Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artysta Faszysta$

Mamy które dokonały aborcji i nie mają wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość tyle ze to nie byla zadna
siostrzyczka czy braciszek. Moja mama np jest po i zadnych wyrzutow nie ma. Ja tez bym nie miala ;) Co innego zlepek komorek, a co innego zywe dziecko ;)

Gość Artysta Faszysta$
Widzę że jednak są kobiety które potrafią czytać ze zrozumieniem. Przywracacie mi wiarę w człowieka. Strach pomyśleć co by było gdyby PIS doszedł do władzy (ukamienowaliby mnie). Na zachodzie jest inaczej niż w tym naszym chorym kraju. Kobieta ma inne priorytety i podstawowe prawa a tu? Szkoda gadać..

plytka dlatego ze nie zabilabym swojego dziecka chocby nie wiem co?? glupio gadacie...jedna by nie urodzila zeby dziecku oszczedzic zlo tego swiata druga bo nie chce a trzecia bo cos tam. decydujecie za dziecko ktore nazywacie bulwa jakas tam i ktore by moglo byc szczesliwe. i to nie jest puste?

Gość loris26
Z miłości? Nie bądź śmieszna.Ludzie, którzy naprawde sie kochają zdaja sobie sprawę, ze z seksu może być dziecko.

"Wyrzuty sumienia to mogę mieć po zjedzeniu kanapki z szynką czy przypadkowym zdeptaniu ślimaka a nie po usunęciu płodu." Straszne jest to co piszesz. Kiedyś też byłaś zarodkiem, ale widocznie Ciebie rodzice wywyższyli nad ślimaka.

Gość CO O NIEJ SADZICIE???
tyle ze to nie byla zadna POKNIJ SIE W TEN PUSTY I ZAKUTY ŁEB!!!

Gość no racja jest roznica
ten slimak juz zyl...

Gość loris26
Po takich słowach nie dziwne, że w Polsce coraz gorzej sie dzieje.Rosna tacy zwolenicy Palikotów i człowiek zaczyna sie bac wychodzić w dzień z domu bo Cie zamorduja i nie będą mieć wyrzutów sumienia przeciez.

Gość Artysta Faszysta$
NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ! Pewnie wychowujecie niechciane dzeci i swój jad wylewacie na forum. Żal mi was tyle w was zawiści. Jak wychowacie swoje dzieci? Trochę opanowania kobiety. Jesteście matkami a słownictwo -nie skomentuję.

Gość małgorzata 3490
a ja marzę o dziecu, śnię o nim, przyjęłabym nawet czworaczki już tyle czasu się staramy... co dla jednych błotem, dla innych złotem

Gość rozumiem żeeeeee
Rozumiem, że wszystkie przeciwniczki aborcji w ogóle wykluczają jej dokonywanie? A co byście zrobiły jakby waszą córkę zgwałcono i zaszła by w ciążę? Bo ja jakby moja córka chciała ją usunąć to bym ją wspierała. Jakby was tak zgwałcił jakiś oblech? Ja uważam, że aborcja powinna być legalna. Każdy ma swoje sumienia i to jego osobista sprawa. Po prostu byłoby przy takim zabiegu lepiej i czyściej. A nie biedne kobiety idą nie wiadomo do kogo i są okaleczane, bo państwo im nie chce zapewnić odpowiedniej opieki.

Gość dsjkcdsnlfjkgbjmkdsm
Mam nadzieje ze w koncu zalegalizuja aborcje, bo jak na razie to w europie tylko polska i malta sa takie ciemne. szkoda slow, a nasz rzad udaje, ze nie widzi problemu. no kurwa! niech się rozejrza, przeciez jest ogromne podziemie aborcyjne, polki dodatkowo wyjezdzaja za granice na zabiegi. w tv podawali, ze w pewnej klinice aborcyjnej w niemczech było więcej zabiegów przerwania ciąż wśrod polekk niz w całej polsce!!

Gość małgorzata 3490
przyjęłabym nawet cudze i kochała jak własne

Gość dsjkcdsnlfjkgbjmkdsm
21:48 [zgłoś do usunięcia] małgorzata 3490 przyjęłabym nawet cudze i kochała jak własne" A kogo to obchodzi?? bo widzisz, to nie ten topik. Czytaj ze zrozumienim, autorka chciała innych wypowiedzi

Gość Artysta Faszysta$
Nic nie poradzisz na to loris że niedługo młodzież będzie o nas decydować, dlatego trzeba dobrze wychować swoje dzieci.

Gość o żesz ty
twierdzisz ze mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem tak?? ale chyba ty wcale nie jestes lepsza skoro napisałas w dziale ciąża,poród macierzynstwo!!!to nie jest dział aborcja,morderstwo,wyrzuty sumienia!!!! i przyznaj się !! nie przed nami... przed samą sobą ze zrobiłas straszną rzecz i nie oczekuj pochwał kobieto!

czytam to i własnym oczom nie wierze !!! ludzie jak można usunąć dziecko i nie mieć wyrzutów sumienia pytam jak ???? jeśli są kobiety w tym kraju które mysla tak jak atorka to niech nie nazywaja sie człowiekiem!!! to sie w głowie nie mieści jaki pusty jest nasz naród ....

jest roznica miedzy usunieciem ciazy powstalej z gwaltu to bym byla w stanie zrozumiec, ale nigdy nie zrozumiem usuniecia dziecka z wygody.

Gość Emilka lalalala :)
Zeby dokonać aborcji, trzeba najpierw być w ciąży więc dział CIĄŻĄ to odpowiednie miejsce!

Gość loris26
Oczywiście , gdyby moja córka została zgwałcona przez jakiegos oblecha to pewnie zastanawiałabym sie nad różnymi rozwiązaniami.Ale tutaj autorka napisała, ze zabiła dziecko bo była wpadka, bo nie planowała więcej dzieci.Szczyci sie tym, że zapewnia wszystko tym dzieciom , które urodziła ale jeszcze jednemu, które zabiła nie bylaby w stanie zapewnić normalnych warunków? Moim zdaniem to tylko wygoda.

Gość bogusia 44
Ja nie usunełabym ciąży, ale uważam, że czasem trzeba. Niech nikt nie mówi że można oddać, bo to właśnie jest bestialstwo. A może wprowadzić zakaz obcinania włosów i paznokci, bo wyrzucacie do kosza kawałek człowieka! Tyle samo komurek co przy usunięciu. Pozdrawiam.

Gość bogusia 44
sorki "komórek"

Dlaczego oddanie do adopcji ma być gorsze niż aborcja? Moja kuzynka jest adoptowana i cała rodzina ją przyjęła i nie było problemu. Świetna kobieta, ale Wy takiej nie dałybyście szansy na życie.

Gość bogusia 44
To bzykanie to zwykła czynność fizjologiczna. Nie przesadzjcie.

Gość Hmmmm...............
w Chinach aborcja jest legalna, a często przymusowa do 9-tego miesiąca ciązy a jak się rodzi "nadprogramowe" dziecko to położna ma OBOWIĄZEK sama rozwiązać problem zapraszamy do Chinn :)

Gość Artysta Faszysta$
Ja byłam w niemczech na zabiegu. Racją jest to że tylko w Polsce panuje nagonkkobiety. Na zachodzie jest całkiem inaczej aż nie chcę się tu wracać. Wzorowa matka to ta co na starość umiera szczęśliwa przy wymarzonej rodzinie. Nie wkładajcie wszystkich do jednego worka