Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z dooopy

Moja kolacja to kanapki z cebulą i czarna herbata!

Polecane posty

Dobre i proste danie to także kiełbaska z patelni... ponacinana odpowiednio, obłożona cebulką ... świetnie smakuje np. z puree ziemniaczanym które otrzyma tłuszczyk spod tej kiełbaski.

Gość marnotkqa
omlet to tez tanie danie :) pakujesz do rozbeltanych jajek wszystkie odpadki z lodowki, pokrojone w kostke i smazysz pod przykryciem, omlet zwieksza objetosc niemal 3 krotnie heh do tego jakis chlebek lub na bogato frytki :)

Gość studentka z dooopy
Ja lubię boczek smażony z cebulką i do tego musztarda ;)

studentka: :D Quis: Jeszcze nie, ale za jakąś godzinkę zaczynam kroić słoninkę i umieszczać w wielkim garnku w którym będzie się topić wolniutko. Nie wykluczam dodania cebuli pod koniec...

Gość marnotkqa
wiecie co jest jeszcze tanie- sos beszamelowy, tzn on tak zapycha, niedawno jadlam kalafior pod baklazanem pyszne a jakie syte!

Gość poiuytrew
Mam zawsze lodówkę zapełnioną i to dobrymi smakołykami,a chleb z masłem i cebulą uwielbiam .

Gość studentka z dooopy
Ale nie to, że wpieprzam to często i bez opamiętania, ale kiedyś mój tata coś takiego zrobił i smakowało mi :D potem sama to sobie zrobiłam.

Gość Joaaaaannnaa
Ja zastanawiam się czy iść na kebaba. Z jednej strony nawet mi się chce, a z drugiej - wstaję do pracy o 4 rano i nie wiem czy nie lepiej od razu iść spać, bo czeka mnie bardzo ciężki dzień. A na kebaby straciłabym prawie godzinę. :P

Gość marnotkqa
quis- ale wiesz co mowia o vegecie ;) ze trucizna heh, a majeranek, mniam mniam babeczki, tak pozno sloninka? chociaz i ja niedawno skonczylam jesc b. syta kolacje

Gość studentka z dooopy
Ja nigdy nie jadłam kebaba ;) i chyba nie zamierzam.

marnotkqa--- na coś trzeba umrzeć :P co do mortadeli w panierce--- oszukany schabowy--uwielbiam :D zjadłabym zapiekanki, ale takie domowe wg mojego przepisu :(

Kebaby... znacie historię o wielkiej, nielegalnej hurtowni mięsa którą odkryto niedawno na Centralnym w podziemiach? Mięso stamtąd trafiało do wielu kebabowni w W-wie. Bez kitu... nie było nawet chłodzone, a smród na dworcu pochodził m.in. właśnie stamtąd.

Gość studentka z dooopy
Fuuj. Jeżeli już muszę zjeść na mieście to wybieram skromne frytki. To i tak kupa niezdrowego tłuszczu, ale wolę to niż jakieś podejrzane mięso ze szczura ;)

Gość marnotkqa
kebab mozna zrobic w domu :) samemu

Gość studentka z dooopy
chleb z masłem i ketchupem zdarzyło mi się zjeść :D ale szynki z dżemem nie, ale jeszcze wszytsko przede mną...

Gość studentka z dooopy
Ja pamiętam, że kiedyś zjadłam usmażone grzybki kurki z lodami śmietankowymi ;)

Gość marnotkqa
quis nie ma za co :) nie jadlam szynki z dzemem ale wiem ze np konfitura zurawinowa podobno swietnie idzie z czerwonym miesem :)

Gość marnotkqa
dobra a czy kots jadl kanapke z jajkiem smazonym - tak zeby zoltko bylo sciete, nie plynne, z dzemem truskawkowym? bo ja tak i bylo pycha :)