Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

slubujemy - WRZESIEN 2012 :)

Polecane posty

twoja Patrycjo fryzura tez fajna. ogladalam ja i nawet zapisalam sobie w swoim albumie z fryzurami. ja musze napisac ale tylko o prezentach. znalazlam taki fajny zeby zamiast prezentow to koperte bo ja przeciez nie przewioze zadnych prezentow do anglii. a ty cos takiego wpisujesz?

my sobie postanowiliśmy, zeby zamiast kwiatów ludzie poprzynosili jakieś maskotki i dać dzieciakom z Domu Dziecka, który niedaleko jest. Bo po co mi kwiatki, jak i tak kipną po tygodniu... Tylko nie wiem, czy to wyjdzie. Koleżanka kiedyś tak zrobiła i wszyscy przynieśli coś dla dzieci. Jakbyśmy faktycznie tak zrobili, to bez wierszyka raczej, tylko normalnie napisać jednym zdaniem. Chyba, ze znajdzie się jakiś sensowny wierszyk. A na zaproszeniach co chcecie? Bo mnie się nie podobają za bardzo te rymowanki takie ... Jakieś 2 cytaty fajne i "normalne" zaproszenie na ślub i przyjęcie.

Ho Ho Ho dziewczyny :D No i Mikołajkowo się zrobiło dzisiaj ;) śnieżek popruszył odrobinkę ;) ja nie znalazłam jeszcze nic pod poduszką :( :D ale jak wrócę z pracy, to jeszcze raz luknę ;) Co tak wczoraj zniknęłyście? ;) Ja wieczorem oglądałam sobie fryzury różne i żadna mi się nie spodobała jakoś szczególnie ... Jak przyjdzie do czesania to chyba zdam się na mojego fryzjera, zawsze coś fajnego czarował na moich włosach, więc mam zaufanie do niego ;) Nie wiem czy się Wam "chwaliłam" , ale do Bożego Narodzenia od tamtej środy postanowiłam nie jeść słodyczy i czipsów. Co rok przed BN i Wielkanocą tak sobie zakładam. Wczoraj miałam tak gigantyczne załamanie, ze mało co bym nie wytrzymała, ale zjadałam gruszkę i jakoś mi przeszło ;) Ten rok jakiś ciężki...

hej dziewczyny :D jak tam mikołaj przyniósł prezenty czy zabladzil gdzies po drodze? Zdaje relacje z niedzielnej wizyty tesciow. Ojciec W. w sumie jest w porzadku, rozmawial ze mna normalnie, zakochal sie w malej od razu :D tesciowa, no coz z lekka rezerwa do tego wszystkiego podeszla, stwierdzila ze Amelka jest sliczna i ze wiadomo ze po tatusiu, chciala mi dowalic, ale moj W powiedzial a jego tata potwierdzil ze po tatusiu to ona niegrzeczna a ladna po mamusi :) oczywiscie "tesciowa" zrobila wyklad ze zdenerwowalo ja jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, ze nie po katolicku itp itd. od razu zapytala czy chrzcimy corke. oburzona powiedzialam ze oczywiscie ze tak i ze slub koscielny tez bierzemy. to sie troche przymknela. ogolnie bylo sztywno, mily byl tylko "tesc" a W.wkurzony na matke. a Amelka wszystko miala w dupci :D

hej Asiu :) no to spoko, że już jakoś się zaczynają rozkręcać teściowie - a właściwie teściowa. Jeszcze parę wizyt i zmięknie przy Waszej małej słodyczy :) To jest pewnie typ mamusi, dla której syn jest naj, a jego Narzeczona nie umie się nim zaopiekować tak jak ona ... ? ;) dobrze, ze Twój W jest z Tobą i nie pobłaża mamie :) Nie daj się kochana :) Wszystko będzie dobrze na pewno :) Prezenty mikołajkowe są ;) udane :]

dziewczyny dzis mam caly dzien wolny..i buszuje po necie w poszukiwaniu najlepszego fotografa i kamerzysty ale nie moge nic znalezc...powinnam juz miec pospisywane umowy bo przeciez to tez nalezy szybko zalatwic tak jak sale...juz w krotce styczen a ja nadal tego nie zalatwilam ....jestem zalamana ;/ bardzo zalezy mi na tym zeby miec dobrego fotografa...mimo ze jestem ladna dziewczyna to jestem niefotogeniczna, boje sie jak powychodze na zdjeciach ;/ wy juz wszystkie macie kamarzyste i fotografa??

jeszcze pytanie z innej beczki :) bedzie ktoras z was przedluzac rzesy na slub? myslalyscie o tym? wiem, ze to troche kosztuje ale ja sie chyba zdecyduje...kiedys mialam ladne dlugie rzesy, ale poszlam na impreze z kumplem, podczas zabawy niechcacy dostalam od niego lokciem w oko...po kilku minutach poszlam do toalety bo strasznie mnie bolalo...patrze w lustro i...myslalam, ze dostane zawalu...nie mialam rzes w ogole, wszystko zostalo wyrwane...to byla masakra wygladalam jak ufooo...na szczescie rzesy szybko odrosly ale nie sa juz takie dlugie i piekne, sa krotkie i czesto wypadaja...dlatego sie raczej zdecyduje na przedluzania...

jeszcze pytanie z innej beczki bedzie ktoras z was przedluzac rzesy na slub? myslalyscie o tym? wiem, ze to troche kosztuje ale ja sie chyba zdecyduje...kiedys mialam ladne dlugie rzesy, ale poszlam na impreze z kumplem, podczas zabawy niechcacy dostalam od niego lokciem w oko...po kilku minutach poszlam do toalety bo strasznie mnie bolalo...patrze w lustro i...myslalam, ze dostane zawalu...nie mialam rzes w ogole, wszystko zostalo wyrwane...to byla masakra wygladalam jak ufooo...na szczescie rzesy szybko odrosly ale nie sa juz takie dlugie i piekne, sa krotkie i czesto wypadaja...dlatego sie raczej zdecyduje na przedluzania...

hej ancymonko :) w ogóle napisz jak masz na imię ;) ile lat i województwo, to Cię doskobnę do listy ;) My kam i fot zamawialiśmy w czerwcu. U nas ciężko z terminami u tych "popularnych" firm... Poszukaj czym prędzej kogoś lepiej. Co do rzęs, to nie będę robiła przedłużania. Moja kuzynka miała doczepione sztuczne, parę tylko na końcach i super wyglądała. Tak naturalnie. Może na coś takiego bym się zdecydowała. Mam długawe rzęsy, ale nie zaszkodziłoby jeszcze je wydłużyć ;) Przygodę miałaś niefajna ze swoimi rzęskami ... Ja w ogóle nie wiem jak dam sobie rzęsy pomalować :/ zawsze jak ktoś mi chciał maznąć, to zamykałam oczy :D ciężko :/

dobrze ze jestes Aniu :) problem w tym, ze nie wiem kto jest dobry a kto nie, bo nie zawsze to w rzeczywistosci tak wyglada jak oni wypisuja na swoich stronach internetowych...znajomych tez nie popytam bo do tej pory nie podobaly mi sie zadne zdj i filmy ze slubow...wszystko tak jakby na oodczepke robione... ja jestem Ania, slaskie....:) to wszytsko nie jest takie latwe jak myslalam... :(

a mam latek 21 , spodobaly mi sie zdj kumpla ze slubu ale nie mam z nim teraz kontaktu i nie moge zdobyc namiarow na tego fotografa ...

masz o tyle trudno, że nie możesz jechac do firmy i obejrzeć wszystkiego... My jak byliśmy umowę podpisywac z dj-em, to zapytał, czy mamy kamerzystę już i fotografa. Powiedzieliśmy mu, ze nie i nie mamy nawet na oku za bardzo żadnej (tylko nad jedną się zastanawialiśmy taką najsłynniejszą :D u nas) i mówi, ze nam pokaże fajny film, który mu się bardzo spodobał, a dostał go od młodych. No i jak włączył, to faktycznie wow :) taki inny, niż te wszytskie. No i zadz zapytałam, czy mają wolny termin i umówliśmy się na spotkanie. Pojechaliśmy, zobaczyliśmy zdjęcia i zapisaliśmy się od razu :) A teraz ja pytanie z zupełnie innej branży :D czy wosowałyście kiedyś może sobie pachy? Bo ja o tym myślę już jakis czas, ale odwagi mi brakuje :D nie wiem, czy to bardzo nie boli ... Bo po takim woskowaniu to fajnie gładko jest i bez czarnych kropek na drugi dzień, jak po maszynce :/

asiax161 - 01.09 - Asia - 23 lata - dolnośląskie asiek12345 - 01.09 aksamitkaaa - 01.09 Minia Flo - 01.09 Inna 23 - 08.09 Lipsss - 08.09 - Patrycja - 22 lata - Warmińsko-Mazurskie Zakochana Ania :] - 08.09 - Ania - 23 lata - łódzkie katie3231 - 15.09 - Kasia - 25 lat - lubelskie Sofi90 - 22.09 - Malwina - 21 lat - lubelskie panna_młoda 1989 - 29.09 - Ula - 22 lata - mazowieckie ancymonka - 29.09 - Ania - 21 lat - śląskie No i jesteś na oficjalnej liście naszej Aniu :)

myslalam o tym Aniu ale tez sie zastanawiam...mysle, ze napewno boli...jednak czego kobieta by nie zrobila zeby pieknie wygladac..:) mysle, ze powinnysmy sobie liste zrobic na jakie zabiegi wybieramy sie przed slubem..jak myslicie?? musimy wygladac pieknie tego dnia :)

Hej Ania ja też będe przedłużała rzęsy bo moje własne są krótkie, nigdy jeszcze tego nie robiłam ale dziewczyny które mają takowe, bardzo je sobie chwalą

takie rzesy wygladaja oszalamiajaco :) podobno utrzymuja sie tak do miesiaca, tylko nie wiem jak sprawa wyglada pozniej? chodzi mi o to w jakim stanie sa nasze wlasne rzesy...

Z tego co wiem z własnymi nie jest raczej żle, a pózniej chodzi się tylko na wypełnienie. Ale to prawda efekt jest nieziemski nawet nie trzeba ich malować tuszem:)

no własnie, na co my się musimy decydować, zeby ładnie wyglądać :D Musze się jeszcze zastanowić z tą depilacją ;) A ja się zastanawiałam jeszcze nad trwałym podkręceniem rzęs - nie wiem też co to. Kosztuje 70zł w salonie u nas. Anusia dobry pomysł z tą listą :D róbmy wszystko na listach ;)

to ja zaczne :) * napewno jakis masaz stop (przed samym slubem) * depilacja woskiem * moj kolega jest masazysta, wiec napewno sie do niego wybiore na masaz goracymi kamieniami - rewelacja ! * napewno skorzyustam z mikrodermabrazji * moze jakies zabiegi na dekolt * troszke solarium, lecz z umiarem ;) *paznokcie *fryzura * duzo cwiczen * przedluzania rzes * regulacja brwi * i napewno jakies zabiegi na twarz ale nie wiem jakie, moze kosmetyczka cos doradzi jak mi sie cos przypomni to napisze :) a kiedy umawiacie sie z fryzjerka i kosmetyczka? trezba tez wczesniej sobie termin zamowic :)

Bardzo dobra lista:) ja do niej dodam jeszcze diete w połączeniu z ćwiczeniami Ja pewnie do kosmetyczki zaczne chodzić koło wiosny żeby wczesniej troche zrobić te zabiegi dotyczące twarzy i odrazu pewnie "zaklepie" termin na dzień ślubu jak i próbnego makijażu. Dobrze,że chociaż z fryzjerem nie mam problemu:)

dziewczyny a bedziecie zakladac rajstopy/ponczochy? wiem, ze to zalezne od pogody :) ale jesli zajdzie taka koniecznosc to jakie? biale czy brazowe? ja sczerze to wolalabym bez..

jeśli chodzi o umawianie się do fryzjera, to jakoś teraz w grudniu jak będę u niego, bo pytałam się kiedyś, to powiedział, ze nowy kalendarz w grudniu będzie miał, to mnie zapisze już ;) później jeszcze na plener trzeba zaklepać termin. Do kosmetyczki to dużo później. Ale tych zabiegów wypisałyście dziewczyny ;) ja to nie wiem, co będę robiła ze sobą :D jak napisałaś Aniu o tym masażu to aż mi się zachciało takiego :P Ja na solarium nie idę, zawsze parę wizyt na słońcu mi wystarcza :) Rajstopom mówię stanowcze NIE ! Nienawidzę rajstop i od małego nigdy nie nosiłam ich. Teraz sporadycznie, jak chcę założyć krótką spódniczkę. Pończochy - tak :) ale nad kolorem się nie zastanawiałam. Koleżanka miała teraz białe. Nie wyglądają źle moim zdaniem. Znów robię sobie chillout'owy wieczór ;) książka i pod koc :D

Zmarła moja babcia:( Jestem wykończona, dopiero dziś pospałam dłużej, wczoraj był pogrzeb. Nie spodziewalam się jej śmierci. Wiedziałam, że jest już starszą i schorowaną osobą, ale nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko może odejsc. Nawet nie zdążyłam się pożegnac. Zawsze mi się wydawało, że zdążę ich odwiedzic... i nie zdążyłam:(

bardzo Ci wspolczuje Pati... badz silna i trzymaj sie jakos... to naprawde ciezkie chwile kiedy odchodzi od nas ktos bliski.. :(

Strasznie mi przykro z tego powodu. Przesylam wyrazy wspolczucia. Mam nadzieje ze jakos sie trzymasz.