albinka 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Zjadłam juz filecika :D. Planuje juz dzis nic nie jesc. I tak powoli mija pierwszy dzien. Za chwilke wezme sie troche za sprzatanie bo przez cały dzien mi sie tak jakos leniem poleciało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Bałam sie dzis wejsc rano na wage ale jutro to uczynie bo umieram z ciekawosci i boje sie jak ch...a:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Hej! Ja wlasnie wrocilam, mialam aktywny dzien z corcia. Przed chwila zaliczylam bardzo dlugi spcerek:) Na lunch dzis byl brazowy ryz z krewetkami i warzywami:) Pychotka!!!! Na kolacje mam jeszcze troche wolowinki od soboty. Dzis mam wieczorem aerobik, ale moj maz sie rozchorowal, wiec nie wiem czy pojde. Lezy obloznie w lozku, wiec pewnie ńie zostawie mu malej na glowie...zobaczymy. Jak nie pojde to odpalam cwiczenia na wii i zaczynammoj wlasny aero w domku!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 23, 2012 :) wszystkim dobrze idzie jak widzę :) Ja miałam 2 jajka na śniadanie , salate i cous cous na lunch, na kolacje cielecine z warzywami @Albinka myśl pozytywnie, pomaga :) Idę ćwiczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 23, 2012 MYśle myśle :D Własnie w lazience obcielam sobie włosy. Nieduzo ale jednak. Musialam sie odstresowac :) Nic juz po obiedzie nie jadlam i nie mam zamiaru. Wcale głodna nie jestem ale cos słodkiego moze i by przeszlo ;) zartuje. wzielam sie ostro za siebie. Chce fajnie wygladac na balu a potem po jeszcze lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 23, 2012 ja wrocilam wlasnie z pracy...zdechla ;) zjadlam minimum tego o na dzis planowalam , a kilometrow nabilam duuuuuuuzo wiec pewnie spalilam wczorajsze szalenstwo ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Udalo sie dzis bez grzeszkow:) tylko aerobiku nie bylo, poszlam nastawiona na ostre cwiczenia a tu nici... Dobrej nocki Roksa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 23, 2012 hahaha udalo sie i mysle ze juz tak nie zbladze ;) dzis w pracy rozmawialismy o cwiczeniach izotermicznych...musze sie chyba troszke na tym skupic, bo ponoc daje zaskakujace efekty. zobaczymy ;) pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Styczeń 24, 2012 Dzień mi minął wczoraj planowo :) Na wieczór za dużo posubałam, ale tak to jest jak szykuje się późno jeść do pracy. Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Witam. To moj drugi dzionek. Od rana wyladowalam z malym znowu u lekarza. Mam zwolnienie do konca tygodnia. Wlazłam na wage i mile zaskoczenie. Nie wiem czym spowodowane bo raczej nie pierwszym dniem diety;) W kazdym razie ta dieta najbardziej mi sie widzi a jesli jeszcze bedzie dawala efekty to bedzie bajecznie :D Milego dnia dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Jestem dopiero po poznym sniadaniu. Musze zabrac sie Za sprzatanie. Trzeba sie troszke poruszac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 roksa- a co to za cwiczenia izotermiczne??? Albinka-bedzie dobrze, dietka jest fajna. tylko nie mozna dobie pozwalac na grzeszko na poczatku, bo potem ciagle chce sie grzeszyc...;) Ja na rzie sie trzymam, choc najgorsze sa wieczory jak zasiade prze tv i chce mi sie cos poskubac...chyba zrobie chipsy warzywne, sprobuje przynajmniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Najbardziej to mnie zawsze gubi czekolada i to w kazdej sytuacji. Moj mąż spi po nocce mały rysuje a ja sprzetam ale jak widac co chwile zagladam tutaj. Jeszcze mam tydzien wolnego wiec bedzie mi latwiej dietowo bo wiecej mam czasu na przemyslane potrawy wg diety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Cześć! Ja tez dopiero przed chwila jadlam śniadanie :/ Marhefka, Roksie chyba chodziło o izometryczne, bo nic nie mogę znaleźć o izotermicznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 dopiero sniadanie...ja juz taka glodna bo rano zjadlam jogurt i owoce. Teraz musze chyba cos na cieplo zjesc bo jakos mnie telepie. mam salatke grecka, ale chyba kupie sobie zupke warzywna, a salatka bedzie na pozniej. Jakas glodna jestem i jeszcze ciagle mnie suszy!!! Pije i pije, ale jakos dzis mi zimno i nie moge tej wody tyle pic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Fakt, jak się nie pracuje, to dużo łatwiej byc na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiagie 0 Napisano Styczeń 24, 2012 a co potem? jak z efektem jojo? czy nie zauwazylyscie ze wszystkie te diety bazują na ograniczeniu węglowodanów i dużej ilości białka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Jeśli dobrze pamietam, to jak się je dużo protein to tak suszy ;) Tez jadlam jogurt z owocami na śniadanie :) Nie mam pomysłu na lunch, ale tez zle się czuje dzisiaj wiec raczej nie zjem za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Ja mialam dopiero sniadanie bo od rana nie mialam ani chwili. A nie chcialam jesc byle czego w biegu bo zaprzepascilabym diete. Własnie bede latala na rurze od odkurzacza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 24, 2012 @kasiagie efekt jojo? A co to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Ja sie boje jo jo ...no ale mysle, ze jak bedziemy stopniowo jak to jest w tej dietce wprowadzac kolejne rzeczy takie jak ryz, ziemniaki, chleb to organizm sie przyzwyczai i nie bedzie to taki szok. Oczywiscie wszystko bedzie trzeba jesc z umiarem i sie pilnowac, ale mysle ze jezli nie bedziemy sie objadac to bedzie ok. Smutne, ale prawdziwe jest to jak powiedzial autor tej dietki w ostanim rozdziale ksiazki, ze 'Once you ona diet, you will be always on a diet' oczywiscie w tym sensie, ze zawsze trzeba bedzie sie pilnowac i uwazac na wage i kontrolowac to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Własnie robie sobie eksperymentalnie co nieco do jedzenia ;) napisze co zrobilam w zaleznosci od tego czy to bedzie jadalne czy nie :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Styczeń 24, 2012 Ja eksperymentuję z jedzeniem i dzisiaj np. mam, a raczej miałam naleśnika szpinakowego z fetą. Gdyby dało się zwinąć to byłaby to rolada, ale za grube wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 * lillian... a w jaki sposób zrobiłas tego nalesnika????? Ja zrobilam omleta z kalafiorem brokuem marchewka i feta :D Niezle naprawde niezłe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paseczkikropeczki 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Witam jestem juz po urlopiku i nietety odrobinke ciezsza:(:) Wiem,wiem nie powinnam,ale nie umialam sie oprzec -wszyscy jesli takie pyszne rzeczy-Wiecie jak to w gorkach! Na moje usprawiedliwienie mialam duzo ruchu-narty,sanki,spacery i duzo swiezego powitrza!;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paseczkikropeczki 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Bigassnelly -witaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Styczeń 24, 2012 @ Albinka Mrożony szpinak zrobiłam na patelni z przyprawami. I jak ostygł to wymieszałam z dwoma jajkami. I potem do do piekarnika dałam, bo nie chciałam smażyć. I na taki placek można kłaść co się chce. Oczywiście na ciepło lepszy. @ Paseczki Witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Musze koniecznie wyprobowac. Mam jeszcze 15 dni wiec bede miala niejedna okazje :D. Ide myc podłogi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Chyba zrobie wieczorem. A do pieca w czym wstawilas, przelalas to do jakiegos naczynia? I tak z ciekawosci, dodalas cos jeszcze na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Styczeń 24, 2012 Wlałam do silikonowej formy. I piekłam "na oko", tak żeby ścięte było. Gdyby forma była większa to potem mogłabym to w roladę zwinąć a tak to tylko złożyłam na pół. Smarowałam fetą, na to wędlina drobiowa, znowu feta. A przyprawiałam solą czosnkową, pieprzem, curry, gałką i papryką ostrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach