Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se sseee ssss

Dlaczego kobieta która umawia się na seks jest uwazana za dziwke ??

Polecane posty

Gość mireczkaa
Kaitana- Czego dowodzi ten link? Napiszesz mi w końcu w jaki sposób prezerwatywa szkodzi zdrowiu?? Bo z tego, co wiem raczej zapobiega wielu chorobom przenoszonym drogą płciową... A, ze jest nienaturalna?? Matko, makijaż czy farbowanie włosów też jest nienaturalne :)

Gość ale przeciez naturalne
metody mogą być skuteczne jesli kobieta ma regularne cykle, co do dnia, bo inaczej mozna zaliczyc wpadke, kataina wypierdalaj juz stad

Gość teraz niewiele kobiet
ma normalne 28dniowe cykle kataina jestes idiotka pasujesz do loosera

Ale wy jesteście tępi. Nie mam na myśli tutaj współżycia w dni teoretycznie niepłodne, ale sprawdzenie, kiedy są dni płodne, a kiedy nie i współżyć w niepłodne. Ale najłatwiej oczywiście wyzywać.

Gość mireczkaa
no to co z tą szkodliwościa prezerwatywy? Kaitana, skoro piszesz, że są niezdrowe chyba powinnaś to wytłumaczyć, prawda? Możesz pisać, że są nienaturalne. Ale niezdrowe? Albo niewygodne? Ja np. nie widzę niewygody- no może tylko fakt, że czasem zabija spontaniczność. Ale gdzie ta szkodliwość dla zdrowia??

jak się nie umie ich stosować to wiadomo, że są mało skuteczne masz bardzo ograniczone myślenie

Gość kaitana a ty umiesz je
stosowac??:D sama jestes dziwica i gowno o seksie wiesz, naczytalas sie katolickich bredni i klepiesz te glupoty bez sensu lepiej wytlumacz co z ta szkodliwoscia prezerwatywy, wlasnymi slowami tak jak umiesz

ja nie mam potrzeby narazie ich stosować Ale są tacy, co całe życie stosują i do tej pory nie mają dzieci Skąd Ty możesz wiedzieć, co ja wiem? Bredni to Ty się naczytałaś, tylko, że feministycznych. Tam chyba pisało jasno i wyraźnie, że antykoncepcja szkodzi zdrowiu, bo źle wpływa na psychikę, nie umiesz czytać ze zrozumieniem?? To się wróć do podstawówki

Gość mireczkaa
Kaitana- słuchaj, tam wcale nie pisze, ze prezerwatywa szkodzi zdrowiu psychicznemu. Tam jest napisane, że antykoncepcja (mechaniczna jak wnoszę) jest sprzeczna z naturą człowieka, bo sprzyja nieograniczonemu korzystaniu z seksu. Dziewczyno, przeczytaj to dokłądnie i napisz, czy się z tym artykułem zgadzasz, bo wydaje mi sie, ze bezmyślnie coś skopiowałaś....

Tam jest napisane, że antykoncepcja (mechaniczna jak wnoszę) jest sprzeczna z naturą człowieka, bo sprzyja nieograniczonemu korzystaniu z seksu. No właśnie. Jest sprzeczna z naturą człowieka. Już milion razy to czytałam i się z tym zgadzam.

Gość mireczkaa
a zwróciłaś uwagę na słowo "SPRZYJA"? Czyli nie powoduje, że używając antykoncepcji będziemy, niejako z automatu, nieograniczenie korzystać z seksu. Czyli zakładając sytuację, że używamy prezerwatywy w dni potencjalnie niepłodne a powstrzymując się w dni potencjalnie płodne- wciaż jest niezdrowa?