Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość klaustrofobiczna_jazda
nie jest to takie proste, że na post tej Kochanki oburzają sie tylko samotne baby, bylam kochanką żonatych i lepsze jest być tą jedyną wybraną żoną sprawdziłam. widzę gołym okiem jak ta kobietka sie męczy i jak bardzo musi sobie potfierdzać że jest fajna żałosne...

Gość tetrmma
chcą odejść bo ich fascynujesz, jakoś mnie to nie dziwi :) żona nie musi być głupia ani zaniedbana, beznadziejne tłumaczenie - po prostu jesteś nowa, młoda, ładna, inteligentna, a przede wszystkim interesująca zawsze chce się mieć to co jest poza zasięgiem to jak gra w lotto, jeśli wszystko jest takie cacy to po co ludzie grają?

Gość alez my wierzymy ze cie oblega
tłum wielbicieli ...bo jak ktoś napisał ze baba która dobrze doo py daje ,nie jest wymagająca,nie myśli nie gada za dużo ,nie wypytuje ...no wprost ideał z ciebie !:D :D taaa ale na staość to uzbieraj sobie pokażną sakwę coby ci starczyło na opiekunke -bo rodziny to ty zadnej nie założysz !ty masz dawac doo py !:D :D 🖐️

Gość haaaaaaaa hhhhaaaaaa__________
ale tytuł dałas zaye biaszczy :D właśnie czytam jak sie łączą z tobą te inne różne kochanki cudzych meżów !:D jak na razie skopały ci tyłek :D ale to twój tyłek i twoja sprawa komu dajesz go do obróbki !🖐️

Gość kochanka bezwzględna
Spierdalaj na szczaw. Dobrze wiemy, co to byłoby za "łączenie" :P

Gość jaaaaaaaaaaaaasne,
bo to z dziewczyną, która dała Ci kosza musi być coś nie tak...

Gość mbnvjhvjhvj
na starosci to i tak cie oleją jak dzieci tak maż ktory znajdzie sobie młodsza i zdrowsza a nie bedzie biedził przy starej pozmarszczanej dupie i sie nią opiekował . wiec uzywac trzeba zycia i tyle ,jak jedna strona tak druga co ty sie w małzenstwo bierzesz by na starosc ci kto mial dupe obcierac / jestes pofyrtany czy jak ?

Gość gjgj6666
a ja mam meza i kochanka i nie narzekam

Gość uuuu toś sie deczko zapomniał
chyba :)\ "...maż ktory znajdzie sobie młodsza i zdrowsza a nie bedzie biedził przy starej pozmarszczanej dupie i sie nią opiekował ..." A pan mąż to niby sie nie starzeje?! Własnie kobiety dłużej sa młode a stary cap ,śmierdzi ,chrapie,nie myje sie :O fuuuuuuuu

ten tytuł powinien brzmieć: KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ W GŁUPOCIE!! przynajmniej ja go zawsze tak czytam

Gość olalalalalahhhhaa
Piszcie niunie piszcie ,bardzo fajnie się czyta te śmiechu warte wypociny!! Łączcie się ! Jest z czego sie pośmiać na kafe :)

Gość fajna...
oj gratulacje ....ciesz sie ze mozez wziasc do buzi po takiej zaniedbanej zonce ...najpierw jej od tylu a pozniej tobie w buzie hahahhahahah raj na ziemi :P pozdrawiam cieplutko hahahah :P

Gość Polska nie ma dostępu
twoja wypowiedz "Żony- to przeważanie idiotki, kretnki, nie wykształcone kury domowe, bez pasji baby, które żyją życiem ohydnych bachorów itp...rzygac sie chce" świadczy jak ograniczoną osoba jesteś,żyjesz stereotypami.............., którymi się dowartościowujesz

Gość odezwała sie polska mentalność
Autorka osiągnęła to co chciała-wywoła burzę oburzenia, falę świętego gniewu i moralizowania na temat cnót wartości małżeńskich!! Ludzie!!OPAMIETAJCIE się!!SAMI SIEBIE OSMIESZACIE!! Wylewacie pomyje na autorkę ale nie przeczytałam nawet jednego postu na temt TYCH WSZYSTKICH MĘŻÓW, KTÓRZY zdradzają swoje zony z Autorką!! Do tanga trzeba dwoje!!Autorka siłą zaciągała facetów do łóżka??Dlaczego cały wasz gniew skupia sie na kochance?? Gdyby facet nie miał tak prymitwnej psychiki, gdyby nie szukał stale nowych bodźców do podnoszenia swego ego, nowych doznań i przeżyć i gdyby był uczciwym człowiekiem splunął by na taką kobietę a nie w dawał w romanse!!! TO NIE TYLKO WINA TEJ KOBIETY ALE I TYCH MĘżUSIÓW!!! wIEM co piszę bo jestem w trakcie rozwodu-mój mąż zdradzał mnie pół roku z tego typu kobietą-piękną, niezależną, inteligentną, bogatą, która go rzuciła pbo znalazła sobie innego. Niestety ja nie mogłam mu wybaczyć-choc chciał do mnie wrócić

polska mentalność, a ty nie doczytała ze ona obraża tam ciebie zaniedbaną ohydną starą żonę? kij jej w oko co robi ze swoja doopa, ale niech nie obraża zdradzanych żon

Gość reptilian
"Czy kobieta, która poślubi faceta podpisuje u adwokata glejt na jego wyłączność aż do śmierci ???K..a czy facet musi się męczyc z jakąś babą tylko dlatego, że ona jest jego żoną i niemoralne jest zostawić ją i bachory!! ?? Żony- to przeważanie idiotki, kretnki, nie wykształcone kury domowe, bez pasji baby, które żyją życiem ohydnych bachorów itp...rzygac sie chce Ja jestem singielką i jest mi cudownie-mam dwie firmy, mnóstwo kasy, podrózuję, uczę się, mam mnóstwo znajomych i miałam kilkunastu kochanków (prawie wszystkich żonatych). Nigdy nie pozwolę sie skuć kajdanami tzw. małżeństwa ( choć niejeden facet oświadczył mi się) Miałam liczne romase z żonatymi facetami i kompletnie nie mam wyrzutów sumienia.Prawie wszyscy chcieli odejść od żon i ze mną się związać ale mnie to totalnie nie interesuje!! Głupie baby zastanówcie się co piszecie!!Życie trzeba rwać pełnymi garściami! Jesli cie facet zdradza, to co z tego?? Czy to koniec świata?? Czy jeden ku..s jest na świecie??Zdradź go i Ty!! Bedzie rewanż!! Tylu zaj**istych facetów jest na świecie!!Nie rozumiem- jak mozna płakać nad rozlanym mlekiem i tracić czas, energię i zdrowie nad zdradą jakieś dupka!! Przecież to chore!!" Poczekaj aż przywalisz w cegły i zobaczysz z wielkim żalem jaką pustkę prezentujesz, i że coś cię w życiu ominęło. :D

Gość to ten wspaniały mężczyzna
robi z kochanki k...., a z żony idiotkę

Gość noo kochane niestety ale
małżeństwo to kontrakt ,który ma w jednym z założeń UCZCIWOŚĆ MAŁŻEŃSKĄ!Czy to dla was takie trudne?! No pytam czy to trudno zrozumieć i trzeba zaraz nazywać to polską głupotą?! Rób sobie co chcesz ale pamietaj: KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE!🖐️

Gość zawoalowane pogróżki
działają na mnie tak samo jak poprzednie wyznania

Gość z Mieciem
"KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE!" A kto jawnogrrzeszy tego pochlonie ogień piekielny. Można pieprzyć podobne androny, ale to nie takie strachy decydują o zachowaniach ludzi chorych. A taka bez wątpienia jest autorka. "Żony- to przeważanie idiotki, kretnki" - jeżeli ktoś pisze taki tekst, to nie można pisać, że przeważnie jest chory. On jest chory na bank. "miałam kilkunastu kochanków (prawie wszystkich żonatych)" - to potwierdza tylko głębokie uposledzenie autorki. Nikt normalny jej nie chciał. Łapali się na krótkie chwile z nią jedynie jacyś równie jak ona niezrównoważeni psychicznie faceci. "nie pozwolę sie skuć kajdanami tzw. małżeństwa" - co należy rozumieć pod określeniem tzw małżeństwo? Domyślam się, że chodzi o jakiś poważny związek. Nigdy nie słyszałem, że skucie kajdanami, skutkuje takim związkiem. A może nie jestem na czasie i chodzi o jakąs perwersję seksualną (tzw małżeńskie zastosowanie frottowych kajdanek???). "Miałam liczne romase z żonatymi facetami i kompletnie nie mam wyrzutów" - przebadaj się jednak, bo może bez objawów zewnętrznych już mocno gnijesz od środka. "Głupie baby zastanówcie się co piszecie!!" - powtarzaj to sobie wciąż przed lustrem, nie tylko przy goleniu. "Przecież to chore!!" To jest początek i koniec twojej historii. Sam bym tego lepiej nie ujął. Najważniejsze, że postawiłaś sobie właściwą diagnozę. Teraz szukaj terapeuty. Chwalisz się kasą. To dobrze, że masz dużo, bo na leczenie twojego schorzenia potrzeba wielu super specjalistów. A kuracja jest długotrwała.

Gość kyhpjh
po co wam dziewczyny kłopoty. Tego kwiatu to pół swiatu. Z tego nic dobrego dla nikogo nie wynika

Gość rimmel30
Dawno nie czytałam takich głupot... prawdę mówiąc jesteś bardzo prostą i pustą kobietą, czytając twój temat od razu wiadomo, że zostałaś strasznie skrzywdzona co pewnie jakiś misiaczek zawrócił ci w główce, obiecywał, że zostawi żonę, dzieci a tu masz ci los obudziłaś się pewnego dnia z ręką w nocniku...misu wrócił biegiem do domku do tej beznadziejnej żoneczki i swoich bachorków!!! zresztą to standard oni zawsze wracają gdzie jest ich miejsce. Przyjdzie taki dzień i zemsta będzie słodka dziś ty krzywdzisz kogoś słowami i czynami a kiedyś ktoś zemści się na tobie... i tego ci życzę z całego serca. Ach i nie zapominaj o kilku ważnych rzeczach: -młodość i uroda to rzecz względna szybko mijają -pieniądze to rzecz nabyta dziś są jutro można ich nie mieć ...........takie jak ty powinny nosić znamiono na czole.......... uwaga jestem trędowatą dziwką!!!

Gość o maj god o maj god
faceci pewnie leca na jej kase i latwa dupe, a ta sie podnieca hahah

Gość lecą na to,
na co Ty poleciałeś :)

hah a odchodzą od zon i chcą byc z toba bo maja nadzieje ze za jakis czas ty im dasz rodzine, dziecko itd... faceci pragna rodziny. a ty wtedy ich olejesz, a oni wyjda na frajerow:)

Gość niespójne te wywody:
jesli autorka uwaza sie za intelientna kobiete to po jakiego czorta katuje sie towarzystwem facetów bez gustu ( skoro wybrali sobie beznadziejne , glupie , brzydkie zony?) I w ogole po co jejtowarzystwo facetow, jesli pisze,ze sa nic nie warci? No i co zamierza robic za pare lat, kiedy nie bedzie juz tak atrakcyjna? jaki ma plan zyciowy? I co ma do rzeczy narodowosc, czemu akurat POLSKA głupota? Rozumiem,ze mial to byc kij w mrowisko, ale trzeba bylo to bardziej dopracowac, logiczniej.

Gość mała mi000
Co za głupoty piszą obrońcy cnót małżeńskich hahaha stereotypami to wy się kierujecie. Nie każda kochanka łudzi się, że koleś zostawi rodzinę. Mam kochanka bo mi z tym dobrze, mam fun, zajefajnie się bawię i ani myślę rozwalać mu życie (spotykając się ze mną sam sobie je rujnuje). Nic mnie nie obchodzi jego żona, nie obchodzi mnie czy jest zadbana czy zaniedbana, czy jest ładna czy szkaradna. Jemu taki układ odpowiada, mi też więc o co takie wielkie halo?! Zdrada była, jest i będzie. I wcale nie trzeba było mieć rozwalonego dzieciństwo czy być skrzywdzonemu żeby wikłać się w romans.

Gość do autorkiiiiiiiiiii
Widać,że ktoś Cię kiedyś bardzo zranił. Żyjesz jakimiś pozorami szczęścia. Nie wierzę,że nie czujesz się czasami samotna i nie marzysz o mężczyźnie jednym, jedynym, tylko Twoim przy którym stale mogłabyś zasypiać i się budzić. Można mieć wszystko,ale po jakimś czasie zdasz sobie sprawę z tego,że nie masz najważniejszego. Zrobiłaś ze swojego ciała hotel dla obcych kutasów, którzy chcą spróbować czegoś nowego i brakuje im adrenaliny. Współczuję Ci bardzo dziewczyno.

Ten tytuł powinien być taki TAPLAM SIĘ W SZAMBIE ,UDAJĘ ŻE PACHNIE ,KTO SIĘ PRZYŁĄCZY.Prawda jest taka ,że szambo śmierdzi i to nie tylko w Polsce ale na całym świecie też.Pływaj w tym gównie Twoja sprawa ale nie obrażaj Polaków .Jeśli chcesz aby ktoś Cię szanował ,szanuj się sama i aby tą zasadę rozumieć nie trzeba być mega zdolnym.Z czego jesteś dumna ,że pies Cię nie pierdolił bo go nie dopędziłaś a faceci co z takiego szamba korzystają to debile i traktują na zasadzie załatwienia potrzeb , korzystają z sedesu i z takiej panienki .Wyrazy współczucia.