Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosc ludzi mnie wykancza

Ludzi mi zazdroszcza tego ze mam wygodna prace! Dlaczego?

Polecane posty

Gość jdasgadg
jest lepszy bo ma pracę :) czystą i przyjemną a nie fizyczną.

Gość o żesz w morde też ci
zazdroszcze

Gość nie pytaj się głupio bo t
niesprawiedliwe co się dzieje na tym świecie.

Gość Hitachi
z

Gość FanWszysztkichUrzędników
wszyscy co pracują po urzędach zatrudnieni są po plecach:) ci starsi urzędnicy nawet nie maja kierunkowego wykształcenia, a dzisiaj by się tam dostać TRZEBA mieć kierunkowe (dotyczy to osób bez znajomości).Rozpisuje się niby konkursy które od początku są fikcją;) bo oni już dawno mają swojego człowieka upatrzonego;) ot farsa i tyle a ciotka mojego kuzyna pracuje w brytyjskim pośredniaku i dostałą tą pracę bez znajomości - wystarczyło tylko wykształcenie oraz dobra znajomość języka. Polska to kraj urzędników, każdy chce siedzieć za biureczkiem i pić kawkę a robić niedługo nie będzie komu;)

Gość jaka ja jaka
Ludzie, czego wy zazdroście ?? Pracy za 1100,00 zł , pensja jest żenująca !!! Za taką kasę całe życie będziesz mieszkać z rodzicami , a i tak ciężko. Nie wyobrażam sobie, żeby facet przynosił taką kasę do domu. MASAKRA. Chyba już lepiej robić u prywaciarza. A ludzie po studiach , naprawdę chcielibyście taką pracę za taką kasę ???? Tak się cenicie ???

Gość chyba wiem co ci dolega
to dlatego tak trudno załatwić cos i przetłumaczyć durniom w urzędach. Tak to jest jak naprzyjmują niekompetentnych tłumoków co sami nie wiiedza co tam robią