Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z dooopy

Moja kolacja to kanapki z cebulą i czarna herbata!

Polecane posty

Gość marnotkqa
ja mieszkam na emigracji i mi jak najbardziej odpowiadalby smalczyk z cebulka, czarny podszywie babezcki... wiem ze niektorym ciezko jest zrozumiec jak mozna niektore rzeczy jesc, nawet te najtansze i je lubic, ech

Gość ja luię chleb z cebula
ja luię chleb z cebula i cukrem popijany mlekiem albo śmietana , taka nostalgia do dzieciństwa wteyd się jadło bo nie nie było nic innego , a jak były lepsze czasy to babcia do tego robiła kogel mogel , mniam, a teraz akurat zjadłam talerz ryżu z tryuskawkami uwielbiam

Gość marnotkqa
swiderki! ;)

marnotkqa: Takie bzdury jak ten podszyw piszą pajace dla których wykładnią żywienia jest kebab albo sushi za 50zł. Bo zjeść ziemniaczki polane tłuszczykiem i obłożone smażoną cebulką to środowiskowy obciach. Zakompleksione polactwo. U was nie można kupić smalcu? Takie to trochę zaskakujące bo przecież coś muszą robić z tą słoniną.

Gość studentka z dooopy
Ja nawet nie zrwacam uwagi na te nędzne podszywy :D Mam i to wielką :( jakoś licho w mojej lodówce dziś. W piątek zrobię wielkie zakupy i bedę eksperymentować :classic_cool:

Gość marnotkqa
babeczki-mozna kupic smalec, tzw lard, musialabym go roztopic i dodac przypraw, beculki i boczku, tylko ze moj maz takich rzeczy nie je niestety wiec musialabym sama...

Fakt, ale lard to już trochę przetworzony i jednak nie ma tego smaku co wytopiony ze słoninki. Ja taki używam do smażenia. Najlepsza byłaby właśnie słonina i samodzielny wytop jeśli nie macie takiego w kubkach z cebulką. Jakby mu zapaszek zaleciał podczas wytapiania to...

Gość marnotkqa
ee moj nie je wieprzowiny ;) ide przygotowac kolacje mniam mniam :)

Gość Jolka z Sieradza
Ja jem kanapki z salcesonem .