Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artysta Faszysta$

Mamy które dokonały aborcji i nie mają wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość Warszawskafrau
Podajesz jakieś wyświechtane naukowe teorie, z których pewnie połowy nie zrozumiałaś. Idź spać:)

Jak pisalam wczesniej ,jestem za wszelkimi sposobami zapobiegania ciazy, sterylizacja, ok, pigulki ok. Dziwie si e,ze w Polsce, np Postinor i tym podobne tabletki PO sa na recepte i w sumie czesto od humoru lekarza zalezy przyszlosc kobiety..u mnie PO sa bez recept , idziesz di apteki i kupujesz. powiedzcie , a sterylizacja w Pl jest tez zabroniona ?

Gość To ja może konkretnie
bogusia 44 skup sie na rzeczach istotych i nie czyń drugiemu co to bie nie mile

Gość Hmmmm...............
niech po ślubie sterylizują się oboje!

Gość Artysta Faszysta$
angella ktoś cię musiał w życiu nieźle zranić agresywna jesteś! Nie wypisujcie tu co płód ma a czego nie. Nie o tym jest topik

albo i przed o na przykład taki prezent od rodziców na 18-stkę :)

a dziecko po skończeniu 18 - stki zobowiązuje się do eutanazji rodziców, jeśli zniedołężnieją i zaczną mu przeszkadzać w życiu :)

Gość ciekawa jestemmmm
ciekawe czy ten topik czytają teraz gdzieś tam twoje dzieci i się zastanawiają czy to być może ich matka założyła ten wątek? :O nie wiem co bym myślala gdyby moja matka tak zrobiła, hmmm raczej straciłaby w moich oczach bardzo wiele.... :(

Gość Artysta Faszysta$
Sterylizacja w Pl jest nielegalna (kobiet)

no bo co taki staruszek z np. póżnym parkinsonem czy zaawansowaną miażdżycą może myśleć czy czuć

Gość papla666
Aborcja powinna być legalna, tak uważam. Chociaż znam siebie i wiem że ja nie usunęła bym ciąży za nic w świecie. Moje dzieci, to moje anioły, które trzymają mnie przy życiu w najtrudniejszych momentach. Kiedy czytam teksty, że ktoś usuwa dzieci w 5, 8 miesiącu ciąży, płakać mi się chce i wmawiam sobie, że to tylko głupie literki na tle monitora. Ale w głębi serca wiem, że to prawda :(. Dla mnie, to jak morderstwo...ale z drugiej strony... Z drugiej strony są kobiety, które za nic w świecie tego dziecka nie chcą...Jeśli były by zdolne urodzić i je oddać oficjalnie, zrzekając się praw...było by pięknie. Ale gdyby miały urodzić i zabić swoje dziecko po porodzie, albo dręczyć je całe życie, bić, katować, znęcać się psychicznie...Lub patrzeć jak mąż, konkubin ma kolejny worek treningowy...I mówią potem w wiadomościach o utopionym malcu, o maleńkim chłopcu , którym ojciec rzucał o ścianę...o bliźniakach, które wykąpane zostały we wrzątku przez rodziców....

jak szaleć w wolnością to szaleć :) rodzice dzieciom - dzieci rodzicom :)

mnie nikt nie zranil jak narazie a agresywna sie robie jak czytam to co piszecie. autorko twoje zycie twoje sumienie, ja bym tego w zyciu nie zrobila.

każdy z nas jest zlepkiem komórek jeden bardziej świadomy inny mniej

Gość Artysta Faszysta$
Moje dzieci wiedzą jak nam cieżko było żyć z chorobą starszego. Ciągłe szpitale, zabiegi operacje. Wiedzą że nie mogliśmy mieć więcej dzieci. A wy swoim dzieciom opowiadacie o sprawach intymnych? Durne gadanie.

Gość ciekawa jestemmmm
Hmmmm............... - hahhaa dobre! :D właśnie skoro za ileś lat autorka będzie stara, niedołężna, robiąca pod siebie, czyli kłopotliwa - czy jej dzieci mogą wtedy poddać ją eutanazji??? no bo jej życie w tym momencie przecież też w jakiś sposób pokrzyżuje ich plany! czyli mogą ją uśmiercić? :D noo jak szaleć to szaleć!

powaznie, jest nielegalna ? a moze do jakiegos wieku a potem mozna..o ludzie to w sumie zadnego sposobu ni ema , oprocz pigulek i prezerwatyw, to okropne i samo napedza podziemie. Z jednej strony nie ma duzego dostepu do zapobiegania, a z drugiej jak juz zajdziesz i nie chcesz to musisz rodzic , albo oddac sie w rece jakis znachorow, ktorzy moze ci macice przerwa. Trudno to rozumiec...a facet moze sie wysterylizowac w PL legalnie ... dziwne to wszystko. A mona wprowadzisc sterylizacje legalnie to wtedy mniej bedzie usuniec ciazy...albo chociaz tabletki po zrobic bez recepty...mniejsze zlo..

Gość Artysta Faszysta$
Angella toć ja nie namawiam do aborcji. Szanuje twoje zdanie. Nie jestem za legalizacją aborcji. Jestem za legalizacją sterylizacji i łatwiejszym dostępem do antykoncepcji.

dzieciaka jeszcze można oddać do adopcji a kto zaadoptuje starego śmierdzącego dziadka w pampersie na przecieranycgh zupkach to dopiero męczarnia a ile kasy na takiego chorego idzie no, najlepsza eutanazja

Gość Artysta Faszysta$
Już jestem stara. Wasze uwagi są dziecinne jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to pisze bez zastanowienia.

Gość Elvira Frytka
Popatrz w lustro i zobacz jak wygląda morderca. MORDERCA!!!!

Gość Artysta Faszysta$
Bo widzisz arpad17 tak to jest w Pl kościół rządzi 40milionami ludzi czy tego chcą czy nie.

Gość Artysta Faszysta$
Patrzę w lustro i widzę dobrą żonę i matkę.

Gość lena/#/
jak słyszę wyrażenie "usunąć ciążę" to dziwnie się czuję usuną ją gdzie? przesunąć? odsunąć? ciąże można zakończyć usunąć to można nowotwór ( i trzeba

Gość i wice wersacze
no autorko ale co z tego wynika??????

Gość i wice wersacze
jakaś puenta???

Gość Artysta Faszysta$
Puentą niech będzie to że sterylizacja też nie daje 100%. Chyba że przecięcie jajowodów. Przestroga dla ślepowierzących podwiązywaniu

Gość lena/#/
a ja dodam: antykoncepcja!

Gość monkhassssssssssssssssssssssss
do autorki, skoro zaszłas mimo podwiazania jaj. to TO DZIECKO z jakis powodów miało przyjsc na świat.Nic sie nie dzieje bez przyczyny.Obyś nigdy sie nie dowiedziała dlaczego tak miało byc!pozdrawiam.smutne ale wspomnisz kiedys moje słowa...