Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreszkoo

Aborcja...Tak,czy Nie?

Polecane posty

Gość laike222
Oczywiście ,że powinna być legalna.Przeciez to tylko płód.;/ Tak samo jakbyś zabijał antykoncepcją plemnika .TYLE

Patrząca z boku ---> Mam 100% pewności, że po zalegalizowaniu aborcji jej odsetek nie wzrósłby znacząco a wiesz dlaczego tak uważam? Bo ta, która chce usunąc zrobi to niezaleznie czy aborcja jest legalna czy nie. Jak będzie chciała to wyskrobie albo o nas w podziemiu albo u sąsiadów na legalu. natomiast ta co nie mysli o usuwaniu dziecka nie usunie nawet gdyby talony na aborcje były dodawane za darmo do porannej kawy na stacji benzynowej. Dokładnie to samo jest z narkotykami. Kto chce ćpac wykopie dragi spod ziemi a kto nie chce nie zazyje nawet jak będa w spozywczaku lezaly obok gum orbit.

Gość kaszfaba
"10 kobiet miesięcznie to gdyby byla legalna swoje dzieci zabijałoby ze 2 tysiace kobiet." Byloby o 2 tys mniej nieszczesliwych istnien na swiecie. Malo tego. Z dzieci z rodzin patologicznych, z dzieci zaniedbanych nie wyrosna odpowiedzialne jednostki, tylko nastepne pokolenie patologi. Po co?

Gość offerma1
"Nie wy będziecie wychowywać cudze dzieci, więc nie próbujcie decydować za innych" to nie znaczy że mamy pozwalać na ich mordowanie. w zasadzie "za innych" nie robię nic, wszystko za siebie. co nie oznacza że muszę się zgadzać na zbrodnie o ile tylko mnie nie dotyczą. "Tak samo jakbyś zabijał antykoncepcją plemnika" kolejna której "poglądy" wynikają z tego że zamiast na lekcje biologii chodziła na wagary.

Gość Patrząca z boku
jestescie tak prózne i proste dlatego jestescie za zabijaniem (aborcją) bo tak jest najłatwiej:) Wybzykasz sie bez ograniczen i bez zastanowienia a potem wziasc odpowiedzialnosc za to co sie robi to juz jest trudniej prawda?:D najlepiej sie zabawic a potem nie miec odpowiedzialnosci za to co sie robi aaa jak:D bo przeciez prosciej zabic swoje dziecko - nie trzeba sie martwic, nie trzeba wydawac na nie kasy, nie trzeba rozwiazywac roznych problemow zwiazanych z wychowaniem. PRÓZNE MORDERCZYNIE :)

Gość offerma1
"Bo ta, która chce usunąc zrobi to niezaleznie czy aborcja jest legalna czy nie." a ten kto chce ukraść, zamordować, zgwałcić to nie? może trzeba zalegalizować?

Gość Patrząca z boku
kaszfaba JAJA SOBIE ROBISZ?:D A KTO POWIEDZIAL,ZE NA SWIECIE MAJA BYC TYLKO IDEALNE OSOBY? Z DOBRYCH DOMOW ITP?;D TY TAK POWIEDZIALAS I TAK MA BYC?:D A KTO DO CHOLERY CI POWIEDZIAL,ZE TE DZIECI NIE BEDA SZCZĘSLIWE??

a ten kto chce ukraść, zamordować, zgwałcić to nie? może trzeba zalegalizować? Różnica jest taka, ze morderce czy gwałciciela sie zazwyczaj lapie i osadza a kobietę po aborcji nie nawet jak każdy wie, ze sie poddała zabiegowi. SWięc po chuj cos za co sie nie idzie siedziec ma być nielegalne???????

Gość Patrząca z boku
Nox Anielica TO CO TY TU JESZCZE ROBISZ?:D POWIEŚ SIĘ,BO I TAK ZDECHNIESZ PRĘDZEJ CZY POZNIEJ:D

Gość poreeecz
offerma1 tak zawziecie bronisz nienarodzonych dzieci,a ja jestem ciekaw czy do pomocy biednym rodzinom tez jestes taka chetna...?

hej Vamos :) jak juz mnie mamusia urodzila, to ledwo...ale jestem. natomiast wy jestescie glupi, bo kazda babka z wlasnym cialem i tak zrobi co zechce...

No włąsnie na tym bajer polega żeby urodzic dzieciara, który bedzie glodny i bez opieki medycznej :)

Gość Patrząca z boku
Vamos od tego jest antykoncepcja:D nie stac cie na gumki?:D to kutassska wsadzaj tylko do buzi:D

Gość Patrząca z boku
Vamos to kutassek niech ząbki czysci:D

Ja nie usune, ale moje dziecko bedzie wyjatkowo. Natomiast jak widze te pseudo matki patologiczne, gdzie nawet o wlasny rozwoj nie potrafia zadbac a co dopiero dziecka...potem takie penery wyrastaja :o Wy ich tu bronicie przed wyskrobaniem, a jak sie urodza to was napadna. Ja napad przezylam i wg mnie takie jednostki trza likwidowac. Same zyja, ale zabija innych. Proste.

Gość offerma1
"a kobietę po aborcji nie nawet jak każdy wie, ze sie poddała zabiegowi." ale lekarza tak, może trzeba zacząć i kobietę karać. w końcu to ona zleca zabójstwo. "Dla ciebie morderstwo a dla mnie antykoncepcja po a nie przed" znowu prymityw swoje prostackie wywody snuje. antykoncepcja pochodzi od łacińskiego "anty conceptio" czyli przeciw poczęciu (zapłodnieniu) więc po zapłodnieniu nie ma mowy o "antykoncepcji" jest tylko zabójstwo.

Gość kaszfaba
Patrząca z boku Nie wiem czy beda szczesliwe czy nie. Ale JA :D nie bede szczesliwa kiedy moje ciezko zarobione pieniadze i podatki zamiast isc na cos co zmienia zycie na lepsze, ida na dofinansowywanie patologi :D Ty masz prawo szczekac na temat zakazu aborcji, ja na temat niecheci do utrzymywania patologi :P W tej chwili aborcja w Polsce jest zakazana. Podziemie aborcyjne oczywiscie kwitnie. Kobiety, majace mozliwosci finansowe jak zechgca i tak usuna. Mnozy sie wlasnie patologia, bez szans na lepsze jutro.

Gość Patrząca z boku
Nox Anielica ty jeszcze tutaj?:D przeciez mialas sie powiesic:D P.S. ciekawa jestem czemu mi nie odpowiedzialyscie na moje pytania:D zatkało kakao morderczynie?:D

Gość Dobrawka88
Vamos...jak patrzę teraz na swoją 13-miesieczną córę któa nie była planowana, za którą ja i mój obecny mąż wzielismy odpowiedzialnosc i przez głowę nie przeszła mi aborcja i czytam te twoje PIERDY to bym cię na Sybir wysłała żebys się nauczyla zycie szanowac. Bo tylko mały intelekt potrafi niszczyc inaczej gdybys choc trochę patrzyła na to z ludzkiej strony tępiłabys to co poprawnie nazywac sie winno ŻYCIOBÓJSTWO.

Gość offerma1
"tak zawziecie bronisz nienarodzonych dzieci,a ja jestem ciekaw czy do pomocy biednym rodzinom tez jestes taka chetna...?" a co ma jedno z drugim wspólnego? jak uratuję człowieka przed utonięciem to mam go do końca życia utrzymywać bo nie chciałem spokojnie patrzeć jak się topi?

No właśnie co jest wieksza patologią skrobanie sie po garażach czy w na legalu w klinice ?

Jestem po dwoch probach i wiem, ze to wszystko jest w gruncie rzeczy gowno warte :) Ale ludzie otaczaja sie plastikiem, aby nie zwariowac. Ot co. I dorabiaja czasem zbedne filozofie. Tylko wyrafinowani i rozwinieci duchowo ludzie powinni sie rozmnazac, a nie ludzie gowna 🖐️

Gość Dobrawka88
Ja nie usune, ale moje dziecko bedzie wyjatkowo Noxa Ty masz juz ponoc dziecko

Gość offerma1
"No właśnie co jest wieksza patologią skrobanie sie po garażach czy w na legalu w klinice ?" no ba, skandal. a gwałciciele muszą się kryć gdzieś po ciemnych parkach. jeszcze się biedacy przewrócą, nosek rozbiją, kataru dostaną. trzeba gwałty zalegalizować żeby mogli to robić w cywilizowanych warunkach.

Gość Dobrawka88
za to CIę muszę pochwalic :P Tylko wyrafinowani i rozwinieci duchowo ludzie powinni sie rozmnazac, a nie ludzie gowna

Ja jak patrze na moja półroczna córke i bardzo się ciesze, ze mam ja teraz we własnym mieszkaniu z kasa na koncie, jest zadbana i stac mnie na prywatne kliniki kiedy tylko kichnie i kompletnie nie żaluje że 9 lat temu był w moim zyciu epizod pod tytułem aborcja W przyrodzie nic nie ginie i na wszystko jest ODPOWIEDNI MOMENT P.S. jestem facetem