Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny studentttttt

odnośnie tego tematu że można przetrwać za 400zl miesięcznie

Polecane posty

Gość witamy bogacza
na forum, czyli ------------>babeczki w kropeczki, który jak kupi worek kartofli, to będzie żarł codziennie frytki, jak karkówkę to przez tydzień karkówka. I pamiętajmy zarabia 600 zł dziennie i to jeszcze biegając po całym mieście za "promocjami".

Gość Ewkkkk22
babeczki chcesz powiedziec ze na promocje w marketach zeby kupic proszek w podartym opakowaniu (jak w jakims innym temacie to opisywałes) jezdzisz taksowką? I jak to jest, ze niewazne o jakiej porze dnia pojawi sie temat o oszczedzaniu/tanich zakupach to zawsze Ty w nim jestes i prowadzisz kilkustronicowe dysputy o wspaniałosci mozliwosci kupienia 20 kg przecenionego kurczaka w kerfurze? ja tez jestem w tej chwili dosyc zamozna osobą ale z racji skromnego zycia wczesniej cenie oszczednosc i racjonalne gospodarowanie funduszami. Tyle ze moim skromnym zdaniem Twoj sposob/styl wypowiedzi i fiksacja na temacie wskazuje ze chyba rzeczywiscie stawiałabym na jakies zaburzenia psychiczne. Moze spowodowane zyciem kiedys w nędzy, nie wiem

Gość witamy bogacza
najpierw naskakuje na kogoś kto nie kupuje najtańszego badziewia, a potem pisze "...samochodu nie posiadam. Taksówki wygodniejsze. ", czyli to nie pomykasz MPK tylko wydajesz tyle kasy bez sensu na taksówki? Jedno wyklucza drugie. Prawda? Żresz najtańszą karkówkę a potem wozisz się taksówką? Pisz jeszcze, bo jeszcze trochę a sam sie pogubisz w ty co piszesz bałwanie!

Gość orzeszki ziemne w chrupkiej sk
psychol babeczki jest z tych, co to jezdza taksowka do oddalonego o 10km innego marketu bo tam cukier jest o 20gr taniej, ale ze wyda na paliwo i stracony czas 20 zł więcej to juz niewazne, wazne ze 20gr zaoszczedzil na cukrze :d psychol :d

Gość Madziuchna BLADŹ
NASZ KROPKI NA PROMOCJE DO BIEDRONKI I LIDLA WOZI SIĘ TAKSÓWKAMI! i CO ZATKAŁO KAKAŁO WSZYSTKICH? TO JEST GEST. SZACUNEK DLA KROPKIEGO!

Gość buhahahahhahsgsdghshha
teraz "Babeczki w kropeczki" siedzi i zawija sreberka

Gość buhahahahhahsgsdghshha
a biorąc pod uwagę, że rano pisał o bliskim końcu świata, to chyba nie ma sensu tak oszczędzać

Gość popluł się popłakał
i jak zawsze poszedł obrażony

Gość do babeczki w kropeczki
no co, cioto? już skończyłeś wywody półmózgu? Prawo jazdy jest tylko dla normalnych prawda?!?

no tak, to ten debil udziela sie na topiku o koncu swiata i straszy ludzi :o nie dosc ze chory psychicznie i mitoman to jeszcze nawiedzony, nie ma co frajer robic z czasem wolnym, ktorego notabene ma 24h na dobe, to wyszukuje w necie teorii spiskowych. chory na łeb.

Nie wiem jak innych, ale mnie przerażają takie indywidua jak "babeczki...". I w dodatku chce od wszystkich wyciągać numery telefonów - psychol jak nic! Chociaż z drugiej strony to tak sobie myśle (po częstotliwości siedzenia tej istoty na kafe), że to może być jakiś niepełnosprawny, zgorzkniały człowiek, który nienawidzi innych ludzi i dlatego w każdym upatruje debila, jeśli tylko nie zgadza się z jakąś jego opinią. W dodatku przypisuje innym dokładnie takie cechy, jakie sam reprezentuje. Najgorsze jest to, że zignorować go nie można, bo zapewne i tak powróci pod inną ksywą. Jak to ktoś wcześniej napisał - kafe naprawdę schodzi na psy :(

taa podam mu nr telefonu a on potem bedzie stalking uprawiał moim kosztem :d

Gość normalny to on nigdy nie był
czasem pewnie bierze leki i jest lepiej, a jak nie bierze to lada od Lidla do Lidla

Gość burzujka pelna geba
Wlasnie wrocilam z pysznego obiadku w restauracji. Kosztowal niewiele, bo ok. 50zl calosc, z napojami, potem jeszcze mala kawka i deserek. Babeczki w kropeczki, ile za to bys mial karkoweczek z promocji?

Gość ja kupuje najczęściej
w biedronce. Jajka , warzywa i owoce na targu u zaufanych sprzedawców. Mają drożej niż w marketach, ale wiem co jem. Ryb nie kupuje w marketach ze względu na ilość lodu często przewyższająca wagę ryby. Tylko w sklepie rybnym. W marketach poluje na promocje, typu dwie herbaty w cenie jednej itp. Jak mam czas robię obiad na dwa dni, np pierogi, kugiel ziemniaczany itd. Bardzo lubie słodycze, staram się piec sama zamiast kupować batoniki czy paczkowane ciasteczka. W biedronce kupuje sery, twarożki, jogurty, cukier, mąkę, kaszę, ryż, ciemne pieczywo, przyprawy, lody, wodę mineralną środki kosmetyczne typu chusteczki, mydło w płynie, płyn do płukania i wiele innych wypróbowanych już produktów. Jak mam ochotę kupuje chipsy, czy colę, piwo. Nie odmawiam sobie, ale też staram się nie szastać kasą na lewo i prawo.

Gość nie dał rady
buhahahhahhahah

Gość ja kupuje najczęściej
hehe, nie popadajmy w paranoje;) Restauracje są dla ludzi, puby też i nie warto wydzielać sobie 50 zł i rezygnować z obiadu w knajpie czy tam kina, tłumacząc że można przygotować posiłek samemu czy obejrzeć film w domu. Nie po to człowiek zarabia;)

Gość za 400 nie ale za troche więce
kupujesz codziennie 5 bułek ... liczmy 2 złote i do tego 2 margaryny liczmy 6 zł .. Czyli 30 * 2 = 60 zł +6zł = 66zł plus opłaty to bd 150 za internet, telefon , prąd 200 zł gaz: 50 zł kanalizacja: 20 woda- nie wiem bo nie mam(w sesie mam ze swoje studni) Tylko co to za życie takie ciućkanie na wszystkim ??

a ja sie wypowiem na temat, podam przyklad - bylam na wakacjach nad morzem w trojmiescie, gdzie ceny są generalnie duzo wyzsze niz np u mnie w miescie (centrum), moglam chodzic do restauracji i wydawac na obiadki po 30 zł dziennie, ale wolalam pojechac do sklepu dla biedoty :P i wydac 30 zł (slownie trzydziesci) na bulki, mieso (piersi z kurczaka), jakis ryz, cos slodkiego i alkohol (tak, litrowa sangria w biedrze kosztuje jakies 12 zł) - kalkulujac wszystko - zostało mi wiecej kasy na imprezy czy inne wydatki niz gdybym jadała jakies shoarmy czy ryby z frytkami dzien w dzien;)

Gość jiojio
Takich babeczek w kropeczek w UK i ogolnie za granica jest mutlum. Kupuja tylko w lidlu, najtanszy chleb tostowy, jakies konserwy i jada na tym cale miesiace, masturbujac sie do skarpety z zaoszczedzonymi funciakami....

Gość moze odpowiesz na te taxi
tak chętnie cytujesz innych i pouczasz, więc jak to jest? Jeździsz do Biedronki taksóweczką cioto?

Mam nadzieję, że te bzdety to prowokacja bo jak rzeczywiste myślenie, kojarzenie i wyciąganie wniosków to ja się nie dziwię, że ten kraj schodzi na psy. Takich ludzi jest na pęczki - zawistnych, zazdrosnych i po prostu zdrowo jebniętych przez swoją biedę.

Gość a nie taniej na spotkania
jeździć MPK?

Gość a nie taniej na spotkania
poza tym z tobą z realu nikt nie chciałby mieć do czynienia, więc na jakie spotkania jeździsz. Z niewidzialnym przyjacielem?

A teraz popluj się i wpadnij w kolejny słowotok. Prawdy nie ukryjesz - jesteś chorym człowiekiem z kompleksami jak stąd do Burkina Faso. Dalej zniżać się do twojego poziomu nie będę trollu. Zadzwonić chciałem ale nie masz jaj, żeby porozmawiać. Więc ściśnij dupę i spłyń kmiocie albo pisz sobie dalej ale już sam do siebie tym razem.