Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z dooopy

Moja kolacja to kanapki z cebulą i czarna herbata!

Polecane posty

Gość studentka z dooopy

Od czasu do czasu lubię zjeść coś banalnego a wy lubicie ten zestaw?

Gość truskawkowelato
Ja lubię tylko plus pomidor. Poza tym lubię ziemniaki ze śmietaną i boczkiem lub cebulą (taki farsz do ruskich pierogów:P), makaron z jajkiem i przyprawami wymieszany. pomidora z solą, w ogóle wiele takich prostych, kulinarnych przyjemności:P

chlebek masełko i czosnek w plasterkach zi posolone to wszystko

Gość truskawkowelato
kaszana pycha, ja zamiast cebuli jem z marynowanymi grzybkami:D głodna się zrobiłam przez Was:P

Gość studentka z dooopy
kaszanka z grilla...mmmmmm

Gość studentka z dooopy
czasem lubie zjesc sama kiełbaskę z chlebem, to dopiero jest radosc :D

Gość jeeeeesc
a ja wlasnie wpieprzylam 2 kawalki chleba z maslem i cebula, bo nie mam nic innego w domu i stwierdzilam, ze upadlam na dno, aby takie cos jesc:O

Ja uwielbiam odsmażane pierogi z serem i ziemniakami na pokrojonej w kosteczkę słoninie, która smaży się dotąd, aż będą z niej pyszne, chrupiące skwareczki:) Mniam:) Kanapka z masłem i pomidorem, kanapka z twarożkiem z cebulką i czosnkiem, z rzodkiewką, z ogórkiem z ogrodu, z twarogiem i miodem.

Gość studentka z dooopy
a ja w piatek chyba zrobie sobie jakas zapiekankę, ale zupełnie nie mam pomysłu jaka

Gość truskawkowelato
:D idę sobie jeść zrobić, bo zaczęło mi burczeć:P A!n Jeszcze pycha jest kiełbaska pokrojona w kostkę usmażona plus twaróg i kluski kładzione na wrzątek z ziemniaków i mąki. Tata mnie tego nauczył, jak byłam mała robił takie raz w roku a myśmy to uwielbiali normalnie! Teraz tez robię rzadko, bo mi się nie chce trzeć ziemniaków, ale jak już zrobię to radocha, że hej

Gość a ja bym zjadła chociaż
chleb z masłem bo taka głodna jestem ze masakra :o a wypłata dopiero za 2 dni a nie mam dosłownie nic do jedzenia :o Dzisiaj się na obiad wprosiłam do rodziców ale nie chcialam im mówić żeby mi dali pól chleba bo było mi wstyd :( Chciałam być samodzielna to teraz mam. Tylko czekałam aż ktoś wyjdzie z kuchni żeby sobie z 2 kromki chleba zabrać ale cały czas ktoś siedział i nie mogłam. Taką kromkę z cebulą bym zjadła :(

Gość hjjj j
cebula jest zdrowa, ma duzo krzemu.

studentka z dooopy---kolacja pychotka, w prostocie siła...też od czasu do czasu lubię tak zjeść, jeszcze czosnek.mniam...a za Polską kaszankę dała bym wieeele.

Gość truskawkowelato
:D no

Gość studentka z dooopy
myślałam o pizzy, ale wczoraj miałam z pieczarkami, papryką, kiełbaską i serem ;) szukam przepisu na pizzę z innymi składnikami