Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuttasek

Czy któraś z Was również czeka na okres?

Polecane posty

Gość imwaiting
waiting, prawdopodobieństwo wynosi jakieś 5%. sporo...

Gość Ja czekam...............
Dni niepłodne+brak wytrysku=brak ciąży.Nie strasz dziewczyny.

Gość Smuttasek
heh żebym to ja wiedziała jak małe:O a to że mnie, że się tak brzydko wyrażę :p "napiera" na okres to dobry znak?

No akurat wypadało ze miałam dni płodne i partner pocierał dość intensywnie o moje drogi rodne i był tam dość wilgotny , możliwe ze majtki mogły mi sie przesunąć i partner wycelował swoim przyrodzeniem tam gdzie nie trzeba ale był w majtkach

Gość Smuttasek
Dekalogowa, ale o moim przypadku nie piszesz.....:(

Gość Smuttasek
żona swojego męża- wiemy to wszystko....ale ja mam pretensje do siebie że na takie coś pozwoliłam i teraz się zamartwiam. Mój chłopak mówi że tak to dzieci nie będzie, ale przyznaje mi rację że już nie będziemy (jak wszystko będzie dobrze) bo nie ma się co stresować.

Gość imwaiting
mała, u ciebie ŻADNE

Gość Smuttasek
Mała - proszę cię wyluzuj, chciałabym mieć 'problem' taki jak Ty:O:O

Po części masz:).U ciebie też ciąży z tego stosunku nie będzie.

Gość kolorowych jarmarków
Smutek w Twoim przypadku ciąża tez jest praktycznie wykluczona, w preejakulacie mogą owszem czasami być jakieś plemniki, ale po pierwsze o upośledzonej ruchliwości, pod drugie jeśli miałaś taki śluz o jakim piszesz to nie miałyby by w nim jak przeżyć. Najprawdopodobniej byłaś już po owu....a komórka jajowa może przeżyć najwyżej (ale to przy dobrych wiatrach) do 24 godzin. Także jedynie żebyś nie miała owu mniej niż 24 godziny wcześniej. Nie panikuj nie tak łatwo zajść w ciążę, jak będziesz chciała to sama się o tym przekonasz.

Będzie na pewno!! Szkoda tylko że moich postów nie czytasz-albo nie chcesz bo piszę że nie ma ciąży?

Mam nadzieje ,że macie racje bo śluz zrobił mi sie biało mleczny i jest go na prawdę mega mało no i te zaparcia poza tym miałam zawsze ores "jak w zegarku "

Gość Smuttasek
kurde przysięgam Wam, że niby sama chciałam szczerej porady, ale po tych tekstach o aptece całkiem się rozkleiłam, siedzę i ryczę trzęsąc się jak galaretka:O:O:O wiem, że jestem sama sobie winna jeśli coś, na tamten dzien to "wiedziałam" że jest bezpiecznie.......nie iwem co mi do głowy strzeliło:O teraz im bliżej okresu tym bardziej czuję się jak wrak człowieka.

Gość Smuttasek
siedzę i ryczę po tych tekstach o aptece:O kurde

Gość Smuttasek
Ja czekam...... - dzięki, ale wiesz jak to jest uspokoję się jak okres dostanę......oj żono no pewnie przesadzam ale kutwa taka panikara jestem, zę przede wszystkim to ja powinnam do apteki iść ale po jakieś psychotropy:O

Gość Smuttasek
Dekalogowa - Ty sumienie masz czyste. Mnie się za to po nocach śni jak to zawiodę wszystkich w rodzinie, bo mnie mają za taką porządną i ułożoną...:O

Ja wymiękłam...