Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt wazny na forum

Moze ktos poprawic - angielski

Polecane posty

Gość aha ii ach
reszty mi się nie chce, ale te bilety tam i z powrotem, to są po prostu 'return tickets'.

Gość nikt wazny na forum
jeeeee normalnie ze szczescia robie fikolki, bo balam sie,ze juz tu nikt nie zajrzy ...... dzieki, dzieki,dzieki stukrotne :) bye

Owszem return tickets to bilety w ta i spowrotem. Ale tu raczej chodzi o poprawna pisownie stosowana w szkolach :) Mowa potoczna to nie to samo co angielski w szkole :)

Gość babeczki skąd ten nowy nick?
:)

Gość nikt wazny na forum
babeczki cos sie na mnie obrazil (nie wiem za co) i kategorycznie odmowil dalszej pomocy :o nie powiem, ze nie zaluje, ale na szczescie sa jeszcze inni uprzejmi, zyczliwi, pomocni,swietnie znajacy angielski ludzie :D ps. ale jak mozecie to zagladajcie tutaj od czasu do czasu :(

Gość aha ii ach
Co ty nie powiesz :D

Gość nikt wazny na forum
helenka :) jak to stracil cierpliwosc, jak wyraznie napisal "idz uczyc sie ze stronek tam lepiej ucza pisac/czytac" - moze nie doslownie, ale jakos tak, wiec jakby mi zarzucil, ze ja cos insynuowalam,ze zle wyjasnia :( a przeciez jak odpisze na moje pytania tak banalnie proste dla niego to zajmuje mu to kilka minut a dla mnie to krok milowy :D echhh ten babeczki - trudno :( wazne, ze inni tez mi pomagaja, naprawde macie moja dozgonna wdziecznosc, cieszycie sie ? :P

Gość nikt wazny na forum
no dobry uczynek spelniacie :D doceniam to ! a ja moze z 10 zdan juz sama sklece po angielsku :D tak, tak, to Wasza zasluga, ale babeczki tez ma w tym swoj udzial i to wcale nie taki maly, naprawde fajnie, dokladnie tlumaczyl,ma dar ...a co do cierpliwosci hmmm i tak sadze, ze tu podglada :P

Gość nikt wazny na forum
helenko - kochana jestes, serio :) na dzis juz mam wszystko co potrzebowalam,bo incognito mi wszystko wyjasnil/a wiec dziekuje, ale pewnie wkrotce bede znow potrzebowala pomocy, wiec pamietaj o mnie ;) dzis tez juz chce sie nacieszyc niektorymi tematami na kafe, po prostu dzis juz luzik,odpuszczam sobie :) bardzo Ci dziekuje za chec pomocy lecz na dzis juz nic wiecej nie mam :) milego wieczoru na kafe :)

Gość nikt wazny na forum
skoro tak to popraw :P jesli to jakies powazne "usterki"

Gość nikt wazny na forum
no nie zartuj 😭

Gość nikt wazny na forum
jak znajdziesz wolna chwile kiedykolwiek, to popraw ok ? :( mam nadzieje, ze nie wszystko jest zle .... ok nie mecze wiecej, bo tez stracisz cierpliwosc jak babeczki :P :)

Gość nikt wazny na forum
helenka jak tu dzis bedziesz, to moglabys poprawic to co jest zle napisane przez incognito? :( wiem,ze miala dobre intencje, wiec tylko moze cos przekrecone ;) Have you got ...? Do you have ...? znacza to samo, wiec moge stosowac wymiennie ktory zwrot chce czy jednak znow trzeba sie stosowac do jakiegos czasu ? .... oby nie :D

Gość nikt wazny na forum
dziekuje

Gość cygareta908
BaBECZKI, bardzo się cieszę, że dotarło do ciebie jak przegiąłeś na forum obrażając innych. Zmiana nicka była strzałem w dziesiątkę! :)

Gość nikt wazny na forum
jak przetlumacze sobie nieudolnie piosenke i tutaj wkleje, poprawi mi ktos ? :( sa chetni ? :)

Gość nikt wazny na forum
no moze nie spia wszyscy anglojezyczni na tym forum ? :) niech ktos sie zgodzi please, please, please :D

-He hasn't got a pen - co to za czas z tym "got" ? to jest present PERFECT simple ..

Gość nikt wazny na forum
Noia 92 - a co Ci sie tak przypomnialo cos o co dawno pytalam ? :) poprawisz tekst jak wkleje ? :o

Gość oj matko i corko co wy
co ty gadasz?? jakie present perfect?? have got - miec , taka forma i tyle