Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość mała mi000
Szambem możesz nazywać tych wszystkich "przykładnych, wiernych, kochających i uczciwych mężusiów". Kochanka się nie planuje, przynajmniej ja nie planowałam. A takimi wypowiedziami na pewno nikt mi nie ubliży - jestem tak wykształcona i inteligentna, że nie rozumiem wulgarnych słów :D

Gość no i gdzie
mala mi -obys sie nie posrala z tymi swoimi chuciami. Jak czytam twoje wypowiedzi o az mnie ciarki przechodza, ze moga takie zdziry chodzic po swiecie. Nie jestem bogobojna matrona , ale z Toba to nawet nie chcialabym usiasc przy jednym stole podczas imprezy towarzyskiej.Z pyska , dupy i pizoliny masz szambo, mozesz byc zarazona wenerka czy hiv-em. Jak cie w ta morde caluje ktos fujjjjjj

Gość ....margo.....
twoja matka pewnie też się puszczała a ojciec to kurwiasz takie wartości ci przekazali naplujcie na taką to powie że deszcz pada patologia moralna

Gość ta...... właśnie
pewnie mamusia ją nauczyła tych życiowych "mądrości" " :)

Gość mała mi000
O to cię może zaskoczę - jestem pewnie zdrowsza od ciebie (a na pewno intelektualnie). To jest bardzo zastanawiające i intrygujące, że obrońcy moralności polskich rodzin nie potrafią wypowiedzieć swojego zdania bez używania obelg i wulgaryzmów. k**wy robią wam za przecinki. Dlatego nic mnie nie obchodzi wasze zdanie.

Gość do z Mieciem
ująłeś to rewelacyjnie.

Gość do z Mieciem
a autorce postu daje góra 20 lat,starsze kobiety myślą inaczej .ja jeszcze nie spotkałam kobiety po 25 roku życia,która byłaby szczęśliwa z faktu,że jest sama.ot i takie życie.

Gość ta...... właśnie
mała nie zaskakujesz ale kurwą jesteś i co byś pisała nie zmienisz tego ty to wiesz i my też to wiemy Moją żonę szanuję, a ciebie to bym nogą nie ruszył...

Gość no i gdzie
no wierze , ze intelekt nie naruszylas.Drzemie on alkowicie uspiony. Jak jestes walona jak drzewo przez dzieciola, po co wyterzac intelekt. Wystarczy dziuple otworzyc.

Gość no i gdzie
-wytezac

Gość A ja jestem facetem
i cieszę się,że nie muszę wydawać kasy na agenturę,bo zawsze znajdzie sie ktos taki jak mala mi ,która da za darmo mi i moim kolegom.Pozdrawiam kochanki.Ah I żeby nie było ZONY mojej nigdy bym nie zostawił dla ,,zbiorniczka''(tak je nazywamy).

Gość mała mi000
Nikogo nie osądzam i nikogo nie bronię. Realia są jednak jakie są. Zdradzają i kobiety i mężczyźni. I choćbyście nawet nie wiem jak ubliżali i "tupali nogą" świata nie uzdrowicie. I nie jesteście partnerami do jakiejkolwiek dyskusji skoro nie potraficie złożyć zdania bez wulgaryzmu

Gość mała mi000
A jakoś wierni mężowie istnieje ktoś taki jak "kochanka" i "kochanek"

Gość no to gratuluje samotnych świą
t, samotnych wakacji, a za 50 lat samotnej starosci

Gość A ja jestem facetem
Zbiorniczek to nie wulgaryzm,ewentualnie naczynko vel naczynie.

Gość no a p ocóż się dla ciebie
wysilać? w domu to ja z żoną synem poważnie rozmawiam takie jak ty się bajeruje

Gość czasem czytam tu
mala mi -Idz wykap sie i wymyj swoja pizdoline ze spermy ,b o Ci po nogach kapie swintucho. Takie jak ty sa zaprzeczeniem rozumu.

Gość kolpec80
ta kochanki lubią zlizywac resztki po innej,to co z brody skapnie bierze kochanka

Gość TM...
Mój pies oszczać by cię nie chciał :) Kobiety dajcie sobie spokój, szmatławiec ma ubaw z tego co pisze a tak na serio żaden powtarzam żaden facet nie pójdzie do łóżka z taką dziwką.

Gość mała mi000
I właśnie swoją wypowiedzią obnażyłeś swoją małość intelektualną. Nie wszyscy postrzegają swoje kochanki czy swoich kochanków jako "zbiorniczki". Są też partnerami do rozmowy, bo w domu ktoś go nie chce wysłuchać i nie dostrzega jego problemów.

Gość mała mi000
Już dawno nie studiuję a byle komu swojego tel nie oferuję. Na pewno nikomu z kafe, bo sądzac po wypowiedziach nie dalibyście rady zgłębić mojego intelektu - za wysokie progi

Gość rimmel30
Oj coś nasza kochaneczka ucichła, pewnie się dokształca i myśli, że nas czymś zaskoczy... a tak przy okazji to gdzie te wszystkie kochanki jakoś ciężko połączyć im siły.

Gość mała mi000
Nie weszłam tu żeby szukać nowych znajomości, napisałam jedynie swoją opinię, więc daruj sobie pytania o tel czy adres

Gość ( zawsze szczery z ukrycia)
a mnie dasz????? Plisssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mała mi000
Lepiej oderwijcie się od kompa i wracajcie do swoich kochanych żon. W ońcu tak je kochacie, tak je szanujecie więc skąd te propozycje?!

ja mam duzy intelekt i malo kuske.Nie bede upierdliwy, dasz polizac pizdoline???????????????? Plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mała mi000
Znudziła mnie już ta żmudna, bezsensowna dyskusja. Zadzwonię lepiej do swojego kochasia, z nim przynajmniej sobie naormalnie pogadam a potem pójdę na kolację z narzeczonym.

a moja kuska?????????????? Nie daj sie prosic mala mi.Plissssssssssssssssssssssss

daj wachnac choc swoje futerkoooooooooooooo.Plissssssssssssssss Ja nie mam duzo kapusty ale i wymagania male. Choc polizac twoja pizdoline pilissssssssssssssssssss

caluski kluski papapa . Ja jestem tu na arenie.Mala- ja sie preze i muskuly tez preze. No nie badz taka.Daj jezorem polizac swoje futrooooooooooooo Plisssssssssssssssssssss