Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miczkaaaaaaaaaaa

MAM 20 ZŁ DO KOŃCA MIESIĄCA JAK PRZEŻYĆ ????!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość miczkaaaaaaaaaaa

:o

Gość Przykro mi ale...
... to nie jest wykonalne - oczywiście o ile nie masz jakiś zapasów makaronu, mąki, cukru, jajek etc. Jesli coś tam masz, to można kombinować.

Gość panwładca123233
opierdolisz z dwa-trzy druty i będzie na obiadek;)

Gość uvjhv
to kupa kasy. bywalam w gorszych sytuacjach. nie narzekaj

Gość powiemtak
czyli ok 3 zł dziennie..a wiec: kup 3chleby za ok1,60, jajka 10 szt- 3 zł, makaron paczka ok 3 zł, puszka pomidorów 1,60, ogórki w słoiku 2,60, dzem i jeszcze reszta zostanie:-) dasz rade

Gość zrobie loda..................
za pare jajek chętnie :P

Gość miczkaaaaaaaaaaa
rozumiem ze mam jeść chleb z dżemem, jajka z makaronem lub pomidorami ale, do czego mi te ogórki ? :O

Gość Głodówka dobra rzecz
Polecam ją zakończyć relaksującym gazem Cyklon B :classic_cool:

Gość miczkaaaaaaaaaaa
ja nie moge robić sobie głodówki bo jestem szczupła to potem wyglądałabym jak szkieletor :O

Gość miczkaaaaaaaaaaa
a, co to ma do rzeczy??

Gość dlatego wlasnie
wyjechalam z Polski przed 10-ma laty,ze mialam takie sytuacje co miesiac

Gość ogórki w pipe ale
tępa dzida,umiesz gotować ?czy tylko kfc albo mac?

Ja też tak żyłem, od kiedy nie mieszkam w Polsce zupełnie nie mam takich problemów i wielu innych, na stacje podjeżdżam i tankuje, nawet nie wiem po ile jest benzyna od 5 lat, w Polsce to wiecznie liczyłem że jak zatankuję za 200zł to zostanie mi 300 na jedzenie, 500 na czynsz i 200zł odkładałem nie na lepsze jutro tylko żeby sobie jakieś normalne buty kupić raz na pół roku. Chory kraj chore zarobki. miczkaaaaaaaaaaa chętnie Ciebie zabiorę z tego nędznego, ożenimy się, spłodzimy potomstwo, na pieluchy będzie :D

Gość l;m,olm,lm
ja bym wyjechala ale choruje przewlekle i mam 1 znaczny niepelnosprawnosci mam 540 zl renty;/

Oj wiem jak to jest. Ja kiedys zylam za 3 zl dziennie i jakos dalam rade. Kup sobie cos co jest tanie i syci, makaron, ryz, jajka, chleb i jakas tania wedline. Albo cos na zupe, ugotuj gar i jedz przez 3 dni, gotuj np miche makaronu i ryzu do tego.

Gość miczkaaaaaaaaaaa
z300- Myślałam nawet nad tym żeby wyjechać ale, mam dopiero 20 lat dopiero zaczełam prace i za przeproszeniem na gówno mnie stać a, co dopiero bilet za granice :p

O mozesz tez kupic produkty na nalesniki, nie sa drogie, jakas tania make, mleko, jajka, dzem albo tani krem czekoladowy, w najgorszym wypadku pare budyni slodka chwila w biedronce, narobic nalesnikow i jesc je pare dni. Mozesz tez kupic 0,5 kg zeberek (ok. 8 zl) czy innego tanszego miesa, np gulaszowego, do tego kapuste kiszona i ziemniaki, tez bardzo sycace. Albo jesc placki ziemniaczane, do produktow na nalesniki kupujesz po prostu zamiast dzemu ziemniaki.

Kaczka 8zł za mięso to już 1/3 jej budżetu, mięso zje w 2 dni. Nie sprecyzowała właściwie czy 20zł na miesiąc ma wystarczyć na jedzenie czy na piwo. Może jedzenie ma od rodziców jak ma 20 lat ;) miczkaaaaaaaaaaa ja Ci kupie bilety, będziesz je odpracowywać u mnie gotując i sprzątając a potem sobie znajdziesz pracę jak odrobisz bilety :D

No tez prawda a ja sie przejelam:). Zapomnialam jeszcze, kup sobie jakies obrzydliwie sycace slodycze, chalwe np w oczywiscie Biedronce, kosztuje chyba 1,20 zl, zjesz 1-2, energia Cie nabombi no i tak Cie zmuli, ze na jedzenie nie spojrzysz. To robia zelki, chipsy, zmuliste ciasteczka. Ja kiedys 3 dni na chalwie i zelkach wlasnie przezylam, ale do dzisiaj jak widze te specjaly to mnie mdli.

Gość jak zaczelas prace
to wez zaliczke

Gość przecia ona nawet gotowac
miczkaaaaaaaaaaa rozumiem ze mam jeść chleb z dżemem, jajka z makaronem lub pomidorami ale, do czego mi te ogórki ? nie umie.A wy jej naleśniki , albo kasze proponujecie do gotowania.Jeszcze na sypko zje.