Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

Cinamoonka, strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny, trzymam za nas kciuki. żeby nasze ciąże były zdrowe i bez komplikacji już do końca a za Ciebie Pistacjo, żebyś nabrała sił, wiary i szybko do nas dołączyła!

czy ja szybko dołacze hmm nie wiem dziewczyny , ale was wspieram ogromnie i życzę wam wszystkiego najlepszego i napewno nie opuszcze naszego małoego forum:)

pozdrawiam Was dziewczyny bede zagladac..margotka trzymam kciuki za malenstwo.Pistacja zycze sily

Niesamowite, jak wszystkie ładnie zaciążyłyśmy w tym samym czasie :) Pistacja, jest realna szansa, że nasze dzieci będą z tego samego rocznika. Trzymam mocno kciuki! Cinamoonka, będzie dobrze, zobaczysz, wiem że boisz się zapeszyć, wiedz, że ja też jeszcze żyje w lekkim starchu, ale cholera, musi się udać!

Margotko no nie wiem , musze troche odsapnąć i mam odczekać pewien czas wg lekarza , zobaczymy co będzie , a będzie co mam byc nie inaczej . Dobrze że chociaż u Was okej.

piastacja ja zdalam sie na swoja intuicje..i poczekalam do pierwszego cyklu..ale to indywidualna sprawa..

Kochana, zaczniesz strać się w marcu, to prezent na gwiazdkę będziesz mieć cudowny :) Wiem, że po łyżeczkowaniu trzeba odczekać, moja kumpela zaszła ponownie po 1,5 miesiąca i było OK.

Na pewno jest mu przykro z powodu straty Maluszka i na pewno martwi się o Ciebie, o Twój stan fizyczny i psychiczny. To dla niego jest ciężkie, bo nie wie, jak może pomóc. Mam teraz tak ze swoim mężem. Jak wspominałam wcześniej, mdłości i wymioty cały dzień, jem kaszki dla dzieci i budynie. Czasem próbuję coś zjeść innego, co mój mąż zrobi i często wymiotuję po tym. Wiem, że jest mu mnie żal, że nie wie, jak mi pomóc, co zrobić by mi ulżyć, widzi jak się męczę, seksu nie było od miesiąca, wiem, że to dla niego (po intensywnych staraniach) też ciężki okres. Ale zaciskamy pięści i żyjemy dalej. Byle do przodu...

No napewno , przyjezdza do mnie kilka razy w ciagu dnia z pracy zobaczyc co robię jak sie czuje , o dzwonieniu nie wspominam . ja uciekam dziewczyny 3majcie sie.

Gość z zapytaniem
Hej Kobitki przeczytałam wasze całe forum i gratuluje wam poczęcia potomstwa:) A za Pistację będę trzymać kciuki:) Pozdrawiam!!!!!

hey, moge sie dolaczyc? widze ze zapowiada sie szczesliwy topik :) Gratuluje wszystkim tym ktorym sie udalo :) u mnie sytuacja jest dosc skomplikowana, czekam na skierowanie do kliniki nieplodnosci, mam jednak cicha nadzieje ze mimo wszystko obejdzie sie bez dodatkowych badan

w marcu koncze 23 lata, staramy sie 2 lata i niecale 6 miesiecy - wiem, wiem, wczesnie zaczelismy ale z czasem wydaje mi sie ze to byla bardzo dobra decyzja, bo przynajmniej wiem teraz ze latwo nie bedzie nie znam dokladnej przyczyny, mialam kilka podstawowych badan, jak cytologia, monitoring cyklu ( 3 miesiace bez luteiny ) usg jajnikow, kolonoskopia czy jakos tak, badanie na wrogosc sluzu ( wyszedl pozytywny, ale zostal zrobiony zbyt wczesnie wiec sie nim nie sugeruje ) hormony, moj mezczyzna mial spermografie - wszystko wyglada dobrze a mimo wszystko sie nie udaje mieszkam w Portugalii, leczenie tutaj mozna zaczac po 2 latach, wiec teraz pora na mnie, nie wiem czego moge sie spodziewac

lady love witam... margotka ja mam konto no ale z wiadomych przyczyn nie podam go tu na ogolnym forum :)

Hej:) Ja też chętnie się przyłączę. Pisałam na innym forum (jakiś miesiąc) ale forum upadło...Przygarniecie mnie???

A więc kilka słów o mnie.... Z moim N staramy sie o dzidzie już bardzo długo....szczerze mówiąc straciłam już orientacje ile miesiecy już minęło....Jak narazie bezowocnie. Ale mam nadzieje że niedługo los się odmieni:)

witam! moge dołączyć?:) ja staram się o dzidziusia 1 cykl poniewaz w pazdzierniku poronilam:(