Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej_zabrze

Co ma zrobic facet ktorego kobieta nie chce robic mu loda?

Polecane posty

Gość maciej_zabrze

Kocham moja kobiete i na prawde nie chce jej zdradzać, jednak ona nie chce seksu oralnego, a to jest dla mnie bardzo przyjemne. Ona sie tym brzydzi. Wiem, że zaraz naskoczycie na mnie, ze dla mnie wazny jest seks a nie ona. Uwierzcie mi strasznie ja kocham, ale tez mi się cos nalezy, chociaz odrobina przyjemnosci. Zawsze jestem wykapany, dbam o higiene w tym miejscu. Co mam zrobić w takiej sytuacji?

Gość zrób jej parę dobrych minet
a potem przestań :classic_cool:

Gość powinien sie udac
na dzial erotyczny , paszol won 🖐️

Gość gghyhyjujkiuk
wyjście jest proste - albo ona jednak okaże się dla ciebie wazniejsza albo oral, nie wówię który wybór jest słuszny, to tylko i wyłacznie twoja sprawa ja mam tak samo jak twoja kobieta, ale na całe szczęście mój facet nigdy na to nie nalegał, jest mu to obojętne(z poprzednimi partnerkami tez jakoś tego nie praktykował)

Gość znowu te pitolenie__
"Ona sie tym brzydzi" jak się kogoś kocha, to się go nie brzydzi. wręcz przeciwnie, chce się zjeść w całości pierdolisz letycja, gówno partnera też byś zjadła gdyby go to cholernie podniecało ?

"pie**olisz letycja, gówno partnera też byś zjadła gdyby go to cholernie podniecało ? " ty musisz być naprawdę pojebany/a, skoro masz takie pomysły :O🖐️

Gość żelek jak zwykle gada
o robieniu loda, niech wroci do poprzedniego nicka dzifffka

Gość oni na kafe to degenerai
tylko kupy im w głowach :D

Gość jak gówniane towarzystwo to
wypierdalaj , bo znowu ktos tu twoj ryj wstawi

nie to jest tylko adekwatne odwołanie się do durnego powiedzenia'' jak się kocha to się zrobi wszystko'' daj wpis o tym że liżesz odbyt faceta a odrazu wszystkie te robiące loda cię zjada że to niehigieniczne, obrzydliwe itd. ale branie penisa do buzi to już obrzydliwe nie jest :D i to jest własnie przykład na waszą zayebista hipokryzję - czym tak naprawdę różni się umyty, czysty odbyt od umytego penisa? no właśnie niczym kurva dalej idąc waszym poyebanym tokiem myslenia - jesli nie chce zrobić loda to znaczy ze go nie kocha, ale odmówić lizania odbytu to ma prawo i jeśli facet na to nalega to znaczy ze zależy mu tylko na seksie buaha :D wasze sformułowania ''miłości'' i te wszystkie powiedzenia jej dotyczące dostosowywujecie tylko tak żeby były dla was wygodne, bo chooj to ma wspólnego z obiektywizmem🖐️

znowu te pitolenie__ - jak dla mnie możesz sobie po bożemu i pod kołdrą. twoja strata, że nie umiesz cieszyć się różnorodnością w seksie i ciałem partnera. :)

Gość 78-beronacelna
Loda0 hmm to nic moj chce zebym mu jajca i odbt lizała i co mam to zrobic? mni e to obrzydza sory

oj zabolało widzę.. pewnie sama nawet nie tknęłabyś ustami odbytu swego faceta i poza tym niezrozumiałaś - nie oceniam niczyich preferencji, tylko piszę o choojowym spostrzeganiu ''miłości'' przez większość

Gość fcdgvfrbvtbhy
żabo letycjo liżesz odbyt kalibanowi? :classic_cool:

Gość 78-beronacelna
nie kurffaa odbyt to nie jest miejsce dla kobiecych ust...

Gość ale nie wiem o co chodzii
penisa miejsce też nie jest w uistach kobiety, tylko w pochwie

Gość kwetrtass
i plus dla twojej dziewczyny- za to ze nie robi czegoś wbrew sobie, jak masz takie parcie na loda to radze innej poszukac

"oj zabolało widzę.. pewnie sama nawet nie tknęłabyś ustami odbytu swego faceta" mnie coś boli? :D poczytaj swoje wywody. a co robię w łóżku ze swoim facetem - lepiej, żebyś nie wiedziała, bo z emocji przez miesiąc nie będziesz mogła zasnąć :classic_cool:

ale czy ty nie rozumiesz że chooj mnie obchodza preferencje twoje czy innych? napisałam jak większość patrzy na daną kwestię, ty nic na to nie odpisałać, tylko ciągle omijasz temat - widocznie się z nimi zgadzasz i masz taki sam durny tok myślenia

Gość szerloczka
zapytaj czy porozmawia z toba na ten temat przez minimum pół godziny napisz swoje punkty: że ją kochasz a co ona czuje do ciebie? że oral to dla ciebie 50%przyjemnosci z seksu, co ona czuje na temat orala? że nie wiesz dlaczego ona odrzuca i nie akceptuje ciebie w tym miejscu ale tak to odbierasz że chciałbyś porozmawiać czy można to jakoś zmienić jeśli tak, to jak? jeśli nie, to dlaczego? daj jej tą listę i umów sie kiedy porozmawiacie na te tematy. jak sie zgodzi i umówi to pozostaje ci rozmowa wcześniej poczytaj o zahamowaniach kobiet, idź z tym do seksuologa (zainwestuj te 150,-), zastanów sie sam, co mozesz zrobić żeby ona sie przełamała. na koniec rozmowy, jeśli do niczego nie dojdziecie (szczególnie do loda) zapewnij ją o swojej miłości i że chciałbyś to przemyśleć. Jak przemyślisz to jej powiedz, co postanowiłeś. wtedy sprawa czysta i rozwiązana na zawsze.

"napisałam jak większość patrzy na daną kwestię" a od kiedy ty jedna jesteś większością? :D "ty nic na to nie odpisałać, tylko ciągle omijasz temat - widocznie się z nimi zgadzasz" z czym sie niby zgadzam? ja tu książkę czytam i czasem wpadam coś napisać, chyba nie myślisz, że będę siedzieć i analizować z wypiekami na policzkach jakieś dyrdymały, które wypociłaś.

Gość logkjopgj2
odejdzie od niej bo mu loda nie robi:o ale inne formy seksu z tą kobieta cie zadowalaja?? czy nie?

żaba letycja, jednak jesteś nieinteligentna kompletnie bezsensownie prowadzisz dyskusję, nie rozumiesz o co chodzi rozmówcy. w tym przypadku "znowu te pitolenie__"