Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michalina87

ZUMBA!

Polecane posty

Gość gość
Macie linki do filmików zumby, ale tak żeby instruktor stał tyłem? Inaczej nie umiem się połapać w tych krokach :-)

Gość gość
witam poszukuję zumby na płycie dvd ktoś coś jakieś namiary???

Gość sverthermore1978dtnex
Witam wszystkie zumbowiczki i pozdrawiam. Jasne http://bindti.es/b

Gość gość
Czy ktoś wie jak to jest ze zwrotami na zumba.cim. Ile się czeka na zwrot kasy albo jakaś odpowiedz po odeslaniu?

Hej, Polecam Zumbe na Ursynowie! Super zabawa a przy tym mozna spalic troche kalorii, w sam raz po tlustym czwartku. W szkole Shodan Nowy semester ruszyl od Lutego 2015 roku We wtorki i czwartki, dla dzieci o godz. 19 a dla doroslych o 1950 Przystepna cena i sympatyczny Pan prowadzacy :) Sama sie zapisalam i moja corke tez! Szukamy kolejnych pan I dzieci do grupy :) SHODAN Rodzinne Centrum Sportu tel. 794 277 730 lub 501 687 225 ul. Szolc-Rogozińskiego 4, 02-777 Warszawa www.shodan.com.pl/index.php/kontakt

Gość dunetka
Te zajęcia są ostatnio mega modne, sama dałam się na nie zamówić. Mąż wykupił mi kartę taką MyLife i mam w niej wliczone zajęcia z zumby i pilates na które chodze. Za 119zł miesięcznie mam ogrom fit zajęć miedzy innymi zumnę, a wiadomo ile ona daje dla ciała korzyści, a przy okazji pakiet medyczny.

Gość gość
ja na zumbe zapisalam sie w maju do saturn fitness na Bielanach, bo tam też mieszkam, a w porównaniu do innych klubów karnety mają naprawdę tanie. Ja płącę 69zł, ale to dlatego, że mam jeszcze studencki więc mogę korzystać :). Terminy zajec są na stronce w harmonogramie można sobie sprawdzać.

Gość Justysia Zumba
Witam Zumbowiczki J&D Fitness Dance Studio z Wrocławia Zaprasza na bezpłatne Zumba Dance Party dnia 26 września 2015. Start o godzinie 18:00. Szykujemy kolejną gorącą, roztańczoną i szaloną sobotę. Wstęp bezpłatny, a zabawa do upadłego. www.jd-fit.pl https://m.facebook.com/events/812876308828748?acontext=%7B"ref"%3A104%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=104&ref=bookmarks

Gość Marta1312
Jak na razie to w Krakowie nie ma dobrej szkoły Zumby tz. albo za droga albo instruktorka często nawala. Na szczęście koło mnie otwiera się Saturn Fitness a oni oprócz siłowni mają pełno zajęć i między innymi zajęcia z Zumby.

Gość gość
teee planer nie spamuj, bo odświeżasz stare "kotlety" . chcesz tworzyć marketing szeptany, ale coś ci nie idzie, bo wszedzie wrzucasz swoje glupawe posty. właśnie pogrzebałeś swoją rzetelność, skoro na forach oszukujesz ludzi to co dopiero w realu?

Gość gość
Ja tez chodzę na zumbę i jestem bardzo zadowolona, nie chodziło mi o to żeby schudnąć, ale o to żeby mieć nieco lepszą formę, lepiej się czuć. Ja miałam problem z kupnem stroju na zumbę, na szczęście znalazłam u nich http://senseishop.pl/ i jestem zadowolona.

Gość flay
Mam chory kregoslup i chodze na zumbe taniec i sport to cale moje zycie nic innego nie chce i niepotrafie robic slucham rad i polecen trenera oraz prawidlowo wykonuje kroki zeby nie obciazac kregoslupoa.

Gość tykwik
Zumba jest najlepsza na wszystko, na poprawę humoru i poprawę kondycji fizycznej :) od kiedy zaczęłam chodzić na zajęcia czuje się o wiele lepiej. Jakby ktoś był zumbą w gdańsku zainteresowany to spokojnie mogę polecić SoSalsa.pl świetne choreografie mają!

Gość gość
Mi dzięki zumbie udało się schudnąć. Po ok 8 miesiącach ważyłam tyle ile chciałam. Brałam dodatkowo suplement be slim 3. Efekty są świetne! :)

Gość gość
Ja zapisałam się na zumbe wlaśnie, obejrzalam kilka filmikow i wyglada to fajnie, a musze zrzucic po zimie kilka zbednie nagromadzonych kilogramow, a Ty ile schudlas dzieki temu be slim 3 i zumbie? Stosowalas jakas diete?

Gość sylkaa33
Ja Salsy Solo oraz Zumby nauczyłam się w szkole SalsaFit.pl. Organizują zajęcia praktycznie w całym kraju. Oni mają programy treningowe dopasowane tylko dla kobiet, właściwie w każdym wieku. Na początku wzięłam u nich Zumbę, nauczyłam się podstawowych ruchów tanecznych, zaczęłam trenować poruszanie się w rytmie. Do tego na zajęciach dochodzą elementy sztuk walki, kreatywna choreografia, muzyka super. Ogólnie nawet początkujący mogą się spokojnie zapisać.

Chyba nie ma lepszej aktywności niż zumba! I takie zajęcia nigdy się nie znudzą! Możecie sprawdzić tutaj http://zmianarytmu.pl/kontakt/ kiedy odbywają się spotkania z p. Katarzyną ze Zmiany Rytmu. Zdecydowanie warto na nie uczęszczać.

Gość Tusia111
W Gdańsku w www.SoSalsa.pl prowadzą wspaniałe zajęcia. Bardzo fajne choreografię, proste, ale i ruchliwe. Podejście instruktorki rewelacja!

Gość gość
zumba super sprawa, mam 58 lat i tak mi się podoba,że nie moge sie doczekac kiedy pójde,chodze 3 razy w tygodniu polecam ,schudłam 3 kg, w 3 tyg.

Gość gość
Ja chodze na zumbe juz drugi miesiąc jest super ! uwielbiam to ;) przed 50 minut spalam 500-700 kalorii zalezy jaka intensywność bomba