Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Idzcie na wybory

Polecane posty

Gość klapki na oczach
a co ? napiszcie jestem baaardzo ciekawa

IDŹCIE NA WYBORY!!!!!! Narzekać ma prawo każdy. Ale Ci z "mandatem" poczują się bardziej UPRAWNIENI. ...a może inaczej? IDŹCIE NA WYBORY!!!!!! Ale zanim postawicie krzyżyk PRZEMYŚLCIE SWÓJ WYBÓR. Jeżeli MYŚLENIE SPRAWIA WAM SZCZEGÓLNĄ TRUDNOŚĆ, to raczej ZOSTAŃCIE W DOMU.

Gość kanta_lupa
Mądri, to jest jakiś pomysł, a la Jakubik dobrze kombinujesz .

Gość kanta_lupa
W stylu" WYBORY- NIE DLA IDIOTÓW! .

Gość mardżolenka
ja tam idę bo zostałam tak wychowana że jednak coś ode mnie w kraju zależy no ale moi rodzice to jeszcze drugą wojnę pamiętają:)

"Spełniając swój "PATRIOTYCZNY OBOWIĄZEK" na wybory się nie wybiera. Oddanie głosu na którąkolwiek z tych zakłamanych mord jest działalnością na szkodę własnego kraju." Skopiowane z fejsa, POPIERAM :)

Gość mardżolenka
przecież wiem od Zawsze;):D

Gość idę bo muszę
jestem w komisji więc nie mam wyboru,

Gość klapki na oczach
szkodzisz wtedy gdy pozwalasz innym na wybranie tych najmniej odpowiednich mord

Gość mardżolenka
Nox Anielica "Spełniając swój "PATRIOTYCZNY OBOWIĄZEK" na wybory się nie wybiera. Oddanie głosu na którąkolwiek z tych zakłamanych mord jest działalnością na szkodę własnego kraju." skopiowane z fejsa buhahahahahahahaha to musi być prawda:D :O

Oddanie głosu na którąkolwiek z tych zakłamanych mord jest działalnością na szkodę własnego kraju. czy autor tego jakze przemyslanego postu potrafilby odpowiedziec na pytanie : co w sytuacji, gdyby kazdy polak tak myslal?

co? to, ze moze cos by sie wreszcie zmienilo!!! a nie ciagle glosujecie na to samo i coraz gorzej jest :o moze trzeba nie glosowac i wtedy by sobie przemysleli. ale skoro wierzycie w te ich czcze obietnice :D

Gość dtyrryrse
oczywiscie, ze ide glosowac. na PIS. a ty Anielica jak nie pojdziesz to nic tym nie zmienisz i tak :)

Gość mardżolenka
wiesz Anielica ty się raczej nie zgłaszaj tutaj bo twój poziom fejsiaku do wywozu gnoju w kraju się nie nadaje:D jesteś dzieckiem zmanipulowanym przez sieć nie posiadasz własnej osobowości nawet własnego zdania nie masz i pewnie wszystko co robisz i jesz to z fejsa jest:D:D:D:D

To wy nie macie wlasnego zdania :D Ogladacie ich obietniczki i slepo wierzycie i co rok to samo jest... A moim protestem jest to, ze mam ich gdzies i tyle. Nie przyczynie sie do ich klamstw, o nie.

Gość morda niezaklamana
"Oddanie głosu na którąkolwiek z tych zakłamanych mord" - nikt cię nie namawia do glosowania na mordy zakłamane. Zagłosuj na mnie!

Gość kanta_lupa
idź i oddaj głos nieważny, niech wiedzą, ze nie jesteś ciemną masą, którą mogą rządzić jak milczącymi owcami Przeciez politykom by najbardziej pasowało, żeby ludzi na wybory chodziło tylko minimum frekwencyjne, a reszta żeby nie interesowała sie tym, co oni wyrabiają za nasze pieniądze z krajem. Taka osoba jak Nox, bardzo im ułatwia życie . .