Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość AaliyahDana Haugtonnnnn
to że faceci chcą nie znaczy ze by odeszli od żon, zazwyczaj takim puszczalskim wciskaja własnie taki kity żeby mogli sobie poruchac i tyle. po co założyłas ten watek??? siedzi frustratka sama jak palec w domu i wmawaia sobie jak jej dobrze a prawda jest taka że zdychasz z zalu że nie ułozyłas sobie zycia, że jestes juz stara zgorzkniała baba w której tylko zonaci chca zamoczyc kutasa bo wolni by na takie ścierwo nawet nie spojrzeli . Pocieszaj sie tak dalej :)

ile ty masz lat i skad masz te informacje ze zony sa zniedbane ??????? kochana te zaniedbane niby zony to powinny sie wstydzic bo ja nie chodzi i to by dbac o siebie dla meza tylko cholerka dla siebie ja jestem 6latnia znka i moj maz jakos nigdy nie powiedzial ze zle wygladam dbam o siebie ale dla siebie a dzieci hmm troche racja jak sa dzieci to czsem z koniety robu sie brzydkie kaczatka ale to tez wina kobiety ze nie robi nic by zadbac o swoj wyglad samo sie nic nie zrobi Piszesz ze jestes suka :) szczerze ja normalnie jestem "porzadna "zona ale ja mnie najdzie a nachodzi czseto to bardzi czesto jest goraco w lozku i uwierz mi ze kazda kobieta jest w jakims stopniu suka w lozku no chyba ze to jakas faktycznie cnotka niewydymka to ze lubisz cudzych mezow to twoja sprawa krzyz ci na droge a w bradzo nie podoba mi sie twoje myslenie o zaniedbanych zonach oj lalka gdzie cie wychowano

Gość ciemno
Autorko! a nie pomyślałaś o tym, że ci panowie tylko mówią o tym, że chcą odejśc od żon ponieważ znają Twój pogląd na sprawę i wiedzą, że w gruncie rzeczy nie będziesz od nich tego wymagac, a oni się pobawią na boku bez konsekwencji?

Gość kanta_lupa
Powiem Ci dlaczego są z tobą tacy szczęśłiwi, bo widzę że inteligencji nie starcza i sie męczysz z tym dylematem. Kiedy mężczyzna poznaje nową kobietę i spodobaja sie sobie to przeżywa faze zakochania- ona jest wspaniała, cudowna najlepsza na świecie i czuje sie jakby pana boga za nogi chwycil, życie jest piękne swiat cudowny wszystko w jasnych barwach. Kazdy przechodził t fazę choć raz w życiu ,to wie, jak cudownie jest sie zakochać. Twoi aktualnie kochankowie to męzowie kobiet, w ktorych byli kiedys zakochani, ale ta faza trwa maksymalnie rok, potem jest stabilizacja i odczucia nie są już tak intensywne za to sie wzmacniają- coś za coś. A kiedy oni poznają ciebie to wpadają znów a ta fajną faze zabujania w kobiecie i dlatego tak cię postrzegaja. Ile najdłużej byłaś z jednym kochankiem? Kilka miesięcy w euforii nad nowym ciałem to naprawdę normalna rzecz- nie bierz tego do siebie, taka chemia ludzkiego mozgu ;-) bo jest taka zbadana zasada, ze jesli mężczyzna w ciągu pierwszego roku nie odejdzie od żony do kochanki, to już nie odejdzie. Więc dlatego tak szaleją, bo są w pierwszej fazie zakochania i nie przechodzą z toba do fazy zacieśniania więzi .

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no tak jest weekend , wspaniała inteligentna, piękna autorka zdycha z samotnosci i nudów :D współczuję Ci kobieto bez godności :D

Do autorki: wywołałaś temat na forum, a nie odpowiadasz na zadane Ci pytania. :P Moim zdaniem nikt z forum nie jest Ciebie godzien :D Piszesz sobie bo piszesz i dajesz innym do zrozumienia, że masz rację. Szkopuł jest jednak taki, że pisząc na forum, musisz przyjąć czyjeś opinie czy Ci się to podoba, panno puszczalska, czy nie :) I na koniec już [bowiem "dyskusja" z Tobą jest z rodzaju - uderzania grochem o ścianę :)] - bardziej aroganckiej i niepewnej istoty na tym forum od Ciebie nie widziałam tu już od paru lat :P

CZY WY ŚCIERWA BEZ GODNOŚCI NIE BIERZECIE POD UWAGE TEGO, ZE ZYCIE RODZINNE MOZE BYC PIEKNE I NIE NUDNE??? Stale tylko probujecie obrzydzac i budowac wizerunek zony, jako wrednej, odpychajacej baby a nie kazda zona i matka taka jest!!!!!

A mnie się nie podoba instytucja małżeństwa-po co to komu? Na zachodzie ( gdzie mam licznych znajomych) prawie w ogóle pary nie legalizują swoich związków. A mnie wkurza polskie podejście do instytucji małżeństwa Jesli mąż to już świętość, własność, przypisany żywcem do kobiety?? Jesli zdradzi to wszyscy na kocahnkę, ze podła, że kurwa ze popełniła świętokradztwo A może to wina żonek że nie były dość dobre w łożku, że nie przeczytały ksiązki, że nie były w teatrze bo dzieci, gotowanie, sprzatanie i facet z beznzdziejnym seksem z zaniedbaną zfrustrowaną kobietą zaczyna szukać czegoś innego gdzie indziej i zakochuje sie w swojej kochance bo ma to czego nigdy nie miał u zonki Całe szczescie ze kocahnka nie potrafi zyc z nim dłużej niz pół roku i szybko się nim nudzi oddając go szalejącej i płaczącej zonce

Gość hybrydabryda
Kochanka czyjegoś meza - przyjmnij moje glębokie wyrazy wspołczucia, gdyz Twoja głupota nie zna granic, jest ciężkim przypadkiem i chyba nie do pokonania.

TY PO PROSTU NIE POTRAFISZ KOCHAC, TAK NA PRAWDE, TAK DO SMIERCI... I DLATEGO NIGDY NIE BEDZIESZ SZCZESLIWA. UDLAW SIE TYMI PIENIEDZMI I CIUSZKAMI, DLA MNIE MILOSC MA WIEKSZA WARTOSC. A TY KIEDYS ZMADRZEJESZ, ALE BEDZIE JUZ ZA POZNO. PRZEZ TAKIE DZIWKI KOBIETY TRACA REPUTACJE JAKO OGOL, DLATEGO PLUJE CI W MORDE 🖐️

Gość hybrydabryda
I cóż, przykre, że nigdy w życiu milości nie zaznałaś. Bardzo przykre. Bo nie ma nic piekniejszego, niż poczuć, że jest ktoś kto myśli o Tobie, marzy, jest dla Ciebie oparciem i zrobi dla Ciebie wszystko. Amen.

Gość kanta_lupa
strasznie ci przeszkadza Kochanko, że świat nie wygląda tak jak ty bys chciala i ludzie zakladaja rodziny. Zyj i daj żyć innym idź lepiej sprawdź jak tam sprawy sie mają w twoich DWóCH firmach, hehehehe, to już jedna firma na prowo nie wystarcza, a gdzie helikopter i jacht? czuje niedosyt .

Jej po prostu nikt nie chce sie oswiadczyc :D Nikt nie chce z taka dziecka miec to jest sfrustrowana i pisze bzdury, biedna :(

to nie Ty oddajesz mężów tylko oni kopią Cie w dupe jak im sie znudzisz. Masz spaczony obraz małżeństwa i pewnie dlatego nie potrafisz stworzyc stałego związku a pierdolisz bzdury jak to Ci dobrze, gówno Ci dobrze, jestes sama bo nikt Cie nie chciał i z tego zalu puszczasz sie z zonatymi. Przyjrzyj sie baczniej zonom twoich kochanków, w wiekszości to piękne, inteligentne, zadbane kobiety, kochajace zony i matki a facet to tylko facet mysli penisem a nie mózgiem i dlatego Cie bzykaja, traktuja jak zabawke, jestes chwilowa atrakcja w niczym nie jestes lepsza od zdradzanych zon

kochanki, które są z cudzymi facetami, to dla mnie to tak jakbym miała nosić zużyty łach z lumpexu! Coś używanego! A po co? Kiedy stać mnie na nową rzecz markową?:)

Do kanta_lupa : Tak, masz rację, faza zakochania, eufori, fascynacji jest najpiekniejszą rzecza na świecie ( oprócz dobrego seksu) i dlatego zminiam facetów bo ciagle chce przeżywac ten stan. Możecie mnie nazywać szmatą tak szczerze mówić wisi mi to totalnie. Kończę bo muszę się szykowac na imprezkę ( może tam poznam kolejnego kochanka, bo obecy ciągle truje mi o rozwodzie i tym że strasznie mnie kocha a mnie zaczyna to denerwować i nudzić)

Trafne porownanie. Ja tam wole byc jedyna i miec mojego faceta na wylacznosc. A taka kochanka poluje na juz zajetych, zuzytych tatuskow i mysli, ze jest super :D Smiechu warte :D

wow to Ty cos przezywasz?? :D na pewno cos znajdziesz na imprezie bo z pewnościa twoja opinia jest znana juz w miescie wiec jakis marny ochłap znowu Ci sie trafi :)

Gość ciemno
a teraz sobie pomyślałam, że autorka chyba pisała w dobrej wierze, dając radę innym kobietom, napisała w końcu "faceci to świnie!", i teraz hipotetyczna sytuacja...wszystkie kobiety na świecie działają jak ona...ale miałaby konkurencje!!! :)

Gość ciemno
a i jeszcze, ja na przykład z "facetami świniami" się nie zadaję, za dobra jestem na to :)

dO: cóż, przykre, że nigdy w życiu milości nie zaznałaś. Bardzo przykre. Bo nie ma nic piekniejszego, niż poczuć, że jest ktoś kto myśli o Tobie, marzy, jest dla Ciebie oparciem i zrobi dla Ciebie wszystko. Boże!! A coż to za patos!!!Rozśmieszyłaś mnie!! Ja mam wszystko to- co daje mi szczeście: kochanków, przyjaciól, kasę, niezalezność, podrózuję po całym świecie i tak szczerze mówiąc to mam głeboko w d..pie twoje farmazony o oparciu- bo jestem silną kobietą i sama jestem dla siebie oparciem, nie potrzebuje do tego faceta A uwierz mi marzy o mnie wielu facetów i tych żonatych i tych wolnych bo naprawdę niezłą dupa ze mnie hi hi I niejeden mi sie oświadczył -ale wy tkwicie w swoim zakłąmanym świecie i nie chcecie wierzyc że faceci uwielbiają, wprost ubóstwiają swoje kochanki i predzej czy później olewają swoje nudne zonki i wracaja do kochanek

Własnie dostałam sms od kochanka Cytuję: ,,Kochanie przeciez wiesz, że szaleję za tobą. Tęsknię, pragnę.Kiedy cie znowu zobaczę??Myśle ciągle o tobie. To nie może tak trawać-musimy byc razem. Kocham kocham. Odpisz bo zwariuje. Czy zobaczymy się dziś jak zawsze??? Kończe ide szykowac sie na impre

Gość hybrydabryda
hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi :/ To wspaniale, że jesteś taka wspaniała. Doprawdy urzekła mnie Twoja historia. Patos, nie patos, ale szczera prawda. A tak na serio to Ty gówno wiesz czym jest szczęście. Jeśli myslisz, ze szczescie daje Ci kasa, zmienianie kochankow i jakieś podróże - to gratuluję tego, że tak bardzo pusta i ograniczona jesteś i nie widzisz tego. Znam ja takiego jednego jak Ty. Siano w głowie, imprezy, picie, laski. Aż się ocknął i upadek był baaardzo bolesny, kiedy sobie uświadomił, co się w życiu liczy. No, ale on przynajmniej ma o tyle lepiej, niż Ty, że wreszcie sobie to uświadomił. A Ty dalej tkwij w swoim super gównianym świecie bez wartości, gdzie żona to kura domowa, a kochanka to bożyszcze hahaha. Krzyż Ci na drogę, ladacznico.

Gość ciemno
no i pozazdrościc takiego ckliwego faceta-babę :)

wiesz Ty co wydaje mi sie ze jezeli bys byla taka silna i tak super super nie zalozylabys tego tematy tu na kafe bylas pewna ze bedzie za toba takie poparcie ze bedziesz sikac w majty a tu niestety wizeruek takiej kobiety daje tylko jedno na mysl pasozyt bez urazy oczywiscie ps ile musisz siedziec by wygladac jak kobieta ?????????? skoro od 11stej szykujesz sie na impreze nic dziwnego ze zakochana jestes w sobie

Gość kkbbkk
Kochanko cudzych mężów, ciekawe co napiszesz za 5 lat, może 10, gdy zbrzydniesz, zachorujesz, stracisz swoją dobrze płatną pracę i zostaniesz sama? Nie wiesz co ci jest pisane; może akurat będziesz mieć wypadek samochodowy i pożegnasz się niedługo z tym światem.? Czy myślisz, że w piekle, które cię napewno czeka, diabły też będą cię tak doceniać jak twoi kochankowie? Na pewno będziesz tam miała duże powodzenie :) Będzie gorąco :)

Gość kanta_lupa
ciesze sie że mogłam ci wyjaśnić dlaczego te pustaki tak za toba szaleją, są w pierwszej fazie zauroczenia, która trwa kilka miesięcy do roku .

Gość kochane
ok jestem sama mam pomimo 26 lat, zachaczylam o romans z zonatym nie załuje, ale mysle ze ktos taki jak ty jest skonczona idiotko która ma niezle zoorany łeb. chyba byłas przez ojca molestowana i wychowywałas sie w patologi

Autorko,jesteś jak materac,coraz więcej plam na tobie(wiadomo po czym)i .Nawet faceci nie lubią zużytych materacy

Gość bell@@@@@
Zdziwisz sie moja droga jak kiedys ktos zgoli Ci łeb na łyso i pokiereszuje te atrakcyjna buźke, lub potraktuje kwasem-być może bedzie to jakis odrzucony przez Ciebie zonaty facet