Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

tak bardzo za nim tęsknię:( cholernie:(

Polecane posty

Gość stomatoloszka
mozesz zamiatac w mojej klinice- odpale Ci z 3tys na zachete kwoko

Gość Next1201
Nieee nie mów jej bo jeszcze przylezie troll i nasmrodzi w gabinecie :D

Gość stomatoloszka
wsadzimy ja w autoklaw i po smrodzie

Gość pannna z akcentu
mój wpływ jest niesamowity! rozpływam sie w samozadowoleniu dzięki kafeteryjna parko, za doprowadzenie mnie do nowego rodzaju orgazmu łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał

Gość stomatoloszka
pannnaaaa dzieki za zabawny wieczorek:)

Gość wszystkie eweliny
to zdziry

Gość Next1201
haha ją to jeszcze podnieca :D:D ja nie moge - takiego śmiechu naprawde dawno nie miałem. Dziękujemy tej specyficznej pannnie za to że mogliśmy się troszke wieczorem rozerwać :D i pośmiać z kogoś

Gość pannna z akcentu
ej, nie idźcie patałachy! chcę mieć orgazm wielokrotny, piszcie! hłahłahłaaaaaaaaa

Gość pannna z akcentu
napiszcie o swoich wakacja na Honolulu i o tapicerce skórzanej w aucie bo cos brakuje do obrazu wiochmenó jaki tu nakreśliliście

Gość Next1201
haha kto tu jest ze wsi skoro ciągle mówi locha :D

Gość stomatoloszka
dobra pannnnnnnnnnnna spadaj juz- idz spac- pamietaj umyj zeby- ruchy wymiatajaco szczotkujace

Gość pannna z akcentu
mieszkam w luksusowym osiedlu, mąż jest prezesem trzech firm i moja słuząca ze wsi opowiada mi ciekawostki o trzodzie, którą hoduje jej rodzina. hłehłehłe rozumiem nexdownie, ze nie znasz słowa karabin, bo nie byłeś w wojsku? co za dekiel

Gość omatkojedyna
dlaczego tutaj jest tak brzydko?

Gość Next1201
Hahaha kompleksy widoczne przy każdej wypowiedzi, typowe. Żal przelewany na forum pod anonimową ksywką, marzenia o mężu i trzech firmach a zamiast tego wieś i troll w domu z 1,5 metrowym drągalem, brak szacunku dla osób starszych a sama pewnie stara.....i głupia do tego. Tak się smiejemy ale to naprawde jest smutne ze nic CI w życiu nie wychodzi

Gość Next1201
A tak na marginesie tematu wojska lepiej ze mną nie poruszaj:P Złe porównanie dojebałaś w moim przypadku :D

Gość omatkojedyna
to jest młoda osóbka, samotna, szukająca jakiegokolwiek zainteresowania - nie tędy droga pannno

Gość pannna z akcentu
spodziewałam sie, do kretynów nie dotarło ,że pariodiuję ich zakompleksione przechwalanki ale jazda!!!!!! i jak sie oburzają, że opisuję w necie jak żyję j ak pioerdzą to przecież net i każdy moze sobie wymyślić wszystko, no to spójrzcie na siebie , co sami popisaliscie wyżej: ocha ach i sramy na złotych kiblach zaraz znowu będę szczytować, tym razem ze smiechu

Gość omatkojedyna
ja wysiadam - nie ten poziom

Gość stomatoloszka
bo jakbys chciala wiedziec i zazdroscic- to moj next skonczyl 6 lat akademii wojskowej na dwoch kierunkach, a teraz kwoko pracuje w ABW- mozesz chylic czolo przed moim wspanialym mezulkiem

Gość stomatoloszka
problem polega na tym- ze mu sramy na tych zlotych kiblach. jedz do dubaju do jakiegos hotelu to tez bedzisz miala taka mozliwosc. my mamy dubaj w domu:)

Gość pannna z akcentu
loszka na te przechwalanki odpiszę ci cytatem: Hahaha kompleksy widoczne przy każdej wypowiedzi, typowe. Żal przelewany na forum pod anonimową ksywką, marzenia o mężu koło lekarza to ty nawet nie stąłaś, a nextdown moze pracuje ale w AgencjiBekaniaWódą

Gość Next1201
U nas w Służbach takie osoby się wyłapuje, i przekazuje tajnym placówkom do badania :D spoko - Twój jak twierdzisz orgazm też się zbada

Gość stomatoloszka
nie chce Cie zapraszac do gabinetu bo byloby mi niezrecznie leczyc kogos o tak niskiej kulturze osobistej. jestem lekarzem i to jak widac dobrym, skoro mam zloty kibel;)

Gość pannna z akcentu
downy ze złotym kiblem gratuluję zaje.biste osiągnięcia, a gówno normalne robicie czy fiołkami pachnie ?

Gość stomatoloszka
FIOLKI MAM NA OKNIE DURNA BABO