana.Ileż to można chodzić, pożniej siedzieć w pubie i jeszcze kino. Też by było dla mnie za długo. A że cię pocałowała na pożegnanie , zrobiła to co chciała. Dziewczyna przedsiebiorcza, a nie jakaś dziwna.